Curke samo najavljujem da je meni ostao pinkish trag, nije impl sigurno, ocekujem je sutra.. ne znam je li frka onda u ponedjeljak ici u petrovu obzirom da ce biti 3dc, a hormoni se vade 2dc?
29.
Biokemijska 11/24
Curke samo najavljujem da je meni ostao pinkish trag, nije impl sigurno, ocekujem je sutra.. ne znam je li frka onda u ponedjeljak ici u petrovu obzirom da ce biti 3dc, a hormoni se vade 2dc?
a kako izgleda ta implantacija jer kad sam imala bila am trudna a imala krvarenje e sad sta je problem kod mene mislela sam da sam dobila a ono nisam imala sam samo malo krvarenje i to je nemam vise nista
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Najbolje je vaditi hormone 3dc , tako da će ti to biti savršeno . Ali inače po pravilu se vade od 2-5dc , bilo koji , ali se preporuča 3dc .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Najbolje je vaditi hormone 3dc , tako da će ti to biti savršeno . Ali inače po pravilu se vade od 2-5dc , bilo koji , ali se preporuča 3dc .
Idealno! Hvala punoo🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
jer cas ima online da mi pomognete malo psihicki nisam vise dobro majke mi
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
jer cas ima online da mi pomognete malo psihicki nisam vise dobro majke mi
Što te muci ? Izvini koliko radiš na bebi ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
imala sam jedan miss ab kiretazu 27 decembra sad radimo na bebi stoga da mi je sve uredu mens sam dobila 31 dan od toga i sad me muci juce sam imala roze pa skroz prestalo pa danas ponovo malo a test negativan
imala sam jedan miss ab kiretazu 27 decembra sad radimo na bebi stoga da mi je sve uredu mens sam dobila 31 dan od toga i sad me muci juce sam imala roze pa skroz prestalo pa danas ponovo malo a test negativan
Može biti da ti je samo
Malo pobrkan ciklus . Treba vremena tjelu da se vrati na svoje . Znam da je teško biti strpljiv jer znam po sebi već nakon skoro 3 godine pokušavanja koje će mo biti u 8 mj , već si lud i očajan .. ali probaj se okupirati nečim drugim da ne razmišljaš o tome .. i možda ti se i spusti menga ako već mora doći .. a ako je trudnoća u pitanju isto tako znat ćeš . Samo polako i bez panike 🫀❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Tamara, jesi dobila uputu mozda od dr da se pricuvate neki period nakon toga? Nemam tu puno iskustva, ali sestra je imala spontani u 13.tt, prirodno je sve prošlo.. znam da niti ona nije smjela 3. Mj raditi na bebi dok se tijelo ne oporavi od svega- po uputi ginekologa. Posebice ako je bio zahvat kiretaže, tijelo doživi traumu i treba period da se sve vrati u normalu… ja bih se javila svom ginekologu da utvrdi da je sve u redu, a onda uzela period samo za sebe, baš što eni kaže, okupirala bih se nekim aktivnostima i posvetila sebi. Svakako, polako i sretno!
29.
Biokemijska 11/24
da da bila sam na kontrolu rekli su mi da je sve u redu dali mi vitamini da pijem i rekli kad se ja osetim dobro da mogu da krenem nema razloga da cekam jer sve je uredu stim da cu cekati pa sta bude neka bude ono da krene m neka krene a ovo nema krenulo malo pa stalo pa danas popodne ponovo ono samo kad se brisem na papir bilo i vise nema niceka ne osecam se nista dobro samo se znojim spava mi se nisam dobro test negativan i ono samo da poludis a sve u svemu prepusti cu pa neka bude sta bude cekacu do 26 ako ne ondak pravac kod doktora
Sortiraj odgovore
Najstariji