E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .
🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺
Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …
.
. Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
, Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .
Hej, upadam s druge teme, nadam se da nećeš zamjeriti. Uglavnom, kad dobiš termin za konzulatcije, na istima će doktor pogledati tvoje dosadašnje nalaze i eventualno te uputiti na nove koje trebaš napraviti. U pravilu ti svi nalazi vrijede 6 mjeseci. Nakon što riješiš sve nalaze opet ideš na konzultacije gdje te stavljaju na listu za lijekove. U Vg se čeka oko 4 mjeseca (barem je tako bilo). Iznimno, npr. ako nemaš jajovode ili si blizu 42 god. ili loš AHM te stave prije na listu, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i razlogu steriliteta. U međuvremenu dok čekaš konzultacije možeš napraviti ove nalaze pa da imaš spremno i uštediš si vrijeme.
https://ibb.co/zTq1c9Nx
Ovo je samo dobronamjerni savjet, čista da se ne iznenadiš
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Eni nemaš pojma koliko mi je žao, baš sam se jako nadala da ti je to sad to.
Samo hrabro dalje!!! Mi smo tu uvijek za tebe.
Više manje u istom smo kosu i razumijemo se ❤️
👫
36/36
10/2024 biokemijska
E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .
🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺
Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …
.
. Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
, Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .
Hej, upadam s druge teme, nadam se da nećeš zamjeriti. Uglavnom, kad dobiš termin za konzulatcije, na istima će doktor pogledati tvoje dosadašnje nalaze i eventualno te uputiti na nove koje trebaš napraviti. U pravilu ti svi nalazi vrijede 6 mjeseci. Nakon što riješiš sve nalaze opet ideš na konzultacije gdje te stavljaju na listu za lijekove. U Vg se čeka oko 4 mjeseca (barem je tako bilo). Iznimno, npr. ako nemaš jajovode ili si blizu 42 god. ili loš AHM te stave prije na listu, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i razlogu steriliteta. U međuvremenu dok čekaš konzultacije možeš napraviti ove nalaze pa da imaš spremno i uštediš si vrijeme.
https://ibb.co/zTq1c9Nx
Ovo je samo dobronamjerni savjet, čista da se ne iznenadiš
Hvala ti ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Hejjj gurls, ako je netko danas kao ja- u totalnom k i destruktivna, otkrila sam jednu zensku na tiktoku koja mi je popravila dan. Ako imate tiktok, mozda nekome pomogne ko meni😂🤞🏼🫂🫂 @jayejayex se zove
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Eni neznam što bi ti rekla. Žao mi je 😔 i nadam se da će vam IVF biti dobitan 🤞❤️
.
Tamara 50 dana.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Uniqlo7 i Blondy vama je sutra ne dolazak M.
Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔
Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣
Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣
Šteta 😔😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure hvala vam .. sad mi ne preostaje ništa drugo nego prikupiti nalaze i čekati termin a do tad moliti za neko čudo 😢❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram