Uniqlo7 nadam se da je to ipak znak trudnoće a ne dolaska M 🤞
Blondy kako si ti? Ima kakvih naznaka?
Eni233 žao mi je 😔😔 baš je duga vaša borba ali se iskreno nadam da ćete uskoro ugledati svijetlo na kraju tunela 🤞🫶 baš si draga i zaslužuješ to više nego išta 😘
Zara kako napreduju tvoje trakice?
Ima, naznaka menge. 😂 napravila sam jucer test, venish. Bilo mi je mucno nekako pa sam isla napraviti test na 10 dpo. Haha.
Sad vise nemam testova jer sam neke podijelila frendici, tako da čekam mengu. Osjećam da dolazi, prosli ciklus je dosla na 24 DC čak, sad sam 26. Pretpostavljam da će biti kao i inače oko 28 DC.
Ja kuci imam 6 testova od 10mlu i plasim ih se ko crnog djavla 😂😂 cekam srijedu i molim boga jos uvijek🤍🥺
Mah, napravila ili ne, nece se promijeniti nista osim sto prije mozes saznati 🙈 ja kad ih imam onda ih radim.. ali evo bas mi je pocelo kuhati u trbuhu tako da cak sutra ocekujem M 🙉
Evo, napravila sam ipak.
Nista… bez traga icega. U srijedu će doći, tako ju očekujem..
Nije kraj još 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam danas CD 9, trenutno su trakice low. Ovaj mjesec sam si još narucila neke trakice koje mjere progesteron pa da mi potvrde ovulaciju. Šta sve neće smisliti šta ću ja definitivno kupiti
Di si to našla ? Imaš kakve linkove ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
blondy, uniqlo7, bez lažnih nada ali gotovo svugdje gdje sam čitala i s kim sam pričala do 12 dpo su lažni negativni vrlo česti!
eni233 javi rezultate bete...šta god da bilo, ovdje smo!
EllaMS i mene zanimaju kakve su to trakice?
.
kako ja stojim?, evo, podužeg posta, za one koje "imaju živaca"...
.
.
znači cure moje drage, šta se mene tiče ja više ništa ne kužim. Najčešće su mi ovulacije na 17-18dc pa sam u tom smjeru i usmjerila kormilar mog broda pod nazivom "ovulacijo stižem". Prva takica 13dc bila je potpuno bijela, 14dc se nisam testirala (eto fatalne greške), dok je trakica na 15dc bila najbliža recimo piku, ali ne skroz iste boje kao kontrolna. nažalost, od 16dc pa na dalje, bez obzira testirala se ja dva puta na dan, pokazali su blijedu drugu crticu, u fluktuacijama, nekad jaču a nekad slabiju ali uglavnom nikad kao na 15dc. e sad. ima još tu nečega a to su bolne grudi. mene vam grudi u pravilu počinju boljeti dan ili par dana nakon O, mene su grudi ovaj mjesec počinjale boljeti na 17dc (lagano) i 18dc (full). e sad, dalo bi se tu zaključiti da ne kažem izfantazirati da je eventualno ovulacija mogla biti na 16dc ALI, vidi vraga, tog sam dana bila kod ginekologinje koja je rekla da se na desnom jajniku vidi vodeći folikul koji bi kroz dan, dva trebao puknuti?
kakogod, ja sam se pomirila sa time da ništa od ovog ciklusa. grudi me strašno bole, vrlo sam promijenjivog raspoloženja, jučer sam se rasplakala na nogometnu utakmicu doslovno ...dakle, to su po svemu sudeći simptomi pred menstruaciju. vjerojatno se radi o hormonalnom dizbalansu i mogu to prihvatiti, ionako idem ponvono na pretrage čim dobijem mengu, ali sam ljuta i žalosna jer su prošli nalazi pokazali super stanje pa sam se baš nadala lijepoj ovulaciji...............................
.
. oprostite još jednom, imala sam očito potrebu se ispuhati....
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
ko god misli ili zna što se dogodilo slobodno neka napiše svoju interpretaciju teksta
i još sam više ljuta šta ne mogu NA LISTU jer eto sam Bog dragi zna kada ću dobiti menstruaciju, a baš sam htjela na listu evo da znate.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
https://www.amazon.de/Progesterone-Metabolite-Confirm-Successful-Ovulation/dp/B0DPKNMNJ4/ref=mp_s_a_1_3_pp?crid=22NS6X8CUNALJ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dpKRQL7zoM-ZWF9I9vZpkyHAsYWVc3L7Qvht48V0fSuLyt6sHnGs_Q1OXcnQc1-XKVOsOU4Cphr9F3wPUi2CGpwR1Vy_IvGwmYns-dUlAbZo4Hts2LjGk01gFWE9MzzMHsW5COwL09DnTzUOT-5bYuG0VzPZQ-_0ncwySzx_1Q0UzAqOoJmvL_UBuLlKgheRT62EMNny2RmVEAsEjgNNrA.gLvrR6M28N1vRo9jjhh9VcZgV7ixGAOoHS3EFwXPs7U&dib_tag=se&keywords=pdg+test&qid=1742195896&sprefix=pdg+%2Caps%2C149&sr=8-3
Javite da li je dobar link
Preko amazona sam.
Zara531 a da si uzmes neke osjetljivije trakice? Ne znam koju osjetljivost imaju te koje sad koristiš?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Zara budem Al
Neće danas rezultati , rekli su mi sutra poslje 10h 😱😱😱 a velika je gužva bila danas na vađenju užas . Čekala sam 3 h da dođem na red 🤦🏼♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
zdravo svima kako ste ima li kesto kovo kod vas
zdravo svima kako ste ima li nesto novo kod vas
kod mene samo obilno krvarenje, ali bez bolova kakvi su znali biti prije, vjerujem da se to sve skupa još čisti.Zakazala sam pregled kod ginekologice za dvije sedmice da nam da zeleno svjetlo i da se bacimo na posao, ali zbog nekog svog mira ćemo ovaj mjesec pauzirati da damo tijelu vremena za oporavak :D
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
kod mene samo obilno krvarenje, ali bez bolova kakvi su znali biti prije, vjerujem da se to sve skupa još čisti.Zakazala sam pregled kod ginekologice za dvije sedmice da nam da zeleno svjetlo i da se bacimo na posao, ali zbog nekog svog mira ćemo ovaj mjesec pauzirati da damo tijelu vremena za oporavak :D
zao mije bice bolje iduceg meseca nemoj lisleti o tome budi jaka i strpljiva koliko mozes da prodje menga onl znam kako je kad se nadas nadas nadas i na kraju ono krvarenje te ubija ali sta je tu je i kod mene se sve pomesalo ne daj boze
Sortiraj odgovore
Najstariji