Anica88, imam pitanjce za ove bolove u stomaku po dpo, je li mozes opisati kakvi su bili? Kod mene nije t u pitanju sigurno, al ovaj ciklus me stalno nesto bolilo, bas cudno..
Mislis na bolove u vrijeme ovulacije ili nakon?
Nakon ovulacije😅
6dpo sam imala jake kao menstrualne bolove. I ostale dane nista
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anica88, imam pitanjce za ove bolove u stomaku po dpo, je li mozes opisati kakvi su bili? Kod mene nije t u pitanju sigurno, al ovaj ciklus me stalno nesto bolilo, bas cudno..
Nakon ovulacije😅
Ahaa, okej, hvala ti!
Idem fizicki bez termina u dr koja me jos nije upisala, drzite mi fige da mi da uputnicu napokon😂
29.
Biokemijska 11/24
Nakon ovulacije😅
Ahaa, okej, hvala ti!
Idem fizicki bez termina u dr koja me jos nije upisala, drzite mi fige da mi da uputnicu napokon😂
Sretno 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure, možda glupo pitanje, ali kako funkcionira začeće kad je tako kasno ovulacija? Znači ja bi trebala dobiti M tamo u ponedjeljak/utorak. Jel stigne do tad biti implantacija? Kad ću se moći testirati a da bude pozitivan test? Ne kužiiim
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
pa valjda neznam jer meni kad bila implatacija tacno na dan menstruacije a bila trudna prosle trufnoce
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Nije me primila dr, sestra me nije pustila ali mi je rekla da posaljem ponovno mail doktorici. Samo cu reci da sam odusevljena. Poslala mi je uputnicu i sve moguce upute, bas je lijepo dozivjeti ovakav pristup. Odusevljena, u pon je . Dan ciklusa (tako bi trebalo biti) i idem u obradu napokon🥺🥳 cure koje ste isle u Petrovu na hormone.. ne moram se narucivati, samo dodjem ujutro?
29.
Biokemijska 11/24
ima neka cura koja ceka ciklus
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Cure, možda glupo pitanje, ali kako funkcionira začeće kad je tako kasno ovulacija? Znači ja bi trebala dobiti M tamo u ponedjeljak/utorak. Jel stigne do tad biti implantacija? Kad ću se moći testirati a da bude pozitivan test? Ne kužiiim
Pa menstruacija dolazi 12-16 dana nakon ovulacije, bez obzira koji dan ciklusa ti je ovulacija. Prva faza ciklusa moze varirati, druga faza nakon ovulacije je vise manje fiksna. Testiraj se 12 dana od ovulacije.
Aha znači da mi se pomaknula i menstruacija sad...
Ja sam stvarno uvijek imala redovite menstruacije, svakih 28-29 dana, nikad u životu mi nije kasnila. Tako da je ovo sad novitet meni i malo sam zbunjena
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
pa evo i meni danas mislela da je krenula 👹 kad ono nista malo krvarenje i to je to videcu sutra mozda da procuri sta znam nisam pametna vise
Sortiraj odgovore
Najstariji