Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    17. Ožujak 2025. 22:48

Blondy

jasamja

Uniqlo7 i Blondy vama je sutra ne dolazak M.
    Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔

Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣

Jasamja identična situacija kao u Blondy, i meni je ovo zanji prirodni pa se s Eni pridruzujem na IVF 🙏🤍

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Makarena
    18. Ožujak 2025. 07:23

Eni i Uniqlo bas mi je zao cure, želim da vam se IVF ostvari šta prije i da bude uspješno iz prve 🙏🏻🫂

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24
    ➕ 04/25

Makarena
    18. Ožujak 2025. 07:38

Evo da se i ja ispusem 😅. Ovaj mjesec kao nisam ništa pratila, radim pauzu, ako se desi - desi. Međutim, po kalendaru mi je jučer bio 10 dpo i evo opet sam imala neko roskarenje/smedkarenje. Izgleda doslovno kao početak M, sad je bilo najviše do sad, ali dovoljan je dnevni uložak tako da toga nema puno. Nisam to nikad prije imala nego evo od kad pokušavam zadnjih par ciklusa mi se to događa na 8-10 dpo. Kao da se tijelo i psiha rugaju sa mnom - heeej evo ti nada, sigurno je implantacijsko 😒. Bila sam u ginekologa prije 2 tjedna, kaže da sve izgleda u redu. 😩

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24
    ➕ 04/25

Zara531
    18. Ožujak 2025. 07:55

Izgleda da ovaj mjesec stvarno nemamo sreće...
    .
    jasamja kad ti ne očekuješ M?
    Makarena kada se planiraš testirati? Inače, bilo je u mom životu par ciklusa za redom kada sam imala to smeđarenje baš na 10-12 dpo i stalno sam mislila da je "to to" a nažalost nije bilo, kad sam to rekla gine rekla mi je da bi to smeđarenje moglo biti od niskog progesterona? ali svaki je orgaizam poseban tako da se nadam da se u tvom slučaju radi o implantacijskom.
    .
    .
    obzirom na potpunu dezorijentiranost što se tiče ovog mog ciklusa, računat ću dolazak menstruacije 14 dana nakon početka boli u grudima odnosno 26/03 i tada ću se i testirati jer ranije, u mom slučaju, stvarno nema smisla. 

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Blondy
    18. Ožujak 2025. 08:28

Ja očekujem svaki čas M. Imam baš bolove lagane kroz noć i danas.. a trbuh mi kuha već par dana.. valjda će danas

jasamja
    18. Ožujak 2025. 09:01

Uniqlo7

Blondy

jasamja

Uniqlo7 i Blondy vama je sutra ne dolazak M.
    Radite testove? Mozak mi je kao kaša danas i uopće neznam tko je što pisao. Nemojte mi zamjerit 😔

Meni je sutra 28 DC, obicno dolazi 28-29.. necu ga raditi jer nemam test doma. Radila sam ga prekjucer i bio je bijel kao snijeg, a 10 mlu je tako da niti nema smisla. Doci ce, osjecam ju 🫣
    Jasamja identična situacija kao u Blondy, i meni je ovo zanji prirodni pa se s Eni pridruzujem na IVF 🙏🤍

Želim ti puno sreće i neka napokon bude dobitno 🤞🫶

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    18. Ožujak 2025. 09:02

Makarena

Evo da se i ja ispusem 😅. Ovaj mjesec kao nisam ništa pratila, radim pauzu, ako se desi - desi. Međutim, po kalendaru mi je jučer bio 10 dpo i evo opet sam imala neko roskarenje/smedkarenje. Izgleda doslovno kao početak M, sad je bilo najviše do sad, ali dovoljan je dnevni uložak tako da toga nema puno. Nisam to nikad prije imala nego evo od kad pokušavam zadnjih par ciklusa mi se to događa na 8-10 dpo. Kao da se tijelo i psiha rugaju sa mnom - heeej evo ti nada, sigurno je implantacijsko 😒. Bila sam u ginekologa prije 2 tjedna, kaže da sve izgleda u redu. 😩

Uff ovo baš zvuči kao igranje sa živcima 🤦 iskreno se nadam da je ovoga puta implantacijsko 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    18. Ožujak 2025. 09:02

Zara531

Izgleda da ovaj mjesec stvarno nemamo sreće…
    .
    Makarena kada se planiraš testirati? Inače, bilo je u mom životu par ciklusa za redom kada sam imala to smeđarenje baš na 10-12 dpo i stalno sam mislila da je "to to" a nažalost nije bilo, kad sam to rekla gine rekla mi je da bi to smeđarenje moglo biti od niskog progesterona? ali svaki je orgaizam poseban tako da se nadam da se u tvom slučaju radi o implantacijskom.
    .
    .
    obzirom na potpunu dezorijentiranost što se tiče ovog mog ciklusa, računat ću dolazak menstruacije 14 dana nakon početka boli u grudima odnosno 26/03 i tada ću se i testirati jer ranije, u mom slučaju, stvarno nema smisla.

24.3. 
    Pišem te na listu onda 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    18. Ožujak 2025. 09:05

Lista ne dolaska M 🤞
    .
    Uniqlo7 i Blondy 19.3.

Makarena 22.3.
    .
    Jasamja 24.3.
     .
    Zara531 26.3.
    .
    EllaMS 02. 04.
    .
    Ako još netko želi na listu neka se javi 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Makarena
    18. Ožujak 2025. 10:50

Zara531

Izgleda da ovaj mjesec stvarno nemamo sreće…
    .
    .
    .

Planirala sam se testirati preksutra na 28dc. Bili su ti uredni ciklusi tad? Čitam da kod niskog progesterona znaju i biti neredoviti ciklusi, meni je uvijek 27-30 dana. Ma ne vjerujem da je implantacijsko jer se i meni evo ponavlja svaki ciklus. Nije bilo mog ginekologa prije 2 tjedna, a ovaj koji je bio me skroz bezveze i površno pregledao 😒. Mislim da ću morati ponoviti pregled.

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24
    ➕ 04/25

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.