Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 16:18

EllaMS

Oprosti ako previše pitam, nisam skroz ni upućena. Nisi bila na nekom pregledu prije ovoga da su ti to rekli za jajnike? Ili je to neko novije stanje kojeg nisi bila svjesna?

Bila sam na pregledima. Na svima su svi govorili da je stanje jajnika i maternice super. Bas zato mi sve izgleda jos ko da se radi o nekom drugom, a ne o meni. Vidim po iskustvima da je dr super, moram priznati da je meni bio hladan, ali hladan tus mi je trebao. 
    Kad sam krenula razmisljati o tome, ne znam je li bi isla na konz kod njega ili drito privatno u repromed… uzet cu malo vremena za prihvacanje, pa cu tek onda istazivati sve. Strah me je jer ne znam je li mi ovo yadnja menstruacija u zivotu..

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Blondy
    26. Veljača 2025. 16:25

Uniqlo7

EllaMS

Oprosti ako previše pitam, nisam skroz ni upućena. Nisi bila na nekom pregledu prije ovoga da su ti to rekli za jajnike? Ili je to neko novije stanje kojeg nisi bila svjesna?

Bila sam na pregledima. Na svima su svi govorili da je stanje jajnika i maternice super. Bas zato mi sve izgleda jos ko da se radi o nekom drugom, a ne o meni. Vidim po iskustvima da je dr super, moram priznati da je meni bio hladan, ali hladan tus mi je trebao.
    Kad sam krenula razmisljati o tome, ne znam je li bi isla na konz kod njega ili drito privatno u repromed… uzet cu malo vremena za prihvacanje, pa cu tek onda istazivati sve. Strah me je jer ne znam je li mi ovo yadnja menstruacija u zivotu..

Ma nije! Nije sigurno, samo nemas vremena na bacanje. Kreni cim prije u postupak ti je moj iskreni savjet. Moja je prijateljica isla s 25 godina i bio je usojesan prvi postupak. Nakon toga je cak i prirodno zanijela. Tako da kad je situacija takva nema veze koliko imas godina. I bit ce sve super! Samo strpljenja i zivaca. Ako imas mogucnosti, ja sam cula da je repromed super. I za Alebica sam cula dobra iskustva. To je ono sto sigurno znam iz moje okoline od prijateljica i poznanica. I IVF poliklinika.

Blondy
    26. Veljača 2025. 16:28

A buduci da si ti hvatala trakicama ovulacije i bile su pozitivne, mozda da stvarno ovaj ciklus odes na folikulometriju. Jel ti vidio danas kakve folikule?

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 16:34

Idem od ponedjeljka na folikulometriju. On je danas vidio na desnom jajniku 2, a na lijevom 4 folikula..

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

alsuncokret14
    26. Veljača 2025. 17:17

Enii kakva je situacija, dokle si?
    Ja veceras dajem ovitrelle i petak inseminacija … 

Nikita206
    26. Veljača 2025. 17:54

Uniqlo žao mi je za takve vijesti al ne gubi nadu! Pa čak i prirodno još postoji šansa. Frendica je bila u predmenopauzi s jako niskom zalihom jajnika, rekli su joj da neće moći ostati trudna i nek krenu sa IVF. Kad su se napokon ohrabrili i počeli razmišljati o tome, ona ostane trudna prirodno  evo ga mali njen sad 4 ipo godine 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    26. Veljača 2025. 17:56

Meni je danas 7 dana od ovulacije, već par dana me bole jajnici kao tijekom ovulacije, baš mi nije jasno. I malo me grudi boluckaju isto, ali ne pretjerano. Malo mi je rano za pms simptome s obzirom da mi aplikacija predviđa dolazak menstruacije tek oko 6.3. zbog kasne ovulacije. Al vidjet ćemo...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 18:06

Nikita206

Uniqložao mi je za takve vijesti al ne gubi nadu! Pa čak i prirodno još postoji šansa. Frendica je bila u predmenopauzi s jako niskom zalihom jajnika, rekli su joj da neće moći ostati trudna i nek krenu sa IVF. Kad su se napokon ohrabrili i počeli razmišljati o tome, ona ostane trudna prirodnoevo ga mali njen sad 4 ipo godine

Hvala ti na ovome. Ovakve priče mi jos daju malo nade 🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• eni233
    26. Veljača 2025. 20:40

Draga uniql07 prije nego te negativne misli obuzme pročitaj ovu objavu koja je nedavno bila na stranici koju ja pratim https://ibb.co/kVg7x7GH
    Znam da je situacija teška i složena ali nikad nemoj odustati ja sam 100% sigurna da ćeš ti biti majka ! Želim ti reci da si ti jedna hrabra i jaka žena i nema te prepreke koju nećeš preskočiti, ako sam ja mogla se odlučiti na MPO a usrana  sam od do  koliko me Strah svega , onda ćeš i ti ! Zato i dalje prati ovulacije i trudi se dokle se ne odlučiš na potpomognutu jer sve je moguće i čuda postoje ! Jer kad nam sve lađe potonu i mislimo da nema izlaza e tek onda vidiš da zapravo se sve mjenja i dobijemo još veću nagradu nego smo si zamislili ❤️❤️❤️ znam da se bojiš i znam da je puno toga za podnijeti ali uz prave ljude sve se može 😘😘😘😘 glavu gore i nastavi i dalje blistati 🫂🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

• eni233
    26. Veljača 2025. 20:42

alsuncokret14

Enii kakva je situacija, dokle si?
    Ja veceras dajem ovitrelle i petak inseminacija …

Ja to sutra idem na drugi ultrazvuk , i bit ću 11dc , pa ćemo videti koliko su folikuli napredovali , koliko ih ti imaš ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.