Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    alsuncokret14
    26. Veljača 2025. 21:26

eni233

alsuncokret14

Enii kakva je situacija, dokle si?
    Ja veceras dajem ovitrelle i petak inseminacija …

Ja to sutra idem na drugi ultrazvuk , i bit ću 11dc , pa ćemo videti koliko su folikuli napredovali , koliko ih ti imaš ?

Na desnom dva, a na lijevom jedan… Cini mi se da je rekla doktorica taj na desnoj jedan je 20mm. Ona kaze da ne bi cekala i da moze postupak biti 28-og.

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 22:53

I
    Eni, totalno u ovoj poruci osjetim tvoje iskustvo i rijeci koje su vjerojatno i tebi trebale i trebaju, jer su pomno odabrane..
    Tesko mi je palo. Svako pola sata briznem u plac, pa tura pozitivnih misli i tako u krug. Vrte mi se sve stvari po glavi, od toga koliko sam djece prizeljkivala, koliko sam ciljano birala posao i smjenu kako bi jednog dana mogla u 12 završiti i pokupit dijete tad iz vrtica jer sam se najvise vidjela u ulozi majke, koliko sam htjela da lici na muza. Ne znam otkud je ovo doslo. Hvala ti na tim rijecima, moram se ohrabrivati i dizati s poda, znam da ima opcija i zahvaljujuci danasnjoj medicini svatko se ostvari kao roditelj..daj mi samo reci na kojem je profilu/stranici bio ovaj komentar? I da, od srca i ja tebi želim sve najbolje, nadam se da cemo skupiti snagu za sve nase borbe, i idemo u jos jedan ciklus s velikim figama, sretno nam🤞🏼🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• eni233
    26. Veljača 2025. 23:17

https://ibb.co/JR60Br9j Evo to je grupa na fb, u kojoj sam već dugo , i puno toga naučiš čuješ, dobis motivaciju za dalje . Pa ako želiš se pridruži 🫀🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    26. Veljača 2025. 23:23

eni233

https://ibb.co/JR60Br9jEvo to je grupa na fb, u kojoj sam već dugo , i puno toga naučiš čuješ, dobis motivaciju za dalje . Pa ako želiš se pridruži 🫀🫂

Super, hvala ti. Čekam odobrenje 🤞🏼🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• eni233
    26. Veljača 2025. 23:26

Uniqlo7

I
    Eni, totalno u ovoj poruci osjetim tvoje iskustvo i rijeci koje su vjerojatno i tebi trebale i trebaju, jer su pomno odabrane..
    Tesko mi je palo. Svako pola sata briznem u plac, pa tura pozitivnih misli i tako u krug. Vrte mi se sve stvari po glavi, od toga koliko sam djece prizeljkivala, koliko sam ciljano birala posao i smjenu kako bi jednog dana mogla u 12 završiti i pokupit dijete tad iz vrtica jer sam se najvise vidjela u ulozi majke, koliko sam htjela da lici na muza. Ne znam otkud je ovo doslo. Hvala ti na tim rijecima, moram se 

A znam , ja sam isto mislila kao lako ću ostati trudna , sve tip top , ciklusi uredni , kad ono hladan tuš , i evo sad nakon 2 godine i pol , više neznam što bi mislila , ali ne odustajem, dokle srce kuca treba se boriti . Ima dana kad sam jako loše, ima dana kad sam dobro. Treba biti zahvalan svaki dan; što smo žive , zdrave imamo ljude koji nas vole, i imamo mogućnosti se boriti, i ako se nikad ne ostvarimo kao majke ( što je zadnja opcija jer ja vjerujem da hoćemo  ) opet vrijedimo i bitne smo i imamo zašto da budemo ponosne na sebe! Ne definira nas jedna želja❤️🫀 Uglavnom bit će to sve kako treba , vidjet ćeš 🫂🫶🏻 hvala i tebi na podršci 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    27. Veljača 2025. 00:36

