Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    25. Veljača 2025. 18:11

Uniqlo7

Hvala ti puno na iskrenom komentaru. Otic cu svakako privatno s nekim se konzultirati. A nista, 29 godina, tek smo nekih 7 mjeseci u procesu. Imam super cikluse, vise manje uvijek tocni. Ostala sam trudna u 10. Mjesecu, zavrsilo kao biokemijska u 5tt. Nikad nisam imala nikakvih problema, uvijek sve uredno..

Pa dobro, to ne zvuci lose. Svakako idi nekud na konzultacije i bitno je popratiti ovulacije. A ako si ostala trudna dobre su sanse da ces opet. Ali kazem, bolje provjeriti kako ti funkcioniraju jajnici pa ces biti mirna.

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 18:31

Blondy

Uniqlo7

Hvala ti puno na iskrenom komentaru. Otic cu svakako privatno s nekim se konzultirati. A nista, 29 godina, tek smo nekih 7 mjeseci u procesu. Imam super cikluse, vise manje uvijek tocni. Ostala sam trudna u 10. Mjesecu, zavrsilo kao biokemijska u 5tt. Nikad nisam imala nikakvih problema, uvijek sve uredno..

Pa dobro, to ne zvuci lose. Svakako idi nekud na konzultacije i bitno je popratiti ovulacije. A ako si ostala trudna dobre su sanse da ces opet. Ali kazem, bolje provjeriti kako ti funkcioniraju jajnici pa ces biti mirna.

Upravo sam se naručila u dr Velene radosevic, pa da ne gubim vrijeme. Hvala ti puno na ovome, zaista si mi pomogla! 🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Blondy
    25. Veljača 2025. 18:49

Uniqlo7

Blondy

Uniqlo7

Upravo sam se naručila u dr Velene radosevic, pa da ne gubim vrijeme. Hvala ti puno na ovome, zaista si mi pomogla! 🤍

Odlicno, kad ces tocno znati kakva je situacija i koji je plan bit ce ti lakse! Vjerujem da ces na ovaj ili onaj nacin doci brzo do trudnoce 🤗

• eni233
    25. Veljača 2025. 21:44

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Taj tsh mi je pao u zaborav nakon sto sam dobila nalaze. Ne znam citati, ali sam rezultste pogledala po intervalima i proguglala- znam, najgore sam napravila. Uglavnom ima pola sata hiperventiliram i ne mogu sebi doci, stigao mi je nalaz FSH koji je visok, u privitku saljem sliku. Je li itko imao problem s ovim i je li ga itko uspio rijesiti?
    https://ibb.co/pTcqR1N

Pa ja bi ti preporučila da nađeš nekog ko će ti više reci o tome , inače visok FSH zna biti znak da je niska rezerva jajnih stanica , al opet ne mora značiti .. zato bi dobro bilo da vadiš AMH. Koliko imaš godina ?

Imam 29 godina. Stigao je rezultat AMH, 2.1. Treba mi vremena da sve procesuiram.. ne znam uopce kako da se nosim s ovim ifnormacijama

Draga moja , ostale su cure trudne i s manjim rezervama ❤️ tako da glavu gore i bit će to sve ok .. kako i sama kažeš već si ostala trudna i znaš da možeš ostati u drugom stanju tako da smatram da ti to uopće nebi trebao biti problem. Probaj malo unositi vitamine  i hraniti se kvalitetnije čisto da bustaš kvalitetu tih rezerva i da to bude kako treba  ❤️🥰🥰🥰 i čitala sam da puno žena uzima q10 koje idu na postupke i one koje pokušavaju ostati trudne i da je bilo učinkovito pa malo istraži . Šaljem veliki zagrljaj ❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 22:46

eni233

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Taj tsh mi je pao u zaborav nakon sto sam dobila nalaze. Ne znam citati, ali sam rezultste pogledala po intervalima i proguglala- znam, najgore sam napravila. Uglavnom ima pola sata hiperventiliram i ne mogu sebi doci, stigao mi je nalaz FSH koji je visok, u privitku saljem sliku. Je li itko imao problem s ovim i je li ga itko uspio rijesiti?

Pa ja bi ti preporučila da nađeš nekog ko će ti više reci o tome , inače visok FSH zna biti znak da je niska rezerva jajnih stanica , al opet ne mora značiti .. zato bi dobro bilo da vadiš AMH. Koliko imaš godina ?

