Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    24. Veljača 2025. 21:29

EllaMS

Cure, može mala pomoć.
    Ugl prvi put koristim trakice i ovu premom aplikaciju. Inače sam uzimala digitalni CB. Te trakice mi nisu nikad bile ovako tamne na 10 dan ciklusa. Mislim znam da je različiti test i osjetljivost pa moze biti zato. Ali čudan mi je ovaj skok. Da li je to inače normalno tako?

Ovo je i dalje dosta svijetlo. Meni je bilo ovako tamno (0.4) 9dc i onda je peak bio tek 16dc, dakle 5 dana nakon šta je trakica izgledala kao tebi. I to je u međuvremenu opet posvijetlila trakica pa sam u istom danu imala skok sa 0.23 na 1.1. Sve je to ok, testiraj se sad svaki dan, kad testna bude jednako tamna ili tamnija od kontrolne uhvatila si peak (uglavnom 1.0 u aplikaciji i iznad, aplikacija će ti sama napisati kad je bio peak) 🙂.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    24. Veljača 2025. 21:33

Ja ću ovaj mjesec preskočiti trakice, došli su mi nalazi, kalij standardno snižen i vitamin D mi je isto nizak, ali ne kriticno kao zadnji put. Sutra bi mi trebali doći nalazi hormona štitnjače, u četvrtak idem kod doktorice pa ću vidjeti daljnje korake. Malo ću se sad posvetiti sebi, neću forsirati trudnoću, šta bude bit će 🙃

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Uniqlo7
    24. Veljača 2025. 22:31

Znas da je vrijeme za pauzu od trakica kad vidiš ovu sliku na redditu i na prvu mislis da su trakice 😂😂😂😂😂 
    https://ibb.co/zWDfPL0N

29.
    Biokemijska 11/24

jasamja
    24. Veljača 2025. 22:44

Uniqlo7

Znas da je vrijeme za pauzu od trakica kad vidiš ovu sliku na redditu i na prvu mislis da su trakice 😂😂😂😂😂
    https://ibb.co/zWDfPL0N

Hahaha ajmeee😂😂😂😂
    Gasi svijetla motaj kablove 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• eni233
    25. Veljača 2025. 09:26

Evo cure ja dolazim s prvo ultrazvuka . Imamo 3 folikula , ljevi 14mm, desni 11 i 12 mm.. u četvrtak moramo opet , pa ćemo vidjeti kad ću dobiti štopericu i kad će biti postupak 💪😃

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

EllaMS
    25. Veljača 2025. 10:12

eni233

Evo cure ja dolazim s prvo ultrazvuka . Imamo 3 folikula , ljevi 14mm, desni 11 i 12 mm.. u četvrtak moramo opet , pa ćemo vidjeti kad ću dobiti štopericu i kad će biti postupak 💪😃

Želim ti svu sreću i da napokon ugledaš svoj plus 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    25. Veljača 2025. 10:54

EllaMS

eni233

Želim ti svu sreću i da napokon ugledaš svoj plus 😊

Nadam se 🤞🤞😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    25. Veljača 2025. 11:07

eni233

Ovo super zvučiii, čekamo plusić🤞🏼🥰

Cure, jel zna itko ocitati spermiogram? Stigao nalaz, pise da je uredan, ali ne znam jel trebamo provjeravati ove vrijednosti koje su malo nejasne..

29.
    Biokemijska 11/24

Makarena
    25. Veljača 2025. 11:43

Uniqlo7

jasamja

Uniqlo7

Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰

Odmori 🫶 tko zna, možda se uskoro javiš sa lijepim vijestima 🤞🤞

Taman kad sam rekla, stigao nalaz TSH 2.66😂 ne znam jel za djelovati, ali vidit cu sta kaze dr 🤓

Tsh 2.66 nije dobar? Meni je evo danas došao i 2.74 je, piše da je područje normale 0.400-5.500 pa sam sad zbunjena 😅

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Blondy
    25. Veljača 2025. 11:48

Makarena

Uniqlo7

jasamja

Uniqlo7

Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰

Odmori 🫶 tko zna, možda se uskoro javiš sa lijepim vijestima 🤞🤞

Taman kad sam rekla, stigao nalaz TSH 2.66😂 ne znam jel za djelovati, ali vidit cu sta kaze dr 🤓

Tsh 2.66 nije dobar? Meni je evo danas došao i 2.74 je, piše da je područje normale 0.400-5.500 pa sam sad zbunjena 😅

Oko tsh u trudnoci i kod planiranja postoje dvije struje. Neki tvrde da mora biti ispod 2, idealno sto blize 1. Drugi, noviji podaci govore da moze biti i do 4 bez terapije. To sam istrazivala puno jer mi je u prvoj trudnoci bio 2.6 i nisam dobila nikakvu terapiju. Sve je bilo ok. Vidjet ces sto ce reci gin, vecina ih ipak voli spustati takav tsh minimalnom terapijim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.