Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    27. Veljača 2025. 09:24

Ja moram priznati da me ova uranjena ovulacija baš iznenadila, imala sam skroz neki drugi raspored u glavi. Kao pokrili smo peak i dan prije, ali jučer na dan ovulacije muž je bio na terenu i dosao strgan, pa ga nisam htjela s tim opterećivati. I danas se mučim s tim možda smo trebali, što ako ovo nije dovoljno. Ali kao šta je tu je. Sad je gotovo. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    27. Veljača 2025. 09:39

EllaMS

Ja moram priznati da me ova uranjena ovulacija baš iznenadila, imala sam skroz neki drugi raspored u glavi. Kao pokrili smo peak i dan prije, ali jučer na dan ovulacije muž je bio na terenu i dosao strgan, pa ga nisam htjela s tim opterećivati. I danas se mučim s tim možda smo trebali, što ako ovo nije dovoljno. Ali kao šta je tu je. Sad je gotovo.

Ma to bi trebalo biti dovoljno. Dobro je pokriti i dan nakon, ali nije toliko nužno. Ako je peak pokriven moglo bi uroditi plodom 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    27. Veljača 2025. 09:45

Drage cure, hvala vam puno na svim divnim rijecima. Imam osjecaj kao da smo stvarno sve ovdje prijateljice 😂 
    Btw Anice, da sam znala da ces se lose osjecat radi stetno ne bi to pisala, meni je bilo smjesno, ne sekiraj se brzveze 😂😂 
    Hvala vam svima na svemu. Evo, ja sam jutros bolje, odlučila sam kad mi dođe loš tren da izađem iz stana i zovem dragog na telefon😂 
    Plan je da u pon idem na folikulometriju, ovaj miesec jos prirodno pokusati. Odmah cu se u pon raspitati za MPO, Na drugim grupama mi je jos uvijek ptevise informacija pa mi je zato plan za pocetak razgovarat s jednom osobom. Plan nam je da odmah idem na konzultacije i ulazim u postupak od iduceg mjeseca. 
    Ono sto mi stvsra stres trenutno je blago povisen TSH i nizak D vitamin - prije podtupka vjerujem da cu morati to srediti do kraja kako bi jajne stanice bile kvalitetne, a to iziskuje vremena. Odlucila sam biti pozitivna i maksimalno si okupirati misli. 
    Btw ako ima vjernika/katolika, super je od verbuma ova stvar, svako drugi dan procitam jednu stranicu i uvijek mi pogodi gdje treba 😂
    https://ibb.co/Kx3nmTqt
    Eto, ja znam da ce sve biti dobro, hvala vam puno na podrsci, stvarno mi da vjetar u leđa🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Uniqlo7
    27. Veljača 2025. 10:07

Anica88

Uniqlo, oprosti na onom stetno umjesto sretno, umrla sam od smijeha i srama sad kad sam to vidjela 😆

Nisam jaka na rijecima, ali zelim ti reci da gledas to s pozitivne strane - dobro je da si se odlucila promijeniti ginekologa i krenuti na pretrage i da si to tako brzo otkrila. Sada imas vise vremena nego da si cekala jos x vremena.

Ja sam sigurna da ce sto sve biti u redu, nije dr rekao da ce ti ovo biti zadnja m nego da ne moze reci koliko ih jos imas. Samo glavu gore, nastavi se boriti kao i do sad i brzo ce tu biti bebica. Sretno 🫶

I bas ovo sto si rekla. Nesto me vuklo, iako stvarno nisam imala realnog razloga, da napravim ove pretrage. Sva sreća! 
     Vjerujem da sam s razlogom sve dobila i saznala u dva dana, pa samim time se nadam da imam doboljno vremena da reagiram. 💪🏼🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• annyatb1
    27. Veljača 2025. 12:23

Pozdrav cure,zene, trudnice, mame i one koje to zele biti a i ja sam jedna od takvih.

