Stetno Uniqlo7 🫶
Pravo u stetu😂 hahah salim se, hvala curke, puno mi je pomogao ovaj forum! javim se danas poslije pregleda🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Hormoni X
Buy weight loss pills online (WHATSAPP : +1(256)664-1120) Buy wegovy, buy Ozempic, Buy Sexanda | Mdma, 2CB, A-PVP, 3CMC | OZEMPIC | STEROIDS (ECT/Nembutal) | Heroin Cocaine. Buy Xanax Online, Buy Painkillers Online, Buy Nembutal Online, Buy Anxiety Pills Online
Which is better, weight loss injections or pills?
How much weight will I lose on Saxenda in 2 months?
Which is the most effective weight loss injection?
Did Kelly Clarkson take Ozempic to lose weight?
How long does 1 weight loss injection last?
What is the strongest weight loss prescription pill?
az
buy Vyvanse online, WHATSAPP : +1(256)664-1120
Eni došla sam skicnit šta ima s tobom 😍 super za folikulice, bas lijep broj i lipe veličine 🫶🏻❤️ sretno da vidiš plusic brzo 🫂❤️❤️❤️ šta ima sa suncokret ?
uniqlo7 već ti je netko napisa, nije AMH sto posto pouzdan pokazatelj ima puno kontroverzi oko njega i nije nemoguce ostat trudan s njim al je činjenica i dalje da ti je nizak, ja bi ti isto otišla po uputnicu za MPO i da prođeš s njima ove nalaze, vitamin D ti je isto kritično nizak traži vitamin D od 25 tisuća jedinica da ti propisu nećeš uspit samo sa ovim OTC vitaminima to dignit.. sretno 🤞🏼
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
Eni došla sam skicnit šta ima s tobom 😍 super za folikulice, bas lijep broj i lipe veličine 🫶🏻❤️ sretno da vidiš plusic brzo 🫂❤️❤️❤️ šta ima sa suncokret ?uniqlo7 već ti je netko napisa, nije AMH sto posto pouzdan pokazatelj ima puno kontroverzi oko njega i nije nemoguce ostat trudan s njim al je činjenica i dalje da ti je nizak, ja bi ti isto otišla po uputnicu za MPO i da prođeš s njima ove nalaze, vitamin D ti je isto kritično nizak traži vitamin D od 25 tisuća jedinica da ti propisu nećeš uspit samo sa ovim OTC vitaminima to dignit.. sretno 🤞🏼
Hej draga hvala ti ? Što ima kod tebe novog vidim betu 26 ? Pa srce slomljeno ništa mi nije jasno ? Što se dešava u kojoj si fazi ?
.
Sa suncokret neznam mislim da je trebala isto na inseminaciju ja mislim ili sam pobrkala uglv neznam sve mi se izmjesalo 😅😅😅više neznam ni kak se ja zovem
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Eni ništa prvi transfer uspješan al je bila nažalost biokemijska.. 😔 idemo sad dalje .. ne znam ocu odma na transfer druge mrvice ili ćemo još možda neke dodatne pretrage napravit prije transfera .. sretno i popratit ću te malo u nadi da ću vidit tvoje pozitivne testice🤞🏼🤞🏼❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
Eni ništa prvi transfer uspješan al je bila nažalost biokemijska.. 😔 idemo sad dalje .. ne znam ocu odma na transfer druge mrvice ili ćemo još možda neke dodatne pretrage napravit prije transfera .. sretno i popratit ću te malo u nadi da ću vidit tvoje pozitivne testice🤞🏼🤞🏼❤️
Hvalaaa 🫀 baš mi je žao da ae mrvica nije čvrsto primila .. Al sam sigurna da hoće 🥰😘 kako god odlučite želim vam puno puno sreće ❤️🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Hej, bila sam kod dr Bolanče u vinogradskoj. Izgledi su losi, rekao je da je zaliha kriticna, jajnici na uzv kao jajnici u zene od 40 godina. Rekao je da mogu ocekivati nastupanje menopauze u skorije vrijeme.. kroz 6mj ili 6 godina- ne zna. 3 mj mi je dao jos prirodnog pokusavanja, a nakon toga postupak. Eto, nadam se da cu uskoro prihvatiti situaciju i uhvatit se u kostac s njom. Sad mi je sve nerealno
29.
Biokemijska 11/24
Hormoni X
Oprosti ako previše pitam, nisam skroz ni upućena. Nisi bila na nekom pregledu prije ovoga da su ti to rekli za jajnike? Ili je to neko novije stanje kojeg nisi bila svjesna?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hej, bila sam kod dr Bolanče u vinogradskoj. Izgledi su losi, rekao je da je zaliha kriticna, jajnici na uzv kao jajnici u zene od 40 godina. Rekao je da mogu ocekivati nastupanje menopauze u skorije vrijeme.. kroz 6mj ili 6 godina- ne zna. 3 mj mi je dao jos prirodnog pokusavanja, a nakon toga postupak. Eto, nadam se da cu uskoro prihvatiti situaciju i uhvatit se u kostac s njom. Sad mi je sve nerealno
Bok, prvo oprosti što upadam kao padobranac, ali umjesto teme potpomognute oplodnje sam stisnula na ovu, i odmah mi zapelo za oko dr. Bolanča. On je moj doktor već 12 godina. I samo želim da znaš da si u njegovim rukama sigurna. I da zna svoj posao. Vidi moj potpis. Oba dvije trudnoće uz njegov protokol , savjete, vođenje. Znam da si u šoku trenutno, ali vjerujem da puno znači kada znaš da si u dobrim rukama. A sa njim stvarno jesi. Sretno, i sory još jedanput.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Vjerujem da ti je sok, ali polako.
Ono sto ja znam da je Bolanca vrhunski lijecnik, ali isto znam da je bila poznanica kod njega u Vinogradakoj u postupku i nije bila zadovoljna. Problem je sto joj je svaki put bio drugi lijecnik na terminu, nema toga da te vodi jedan cijelo vrijeme. Makar je imala vezu.
Tako da kad prihvatis stanje kakvo je, dobro se informiraj kud dalje, ima privatnih klinika koje su preko hzzoa i trenutno primaju nove i vrlo brzo si na redu. Vjerojatno se to popuni kako odmice godina jer valjda imaju neku kvotu preko hzzoa .
Sortiraj odgovore
Najstariji