Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰
Odmori 🫶 tko zna, možda se uskoro javiš sa lijepim vijestima 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰
Taman kad sam rekla, stigao nalaz TSH 2.66😂 ne znam jel za djelovati, ali vidit cu sta kaze dr 🤓
29.
Biokemijska 11/24
Taman kad sam rekla, stigao nalaz TSH 2.66😂 ne znam jel za djelovati, ali vidit cu sta kaze dr 🤓
Kad ideš kod njega?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Pricekam jos nalaze drugih hormona, urina i muzev spermiogram pa cu joj se javiti da vidim sta kaze. Mislim da ce sve stici do kraja tjedna.. Tebi je iduci pon pregled?
29.
Biokemijska 11/24
Pricekam jos nalaze drugih hormona, urina i muzev spermiogram pa cu joj se javiti da vidim sta kaze. Mislim da ce sve stici do kraja tjedna.. Tebi je iduci pon pregled?
Super 👍 da, tako je 😁 baš me zanima gdje je zapelo kod mene 🙄🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Cure, može mala pomoć.
Ugl prvi put koristim trakice i ovu premom aplikaciju. Inače sam uzimala digitalni CB. Te trakice mi nisu nikad bile ovako tamne na 10 dan ciklusa. Mislim znam da je različiti test i osjetljivost pa moze biti zato. Ali čudan mi je ovaj skok. Da li je to inače normalno tako?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ella, meni ovo izgleda skroz normalno, kao da se približavaš peaku. Ovako meni bude dan dva prije O. Prati, ako ti se dogodi da ti je duže od jednog dana testna crtica tamnija od kontrolne, trebaju ti manje osjetljive. Tipa, ja koristim manje osjetljive, ove od 30mlu (veca vrijednost-manja osjetljivost), dok u većini slučajeva curama odgovaraju 25mlu (veća osjetljivost od 30mlu).
29.
Biokemijska 11/24
Super, hvala ti puno na odgovoru. CB digitalni ima osjetljivost 40. Obično vidim blijedu crtu cijelo vrijeme, o onda malo nešto tamnije pred peak (to jest pokaze mi se smajlic, ali ta crta i dalje nije nešto pretamna). Ove su trakice sad 25. Baš me zanima kako će to sad izgledati ove dane. Meni taj peak obično bude 16 dan ciklusa.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Super, hvala ti puno na odgovoru. CB digitalni ima osjetljivost 40. Obično vidim blijedu crtu cijelo vrijeme, o onda malo nešto tamnije pred peak (to jest pokaze mi se smajlic, ali ta crta i dalje nije nešto pretamna). Ove su trakice sad 25. Baš me zanima kako će to sad izgledati ove dane. Meni taj peak obično bude 16 dan ciklusa.
Prati i slikaj slobodno, a posebno te dane kad krene tamniti. Sretnoo🤞🏼🥰
29.
Biokemijska 11/24
Sortiraj odgovore
Najstariji