Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara531
    17. Ožujak 2025. 10:12

EllaMS dobar prijedlog ali koristim one najosjetljivije trakice od 20mIU/ml, znači nažalost nije u tome problem. 
    eni233 aaajde, još i čekat do sutra! Odiseja :)

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

jasamja
    17. Ožujak 2025. 11:11

eni233

Zara budem Al
    Neće danas rezultati , rekli su mi sutra poslje 10h 😱😱😱 a velika je gužva bila danas na vađenju užas . Čekala sam 3 h da dođem na red 🤦🏼‍♀️

Ajme strašno 🙄🙄 neka ti vrijeme prođe što prije 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• eni233
    17. Ožujak 2025. 12:00

E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Tamara30
    17. Ožujak 2025. 12:02

Jasamja tebi na koliko dana dosla menstruacija secam se da si cekama dugo ilii 

Ivyyyy
    17. Ožujak 2025. 12:58

Stvarno nam ovih mj svima nesto, i meni je ovo vec druga menga koji mi traje dan dva i ostalo samo rozo nesto.. prosli mj sam bila i kod ginekologice i rekla joj to i kaze nije nista, sve okej... 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

mimix
    17. Ožujak 2025. 13:11

eni233 nedaj se obeshrabriti, idemo jako naprijed i u nove pobjede kojih ce sigurno biti!

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Uniqlo7
    17. Ožujak 2025. 13:14

eni233

E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .

🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
    Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Zara531
    17. Ožujak 2025. 13:29

Eni, iako nike lijepa vijest kojoj smo se nadale sada barem znaš pa je patnja iščekivanja prestala. Vjerujem da sljedeća borba u koju kreces će donijeti lijepe vijesti i da ćemo se svi zajedno sa tobom veseliti. Kako bi reko Mamic (nije baš neki primjer, znam 🤣) "aaaaajjjjmmmmoooooooo"

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

• eni233
    17. Ožujak 2025. 13:50

Uniqlo7

eni233

🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
    Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺

Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono … 

.
    . Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
    , Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Uniqlo7
    17. Ožujak 2025. 14:11

eni233

Uniqlo7

eni233

🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…

Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …

.
    . Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
    , Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .

Aha aha… ja sam ih bas ovaj tren zvala radi prohodnosti jajovoda 🙄 kaze nista ne mozemo prije iducih konzultacija koje je dr dogovorio tek zs dva ciklusa. Tako da ja se ukljucujem sad u polikliniku ivf, a za dva mjeseca i u vinogradsku🤞🏼 zapisi sve sto zelis obavit i napravit, i pitaj odmah sve dr da ne cekas 🫂

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.