Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IKAR0808
    17. Ožujak 2025. 14:16

eni233

Uniqlo7

eni233

E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .

🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
    Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺

Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …

.
    . Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
    , Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .

Hej, upadam s druge teme, nadam se da nećeš zamjeriti. Uglavnom, kad dobiš termin za konzulatcije, na istima će doktor pogledati tvoje dosadašnje nalaze i eventualno te uputiti na nove koje trebaš napraviti. U pravilu ti svi nalazi vrijede 6 mjeseci. Nakon što riješiš sve nalaze opet ideš na konzultacije gdje te stavljaju na listu za lijekove. U Vg se čeka oko 4 mjeseca (barem je tako bilo). Iznimno, npr. ako nemaš jajovode ili si blizu 42 god. ili loš AHM te stave prije na listu, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i razlogu steriliteta. U međuvremenu dok čekaš konzultacije možeš napraviti ove nalaze pa da imaš spremno i uštediš si vrijeme.
    https://ibb.co/zTq1c9Nx
     Ovo je samo dobronamjerni savjet,  čista da se ne iznenadiš 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

EllaMS
    17. Ožujak 2025. 14:49

Eni nemaš pojma koliko mi je žao, baš sam se jako nadala da ti je to sad to.

Samo hrabro dalje!!! Mi smo tu uvijek za tebe.
    Više manje u istom smo kosu i razumijemo se ❤️

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

alsuncokret14
    17. Ožujak 2025. 15:09

Enii samo hrabro mozemo mi to … ❤️❤️❤️

• eni233
    17. Ožujak 2025. 15:30

IKAR0808

eni233

Uniqlo7

eni233

E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .

🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
    Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺

Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …

.
    . Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
    , Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .

Hej, upadam s druge teme, nadam se da nećeš zamjeriti. Uglavnom, kad dobiš termin za konzulatcije, na istima će doktor pogledati tvoje dosadašnje nalaze i eventualno te uputiti na nove koje trebaš napraviti. U pravilu ti svi nalazi vrijede 6 mjeseci. Nakon što riješiš sve nalaze opet ideš na konzultacije gdje te stavljaju na listu za lijekove. U Vg se čeka oko 4 mjeseca (barem je tako bilo). Iznimno, npr. ako nemaš jajovode ili si blizu 42 god. ili loš AHM te stave prije na listu, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i razlogu steriliteta. U međuvremenu dok čekaš konzultacije možeš napraviti ove nalaze pa da imaš spremno i uštediš si vrijeme.
    https://ibb.co/zTq1c9Nx
    Ovo je samo dobronamjerni savjet, čista da se ne iznenadiš

Hvala ti ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Uniqlo7
    17. Ožujak 2025. 16:26

Hejjj gurls, ako je netko danas kao ja- u totalnom k i destruktivna, otkrila sam jednu zensku na tiktoku koja mi je popravila dan. Ako imate tiktok, mozda nekome pomogne ko meni😂🤞🏼🫂🫂 @jayejayex se zove 

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

jasamja
    17. Ožujak 2025. 21:13

Eni neznam što bi ti rekla. Žao mi je 😔 i nadam se da će vam IVF biti dobitan 🤞❤️

Tamara 50 dana. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    17. Ožujak 2025. 21:15

Uniqlo7 i Blondy vama je sutra ne dolazak M.
    Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    17. Ožujak 2025. 21:21

jasamja

Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔

Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣

jasamja
    17. Ožujak 2025. 21:41

Blondy

jasamja

Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣

Šteta 😔😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• eni233
    17. Ožujak 2025. 21:55

Cure hvala vam .. sad mi ne preostaje ništa drugo nego prikupiti nalaze i čekati termin a do tad moliti za neko čudo 😢❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.