EllaMS dobar prijedlog ali koristim one najosjetljivije trakice od 20mIU/ml, znači nažalost nije u tome problem.
eni233 aaajde, još i čekat do sutra! Odiseja :)
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Zara budem Al
Neće danas rezultati , rekli su mi sutra poslje 10h 😱😱😱 a velika je gužva bila danas na vađenju užas . Čekala sam 3 h da dođem na red 🤦🏼♀️
Ajme strašno 🙄🙄 neka ti vrijeme prođe što prije 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Jasamja tebi na koliko dana dosla menstruacija secam se da si cekama dugo ilii
Stvarno nam ovih mj svima nesto, i meni je ovo vec druga menga koji mi traje dan dva i ostalo samo rozo nesto.. prosli mj sam bila i kod ginekologice i rekla joj to i kaze nije nista, sve okej...
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
eni233 nedaj se obeshrabriti, idemo jako naprijed i u nove pobjede kojih ce sigurno biti!
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
E došli mi rezultati .. na egradani .. Beta 0.0 , kao što sam i pretpostavila . Nema veze barem. Zvala sam humanu odmah, i prvi dan menstruacije zovem za termin za konzultacije za IVF .
🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Eni, iako nike lijepa vijest kojoj smo se nadale sada barem znaš pa je patnja iščekivanja prestala. Vjerujem da sljedeća borba u koju kreces će donijeti lijepe vijesti i da ćemo se svi zajedno sa tobom veseliti. Kako bi reko Mamic (nije baš neki primjer, znam 🤣) "aaaaajjjjmmmmoooooooo"
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
Znam da je teško, jer to je ova spoznaja koju sam i ja imala - prelazimo u nesto novo, ostavljamo ove metode koje smo do sad oprobavali s ovim ciklusom. Je li ides u Vinogradsku ili? Znaš li kad bi išla, odmah prvi ciklus ili? Samo hrabro, to je nesto sto najvise uspije i vjerujemo da će sve biti u najboljem redu i da ćeš dogodine kukat što ne možeš spavat od bebača 😂🤍🤍🥺
Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …
.
. Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
, Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
🥹🥹🥹 Eni, jako mi je žao…
Prvo da se zahvalim svim curama koje ste mi velika podrška ❤️🫀evo do srca hvala puno mi to znaci .. nemogu reci da me ova Beta nije pogodila ali sam se pripremila da će biti negativna , pa ono …
.
. Zvala sam vinogradsku i rekla mi je prvi dan M , da nazovem za termin za konzultacije , pa valjda ću onda znati za kolko krećemo
, Al vrlo vjerojatno ću morati raditi nalaze ispočetka jer mi ističu brisevi i tako . Pa možda s drugim ciklusom tek krećem .
Aha aha… ja sam ih bas ovaj tren zvala radi prohodnosti jajovoda 🙄 kaze nista ne mozemo prije iducih konzultacija koje je dr dogovorio tek zs dva ciklusa. Tako da ja se ukljucujem sad u polikliniku ivf, a za dva mjeseca i u vinogradsku🤞🏼 zapisi sve sto zelis obavit i napravit, i pitaj odmah sve dr da ne cekas 🫂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji