Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    22. Veljača 2025. 21:22

Tamara30

da da bila sam na kontrolu rekli su mi da je sve u redu dali mi vitamini da pijem i rekli kad se ja osetim dobro da mogu da krenem nema razloga da cekam jer sve je uredu  stim da cu cekati pa sta bude neka bude ono da krene m neka krene a ovo nema krenulo malo pa stalo pa danas popodne ponovo ono samo kad se brisem na papir bilo i vise nema niceka ne osecam se nista dobro samo se znojim spava mi se nisam dobro test negativan i ono samo da poludis a sve u svemu prepusti cu pa neka bude sta bude cekacu do 26 ako ne ondak pravac kod doktora

A koji ti je danas dan u ciklusu i koliko ti traje ciklus? Nevezano za temu, u kojem si tjednu imala ab i koliko vec radite na bebi? Ja bih rekla da je to sve okej, dogodilo se nesto sto nije uobicajeno, tijelo se tek vraca u prirodno stanje i mislim da su nekakvi iscjedci normalni… otvori casu vina, napravi dejt s partnerom i prepusti se😄🍷 

29.
    Biokemijska 11/24

Nikita206
    23. Veljača 2025. 19:46

Večer cure! Kaže aplikacija da se mogu testirati u iduću subotu ili nedjelju pa ću vidjeti kako će mi biti tijekom ovog tjedna, dal cu imati kakve simptome i onda odlučit koji dan ću napraviti test 😀 

Šta ima kod vas?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Tamara30
    23. Veljača 2025. 20:13

Uniqlo7

Tamara30

da da bila sam na kontrolu rekli su mi da je sve u redu dali mi vitamini da pijem i rekli kad se ja osetim dobro da mogu da krenem nema razloga da cekam jer sve je uredu stim da cu cekati pa sta bude neka bude ono da krene m neka krene a ovo nema krenulo malo pa stalo pa danas popodne ponovo ono samo kad se brisem na papir bilo i vise nema niceka ne osecam se nista dobro samo se znojim spava mi se nisam dobro test negativan i ono samo da poludis a sve u svemu prepusti cu pa neka bude sta bude cekacu do 26 ako ne ondak pravac kod doktora

A koji ti je danas dan u ciklusu i koliko ti traje ciklus? Nevezano za temu, u kojem si tjednu imala ab i koliko vec radite na bebi? Ja bih rekla da je to sve okej, dogodilo se nesto sto nije uobicajeno, tijelo se tek vraca u prirodno stanje i mislim da su nekakvi iscjedci normalni… otvori casu vina, napravi dejt s partnerom i prepusti se😄🍷

danas je 29 dan normalno pre su mi trajala od 25 do 28 dana u januaru sam dobila na 31 dan nakon kiretaze i jos nista imala samo 6 dpo ono sto sam poslala sliku i imala sam 9 dpo skroz malo i 10 dpo jednu tacku samo a 9 dpo sam imala ovako https://ibb.co/dJtTX9Qx

https://ibb.co/sdvtzgZJ   ja se izvinjavm na slike to sto sam imala samo 9 dpo i 10 dpo i nema nicega vise

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

jasamja
    23. Veljača 2025. 20:47

Nikita206

Večer cure! Kaže aplikacija da se mogu testirati u iduću subotu ili nedjelju pa ću vidjeti kako će mi biti tijekom ovog tjedna, dal cu imati kakve simptome i onda odlučit koji dan ću napraviti test 😀

Šta ima kod vas?

Nadam se tvom plusu, i da krećemo pozitivno u novi mjesec onda 😁🤞
    Ja i dalje čekam M da stignw

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30
    23. Veljača 2025. 21:01

jasamja

Nikita206

Šta ima kod vas?

pa sto se ne testiras tebi menst kasni 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

jasamja
    23. Veljača 2025. 21:06

Tamara30

jasamja

Nikita206

Šta ima kod vas?

Nisam trudna. Odustala sam od testova. Imala sam spontani 11/2024. očito mi ipak tijelo još nije došlo na svoje, iako sam nakon toga imala 2 redovna ciklusa.
    Idući ponedjeljak imam zakazan pregled pa ću onda biti pametnija.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30
    23. Veljača 2025. 22:56

jasamja

Tamara30

jasamja

Nikita206

Šta ima kod vas?

Nisam trudna. Odustala sam od testova. Imala sam spontani 11/2024. očito mi ipak tijelo još nije došlo na svoje, iako sam nakon toga imala 2 redovna ciklusa.
    Idući ponedjeljak imam zakazan pregled pa ću onda biti pametnija.

pa najbolje da ides na kontrolu i ja cu cekati isto ako ne ondak idem i ja na pregled ocito da nesto nije uredu

EllaMS
    24. Veljača 2025. 07:34

Ja sam danas 10dc. Lovimo peak. Još uvijek su trakice svijetle, ni ne očekujem nešto do tamo 15. dana ciklusa. Zatisje pred buru 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

jasamja
    24. Veljača 2025. 08:26

EllaMS

Ja sam danas 10dc. Lovimo peak. Još uvijek su trakice svijetle, ni ne očekujem nešto do tamo 15. dana ciklusa. Zatisje pred buru 😂

Sretno i uspješno u pokrivanju 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    24. Veljača 2025. 12:33

Curke, sretno! Ja mislim da ja ovaj ciklus neću niti koristiti trakice. Nekako sam se zasitila svega toga malo, uzimam pauzu ali cu se javljatii🥰

29.
    Biokemijska 11/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.