eni233

Uniqlo7

I
    Tesko mi je palo. Svako pola sata briznem u plac, pa tura pozitivnih misli i tako u krug. Vrte mi se sve stvari po glavi, od toga koliko sam djece prizeljkivala, koliko sam ciljano birala posao i smjenu kako bi jednog dana mogla u 12 završiti i pokupit dijete tad iz vrtica jer sam se najvise vidjela u ulozi majke, koliko sam htjela da lici na muza. Ne znam otkud je ovo doslo. Hvala ti na tim rijecima, moram se

A znam , ja sam isto mislila kao lako ću ostati trudna , sve tip top , ciklusi uredni , kad ono hladan tuš , i evo sad nakon 2 godine i pol , više neznam što bi mislila , ali ne odustajem, dokle srce kuca treba se boriti . Ima dana kad sam jako loše, ima dana kad sam dobro. Treba biti zahvalan svaki dan; što smo žive , zdrave imamo ljude koji nas vole, i imamo mogućnosti se boriti, i ako se nikad ne ostvarimo kao majke ( što je zadnja opcija jer ja vjerujem da hoćemo ) opet vrijedimo i bitne smo i imamo zašto da budemo ponosne na sebe! Ne definira nas jedna želja❤️🫀 Uglavnom bit će to sve kako treba , vidjet ćeš 🫂🫶🏻 hvala i tebi na podršci

Bas to, slazem se. Definitivno treba bit zahvalan na svemu sto imamo, bar za sebe mogu reci, puno je srece u zivotu i hrpetina dobrih stvari. Vjerujem i nadam sr u dubini duše da će se i to dogoditi. A mi ćemo biti jake kao do sad i bodrit se kad treba 💪🏼🫂

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Makarena
    27. Veljača 2025. 07:29

Draga Uniqlo, nemam ti šta pametno reci ni savjetovati s obzirom da nisam bila u toj situaciji i ne mogu ni predočiti kako se trenutno osjećaš. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj, tu smo svi uz tebe i znaš da imaš mjesto gdje uvijek možeš olakšati dušu. Ono šta žena može podnijeti i napraviti kad nešto odluči ne može nitko, tako da vjerujem da ćeš nakon početnog šoka i ti znati šta i kako dalje. Nadam se da šta god odlučiš da će biti uspješno i da će ispasti točno onako kako si željela. ❤️🫂

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    27. Veljača 2025. 07:50

Uniqlo, oprosti na onom stetno umjesto sretno, umrla sam od smijeha i srama sad kad sam to vidjela 😆

Nisam jaka na rijecima, ali zelim ti reci da gledas to s pozitivne strane - dobro je da si se odlucila promijeniti ginekologa i krenuti na pretrage i da si to tako brzo otkrila. Sada imas vise vremena nego da si cekala jos x vremena.

Ja sam sigurna da ce sto sve biti u redu, nije dr rekao da ce ti ovo biti zadnja m nego da ne moze reci koliko ih jos imas. Samo glavu gore, nastavi se boriti kao i do sad i brzo ce tu biti bebica. Sretno 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS
    27. Veljača 2025. 08:27

Moram priznati da je baš divno vidjeti sve ove lijepe riječi koje ste međusobno izmijenile. ❤️
    Uniqlo nemam šta na ovo dodati, imaš support od svih nas! Tu smo za tebe 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    27. Veljača 2025. 08:33

Uniqlo draga, čitam i ne vjerujem 😔 žao mi je da imaš takvu situaciju.
    Neznam što da ti kažem, osim da se nadam da ćeš se što manje napatiti i što manje vremena potrošiti kako bi došla do svog cilja, da imaš svoju bebicu 🩷
    Budi hrabra, isplači se kad trebaš a onda glavu gore i u nove pobjede. Sigurna sam da će i tvoja priča imati sretan ishod 🫶😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.