Citajuci forum shvatila sam da vam se zelim pridruziti na putu u ostvarenju majcinstva i dijeljenju iskustava. 

Ovaj mjesec smo krenuli MM i ja u akciju al sam isto tako saznala da imam i maternicu u obliku srca ali neki lagani tip pa ne bi trebale biti tolike smetnje. ( idemo pozitivno).

Prilikom pregleda 17.02. receno mi je da je jajna stanica spremna za oplodnju i da ce svaki tren prsnuti pa smo krenuli u akciju ta 2 dana. ( i koji dan prije). Znsci ovulacija se dogodila 17.02 ili 18.02. O simptomima je rano govoriti ali mislim da ih imam par(ili sam umislila).  Ciklus traje od 28 do 40 dana tako da mislim da ce mi  tesko  biti pratiti ovulacije. Eh sad prvo pitanje, da li je rano napraviti test (imam clear blue  za rano otkrivanje trudnoce 6 dana prije mj) 

Hvala i nadam se da cu ja nekad nekome moci pomoci sa mojim iskustvom! 

• eni233
    27. Veljača 2025. 13:31

Hei cure ja sam bila danas na drugom uzv, ali nešto nemam dobre vjesti , imamo jedan vodeći folikul od 17mm i jedan od 14mm, Al moj endometrij ne surađuje s nikim ni samnom ni s jajnicima  🤣😭  jajnici i ja na jednu on na drugu stranu , danas mi je 11dc i samo 4mm je što je jako malo , doktorice kažu da je od klomifena , evo ja neznam , jer dva ciklusa kad sam bila na njemu mi je endo bil odličan a sad je jad i bjeda . Danas su mi uzeli krv i rekli su da će odlučiti šta ćemo napraviti , žele vidjeti hormone u ovoj fazi a boje se da ovaj od 17 ne pukne prije vremena  . I skužila sam svaki put kad idem na postupak ja imam problem s endometrijem , a ovako mi je odličan , dal je to od stresa čega već neznam .. kolko cikle pijem u zadnja 3 dana , mislim da mi izvade krv , pisat će velikim slovima CIKLA🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ evo neznam toliko je smješno da i nije , uglv ja sam vam na iglama sljedećih 2-3 dana😭😭😭 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

EllaMS
    27. Veljača 2025. 14:59

annyatb1

Pozdrav cure,zene, trudnice, mame i one koje to zele biti a i ja sam jedna od takvih.

Citajuci forum shvatila sam da vam se zelim pridruziti na putu u ostvarenju majcinstva i dijeljenju iskustava.

Ovaj mjesec smo krenuli MM i ja u akciju al sam isto tako saznala da imam i maternicu u obliku srca ali neki lagani tip pa ne bi trebale biti tolike smetnje. ( idemo pozitivno).

Prilikom pregleda 17.02. receno mi je da je jajna stanica spremna za oplodnju i da ce svaki tren prsnuti pa smo krenuli u akciju ta 2 dana. ( i koji dan prije). Znsci ovulacija se dogodila 17.02 ili 18.02. O simptomima je rano govoriti ali mislim da ih imam par(ili sam umislila). Ciklus traje od 28 do 40 dana tako da mislim da ce mi tesko biti pratiti ovulacije. Eh sad prvo pitanje, da li je rano napraviti test (imam clear blue za rano otkrivanje trudnoce 6 dana prije mj)

Hvala i nadam se da cu ja nekad nekome moci pomoci sa mojim iskustvom!

