Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    25. Veljača 2025. 13:43

https://ibb.co/pvys00Kv
    Meni je danas CB pokazao smajlica.
    I da dobro ste shvatile da ovaj mjesec pratim s dvije vrste trakica. Čisto za provjeru ovih šta su mi sad nove.
    A danas 11 dan ciklusa. Inače imam kasnije ovulacije. Vidjet ću šta će reći trakice kad dođem doma, jer njih ubacujem u aplikaciju. Ovaj ciklus sam ubacila kapsule ulje nocurka, možda to ima neki utjecaj. Nemam pojma. Svakako ću danas pokriti, jučer vec jesam 🤭

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Makarena
    25. Veljača 2025. 14:00

Blondy

Makarena

Uniqlo7

jasamja

Uniqlo7

Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰

Odmori 🫶 tko zna, možda se uskoro javiš sa lijepim vijestima 🤞🤞

Taman kad sam rekla, stigao nalaz TSH 2.66😂 ne znam jel za djelovati, ali vidit cu sta kaze dr 🤓

Tsh 2.66 nije dobar? Meni je evo danas došao i 2.74 je, piše da je područje normale 0.400-5.500 pa sam sad zbunjena 😅

Oko tsh u trudnoci i kod planiranja postoje dvije struje. Neki tvrde da mora biti ispod 2, idealno sto blize 1. Drugi, noviji podaci govore da moze biti i do 4 bez terapije. To sam istrazivala puno jer mi je u prvoj trudnoci bio 2.6 i nisam dobila nikakvu terapiju. Sve je bilo ok. Vidjet ces sto ce reci gin, vecina ih ipak voli spustati takav tsh minimalnom terapijim

U prvoj trudnoći sam spuštala ispod 2 terapijom, ali to tek kad sam zatrudnila. Nisam znala da je bitno da je ispod 2 i kod planiranja trudnoće 🙈.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    25. Veljača 2025. 14:03

jasamja

eni233

Evo cure ja dolazim s prvo ultrazvuka . Imamo 3 folikula , ljevi 14mm, desni 11 i 12 mm.. u četvrtak moramo opet , pa ćemo vidjeti kad ću dobiti štopericu i kad će biti postupak 💪😃

Super, sretno 😁🤞🤞
    .
    Cure ja prijavljujem 1DC napokon 😁😁😁😁😁

Jeeeej 🎉. Svejedno ideš na pregled ili ćeš otkazati?
    Eni sretno ❤️

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233
    25. Veljača 2025. 14:10

Uniqlo7

Taj tsh mi je pao u zaborav nakon sto sam dobila nalaze. Ne znam citati, ali sam rezultste pogledala po intervalima i proguglala- znam, najgore sam napravila. Uglavnom ima pola sata hiperventiliram i ne mogu sebi doci, stigao mi je nalaz FSH koji je visok, u privitku saljem sliku. Je li itko imao problem s ovim i je li ga itko uspio rijesiti?
    https://ibb.co/pTcqR1N

Pa ja bi ti preporučila da nađeš nekog ko će ti više reci o tome , inače visok FSH zna biti znak da je niska rezerva jajnih stanica , al opet ne mora značiti .. zato bi dobro bilo da vadiš AMH. Koliko imaš godina ? 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    25. Veljača 2025. 14:25

Makarena

jasamja

eni233

Evo cure ja dolazim s prvo ultrazvuka . Imamo 3 folikula , ljevi 14mm, desni 11 i 12 mm.. u četvrtak moramo opet , pa ćemo vidjeti kad ću dobiti štopericu i kad će biti postupak 💪😃

Super, sretno 😁🤞🤞
    .
    Cure ja prijavljujem 1DC napokon 😁😁😁😁😁

Jeeeej 🎉. Svejedno ideš na pregled ili ćeš otkazati?
    Eni sretno ❤️

Ma ići ću, kad već imam zakazano. Naškodit ne može 😉
    Moram nabaviti trakice, i ponovno krenuti piti vrkutu. Mada mi se čini da nju krećem piti kada se M završi 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 17:00

eni233

Uniqlo7

Taj tsh mi je pao u zaborav nakon sto sam dobila nalaze. Ne znam citati, ali sam rezultste pogledala po intervalima i proguglala- znam, najgore sam napravila. Uglavnom ima pola sata hiperventiliram i ne mogu sebi doci, stigao mi je nalaz FSH koji je visok, u privitku saljem sliku. Je li itko imao problem s ovim i je li ga itko uspio rijesiti?

Pa ja bi ti preporučila da nađeš nekog ko će ti više reci o tome , inače visok FSH zna biti znak da je niska rezerva jajnih stanica , al opet ne mora značiti .. zato bi dobro bilo da vadiš AMH. Koliko imaš godina ?

Imam 29 godina. Stigao je rezultat AMH, 2.1. Treba mi vremena da sve procesuiram.. ne znam uopce kako da se nosim s ovim ifnormacijama

29.
    Biokemijska 11/24

Blondy
    25. Veljača 2025. 17:24

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Imam 29 godina. Stigao je rezultat AMH, 2.1. Treba mi vremena da sve procesuiram.. ne znam uopce kako da se nosim s ovim ifnormacijama

U kojoj jedinici je amh? U razlicitim labovima su razlicite jedinice pa je to vrlo bitno

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 17:30

Evo, saljem..
    https://ibb.co/5hnrpMc7

29.
    Biokemijska 11/24

Blondy
    25. Veljača 2025. 17:36

Uniqlo7

Evo, saljem..
    https://ibb.co/5hnrpMc7

Ja cu ti reci ono sto znam iz iskustva frendica koje su isle na MPO. S ovim nalazom idi kod nekog na konzultacije ako ti MPO dolazi u obzir. Nije nemoguce ostati prirodno trudna, ali mozda ce proci jako puno vremena.
    Imas nisku ovarijsku rezervu, taj broj sam po sebi ne znaci katastrofu ako su druge stvari ok. Trebas ici na uzv pocetkom ciklusa da se vidi koliko imas antralnih folikula. To je dosta bitan broj, ali cak i ako to ne bude puno sanse za oststi trudna u postupku su jako dobre. Prirodno se bojim da cete se namuciti. 
    Daj napisi jos jednom svoju situaciju, koliko dugo pokusavate  ? A s druge strane, ako stvarno ovuliras redovno mozda ni ne trebas u postupak. Ali to trebas potvrditi uzvom

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 17:40

Hvala ti puno na iskrenom komentaru. Otic cu svakako privatno s nekim se konzultirati. A nista, 29 godina, tek smo nekih 7 mjeseci u procesu. Imam super cikluse, vise manje uvijek tocni. Ostala sam trudna u 10. Mjesecu, zavrsilo kao biokemijska u 5tt. Nikad nisam imala nikakvih problema, uvijek sve uredno..

29.
    Biokemijska 11/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.