Cure koje ste koristile utrogestan.. jedu vas boljele grudi i rasle od njega? Pruzam jos tracak nade da je od utrogestana, a ne od nadolazece M🥹
Ja sam dva ciklusa u kojem sam radila IUI pila progesteron i nisu evo ni prošli put ni sad .. mene uopće ne bole niti mi nisu najrađe .. a inače u prirodnim ciklusima kad sam bez progesterona me užasno bole prije menge . Tako da ti to
Može biti dobar znak 🥰🥰🥰🫶🏻🤞🤞 daj Bože da je trudnoća u pitanju ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Cure koje ste koristile utrogestan.. jedu vas boljele grudi i rasle od njega? Pruzam jos tracak nade da je od utrogestana, a ne od nadolazece M🥹
Ja sam dva ciklusa u kojem sam radila IUI pila progesteron i nisu evo ni prošli put ni sad .. mene uopće ne bole niti mi nisu najrađe .. a inače u prirodnim ciklusima kad sam bez progesterona me užasno bole prije menge . Tako da ti to
Može biti dobar znak 🥰🥰🥰🫶🏻🤞🤞 daj Bože da je trudnoća u pitanju ❤️
*narasle ( sam htjela rec ne najrađe 🤣🤦🏼♀️)
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Cure moje ja sam ulovila piiiiikkk!!!! Bacamo se na posao, gasim juhu sa štednjaka i dtavljajtr me na listu ne dolaska!!!!!03.04.
Cure moje ja sam ulovila piiiiikkk!!!! Bacamo se na posao, gasim juhu sa štednjaka i dtavljajtr me na listu ne dolaska!!!!!03.04.
https://ibb.co/yBG3GRKt
Uniqlo7 ja sam od utrogestana imala sve moguće simptome: probadanja kao pred mengu, užasna placljivost i promjena raspoloženja, osjetljivost na mirise i odbojnosti prema nekoj hrani 🤣 ali što se tiče grudi tu se slažem sa eni, boljele su me manje nego kad ih nisam uzimala. Nadajmo se da je to dobar znak 🤞
Eni sretno sutra 🤗🤗
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Zara i Eni..
A ne znam, mislim da nista od toga. Daj boze da bude nesto, necu jos izgubit nadu u potpunosti, ali eto, meni ovako uvijek bude pred mengu.. 🥹
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Zara i Eni..
A ne znam, mislim da nista od toga. Daj boze da bude nesto, necu jos izgubit nadu u potpunosti, ali eto, meni ovako uvijek bude pred mengu.. 🥹
Ma rano je još .. čekaj .. ja se nadam tvom plusu .
.
.
Hvala Zara Al danas sam radila test i potpuno bijel . To je to , nemam se više čemu nadati . Sutra idem čisto da mogu zvati Zagreb da mi je Beta negativna i da se naručim za IVF , šta ću nema mi druge , godine samo idu , a ja stojim na mjestu .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Zara i Eni..
Ma rano je još .. čekaj .. ja se nadam tvom plusu .
.
.
Hvala ZaraAl danas sam radila test i potpuno bijel . To je to , nemam se više čemu nadati . Sutra idem čisto da mogu zvati Zagreb da mi je Beta negativna i da se naručim za IVF , šta ću nema mi druge , godine samo idu , a ja stojim na mjestu .
🥺🥺 prežao mi je. Ali eto, ponavljam, taj IUI nije pretjerano uspjesan, sad ides na siguricu, i sad ce biti dobitno sigurna sam u to🙏 drzim fige da sto prije dobijes postupak🤞🏼
A sto se mene tice, eto, u srijedu cu se testirati ako ne dobijem m, ostao je jos mali tracak nade. Ako ne, pridruzujem ti se Eni🥹🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Cure evo mene sa mojom trakicom, napokon je potamnila, jel ovo pik dc 11, ili je blizu pika!??
https://ibb.co/HDmsS58g
Da da, akcija sada 😁😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Lista ne dolaska M 🤞
.
Uniqlo7 i Blondy 19.3.
.
Makarena 22.3.