Po ovim datumima si 9 ili 10 dpo. Tako da je moguće da bi test već nešto pokazao. Ovisno kad je bila implantacija. Najbolje ti je onda napraviti s prvim jutarnjim. Ako ti slucajno pokaze negativno, ništa ne mora značiti. Možeš ponoviti onda za par dana. Isto tako možeš i pričekati još dva dana pa onda. Nisam puno pomogla, ali to je moje misljenje, a mislim i vecine cura ovdje. Sretno u svakom slučaju. Ja ti želim jedan veliki plus! 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    27. Veljača 2025. 15:02

eni233

Hei cure ja sam bila danas na drugom uzv, ali nešto nemam dobre vjesti , imamo jedan vodeći folikul od 17mm i jedan od 14mm, Al moj endometrij ne surađuje s nikim ni samnom ni s jajnicima 🤣😭 jajnici i ja na jednu on na drugu stranu , danas mi je 11dc i samo 4mm je što je jako malo , doktorice kažu da je od klomifena , evo ja neznam , jer dva ciklusa kad sam bila na njemu mi je endo bil odličan a sad je jad i bjeda . Danas su mi uzeli krv i rekli su da će odlučiti šta ćemo napraviti , žele vidjeti hormone u ovoj fazi a boje se da ovaj od 17 ne pukne prije vremena . I skužila sam svaki put kad idem na postupak ja imam problem s endometrijem , a ovako mi je odličan , dal je to od stresa čega već neznam .. kolko cikle pijem u zadnja 3 dana , mislim da mi izvade krv , pisat će velikim slovima CIKLA🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ evo neznam toliko je smješno da i nije , uglv ja sam vam na iglama sljedećih 2-3 dana😭😭😭

Eno držim fige da to bude sve dobro. Ne razumijem se bas skroz u to, ali šta ti ne bi mogla dati neki progesteron da se endometrij zadeblja. Mislim sad lupam bezveze. 

Umrla sam na ovu ciklu 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    27. Veljača 2025. 15:55

EllaMS

eni233

Hei cure ja sam bila danas na drugom uzv, ali nešto nemam dobre vjesti , imamo jedan vodeći folikul od 17mm i jedan od 14mm, Al moj endometrij ne surađuje s nikim ni samnom ni s jajnicima 🤣😭 jajnici i ja na jednu on na drugu stranu , danas mi je 11dc i samo 4mm je što je jako malo , doktorice kažu da je od klomifena , evo ja neznam , jer dva ciklusa kad sam bila na njemu mi je endo bil odličan a sad je jad i bjeda . Danas su mi uzeli krv i rekli su da će odlučiti šta ćemo napraviti , žele vidjeti hormone u ovoj fazi a boje se da ovaj od 17 ne pukne prije vremena . I skužila sam svaki put kad idem na postupak ja imam problem s endometrijem , a ovako mi je odličan , dal je to od stresa čega već neznam .. kolko cikle pijem u zadnja 3 dana , mislim da mi izvade krv , pisat će velikim slovima CIKLA🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ evo neznam toliko je smješno da i nije , uglv ja sam vam na iglama sljedećih 2-3 dana😭😭😭

Eno držim fige da to bude sve dobro. Ne razumijem se bas skroz u to, ali šta ti ne bi mogla dati neki progesteron da se endometrij zadeblja. Mislim sad lupam bezveze.

Umrla sam na ovu ciklu 😂

Zvali su me s bolnice u subotu u 22 si dajem štopericu i u pon u 8 je postupak.. tak da bilo kako bilo veslim se 🫀🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    27. Veljača 2025. 18:15

eni233

EllaMS

eni233

Umrla sam na ovu ciklu 😂

Zvali su me s bolnice u subotu u 22 si dajem štopericu i u pon u 8 je postupak.. tak da bilo kako bilo veslim se 🫀🤞🤞🤞

Oleee, drzim figeee 🤞🏼
    E sad, kako mi je to sve novo, imam dva tri pitanja. Jesi li imala samo dva folikula na pocetku ili su to dva koja su narasla? I za sto se daje klomifen i što je štoperica😂? Ja se nadam da je sad to to, saljem pozitivne vibracije i manifestiram veseli ponedjeljak za tvoju jajnu stanicu😂🥳 

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.