Imam 29 godina. Stigao je rezultat AMH, 2.1. Treba mi vremena da sve procesuiram.. ne znam uopce kako da se nosim s ovim ifnormacijama

Draga moja , ostale su cure trudne i s manjim rezervama ❤️ tako da glavu gore i bit će to sve ok .. kako i sama kažeš već si ostala trudna i znaš da možeš ostati u drugom stanju tako da smatram da ti to uopće nebi trebao biti problem. Probaj malo unositi vitamine i hraniti se kvalitetnije čisto da bustaš kvalitetu tih rezerva i da to bude kako treba ❤️🥰🥰🥰 i čitala sam da puno žena uzima q10 koje idu na postupke i one koje pokušavaju ostati trudne i da je bilo učinkovito pa malo istraži . Šaljem veliki zagrljaj ❤️❤️❤️

Hvala ti puno draga Eni.. 
    sreca u nesreci je da je stvarno ova nova gyn famozna, veceras mi je odgovorila. Obzirom na vrijednosti i moje stanje, ona se nada da je labor. Greska. Ne zelim previse vjerovati u to, ali eto, nekako se vidim s djecom i vjerujem da ce biti jednog dana. Sutra idem na hitni pregled u spec.hum.reprod. Sto mi je gyn sredila, a iduci ciklus ponavljam nalaze. Svakako cu poraditi na zdravlju i vitaminima, hvala ti puno na lijepim riječima🤍🤍🤍

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

EllaMS
    26. Veljača 2025. 06:25

Uniqlo7 kad sam ja imala svoju biokemijsku iako mi je bilo grozno i toliko me to pogodilo, mislim da i sama razumiješ taj osjećaj meni je moja ginekologica rekla glavu gore. Sad bar znas da je s te strane sve dobro. Jajnici su prohodni, ostvarila se trudnoca. Znači sve je ok. Znam da brineš, i dobro je da obaviš te sve pretrage i vidiš kakvo je stanje. Učini za svoje zdravlje što god sama mozes, a bebica će doći, moraš i ti sama vjerovati u to ❤️ 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    26. Veljača 2025. 06:38

Meni je btw jučer bio peak, očito ovaj mjesec ovulacija ranije. Pokrili smo zadnja tri dana. Tako da sam sad s mirom. Znači sad cekanje.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 08:56

EllaMS

Meni je btw jučer bio peak, očito ovaj mjesec ovulacija ranije. Pokrili smo zadnja tri dana. Tako da sam sad s mirom. Znači sad cekanje.

Zato je dobro koristit trakice. Meni je šetala (po trakicama) od 9-13.dc 🤷🏻‍♀️
    Ja sam dobro, valjda. Pripremit cu se za iduci ciklus i nalaze hormona, a do tad probati regulirati malo zivot. U intenzivnom sam stresu vec jsko dug period pa planiram i s tim se suociti, ako netko ima dobru preporuku za neke metode/grupe na podrucju zga, javite 😅

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Blondy
    26. Veljača 2025. 08:57

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Draga moja , ostale su cure trudne i s manjim rezervama ❤️ tako da glavu gore i bit će to sve ok .. kako i sama kažeš već si ostala trudna i znaš da možeš ostati u drugom stanju tako da smatram da ti to uopće nebi trebao biti problem. Probaj malo unositi vitamine i hraniti se kvalitetnije čisto da bustaš kvalitetu tih rezerva i da to bude kako treba ❤️🥰🥰🥰 i čitala sam da puno žena uzima q10 koje idu na postupke i one koje pokušavaju ostati trudne i da je bilo učinkovito pa malo istraži . Šaljem veliki zagrljaj ❤️❤️❤️

Hvala ti puno draga Eni..
    sreca u nesreci je da je stvarno ova nova gyn famozna, veceras mi je odgovorila. Obzirom na vrijednosti i moje stanje, ona se nada da je labor. Greska. Ne zelim previse vjerovati u to, ali eto, nekako se vidim s djecom i vjerujem da ce biti jednog dana. Sutra idem na hitni pregled u spec.hum.reprod. Sto mi je gyn sredila, a iduci ciklus ponavljam nalaze. Svakako cu poraditi na zdravlju i vitaminima, hvala ti puno na lijepim riječima🤍🤍🤍

Pa to je odlično da tako brzo ide i da ćeš već danas znati nešto. Javi kako je bilo i gde si bila

Anica88
    26. Veljača 2025. 09:43

Stetno Uniqlo7 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.