Da, tako je 6 dana do menstruacije
Prošli put sam napravila 4 dana prije i bio je pozitivan🙈😂pa sam se eto malo ponadala
Očito nam je najbolje cekat dan menstruacije ovi Testovi samo me u trošak bace hahah
Kako se vi osjećate?Ma mozes dan-dva prije ocekivane m ako ovulacija nije bila jako kasno. 6 dana prije m je stvarno jako rano.
Meni su pak clear blue testovi bas losi, a i skupi 🤷♀️
Najranije su mi pokazale trudnocu trakice koje su bile u paketu s testovima na ovulaciju.
A clear blue je za slikanje kad vec kasni m pa za objave na drustvenim mrezama (tko to voli)Po ovome svemu ovulacija je bila 15.ili16.1
Onda je definitivno ovo prebrzo testiranje, treba proci i par dana od implantacije koja je najcesce 8.-9. dan:
“The most common days for implantation are days 8 to 10 after ovulation, but 6 to 12 days is still considered a normal range.”
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Jos nije krenula menga, stalno imam osjecam da sam procurila. Bas me zeza 🤦♀️Jesi sigurna da je M u pitanju? Možda je implantacijsko.
Nisan točno upratila tvoj ciklus. Kad ti je bila ovulacija?
Jos nije krenula menga, stalno imam osjecam da sam procurila. Bas me zeza 🤦♀️Jesi sigurna da je M u pitanju? Možda je implantacijsko.
Nisan točno upratila tvoj ciklus. Kad ti je bila ovulacija?
12.1. je bila ovulacija.Ma sigurna sam, napravila sam test jucer ujutro, negativan. A evo sad je opet neki iscjedak tako da krece vjerojatno. Samo ne znam sad kad da racunam da mu je 1 DC. Tek kad lrene pravo krvarenje?
Ej, cure! Nisam dugo bila na forumu, prebacila sam se na temu ljetnih beba ali sam se došla vama javiti i pitati kako ste! Neću zaboraviti vašu divnu podršku koju pružate, nesebično dijelite savjete i iskustva...
Zamia ajmeeeeeee trudnaaaaa čestitam, nek ti bude najljepša, dosadna i uredna trudnoća 🤩🤩🤩🤩🤩 kad ti je termin, kako se osjećaš?
.
Puno pozdrava eni233, jasamja, Anica88 i svim ostalim curama, nemojte se ljutiti ako sam koga zaboravila. Držim svima fige i sretnoooo 🍀🍀😚😚❤️❤️
Ej, cure! Nisam dugo bila na forumu, prebacila sam se na temu ljetnih beba ali sam se došla vama javiti i pitati kako ste! Neću zaboraviti vašu divnu podršku koju pružate, nesebično dijelite savjete i iskustva…
Zamiaajmeeeeeee trudnaaaaa čestitam, nek ti bude najljepša, dosadna i uredna trudnoća 🤩🤩🤩🤩🤩 kad ti je termin, kako se osjećaš?
.
Puno pozdravaeni233, jasamja, Anica88 i svim ostalim curama, nemojte se ljutiti ako sam koga zaboravila. Držim svima fige i sretnoooo 🍀🍀😚😚❤️❤️
Heej da, daa 😁, odma mjesec iza tebe tako nekako rekla bih, ulazim u 6 tjedan sada 🙈 hvala tiii na čestitkama ❤️❤️ prvi pregled imam tek 11.2. tad cu biti tocno 8 tjedana samo sto nikako docekati da me pogledaju 😅… termin računam tamo oko 24.9.2025. Za sada je sve superiska, malo me mucnine i gađenje na sve lovi ali necu se buniti. Kako je kod tebe, nekad uletim u grupu ljetne bebe pa malo pratim dešavanja ☺️☺️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Nisan točno upratila tvoj ciklus. Kad ti je bila ovulacija?Jos nije krenula menga, stalno imam osjecam da sam procurila. Bas me zeza 🤦♀️Jesi sigurna da je M u pitanju? Možda je implantacijsko.
Nisan točno upratila tvoj ciklus. Kad ti je bila ovulacija?12.1. je bila ovulacija.Ma sigurna sam, napravila sam test jucer ujutro, negativan. A evo sad je opet neki iscjedak tako da krece vjerojatno. Samo ne znam sad kad da racunam da mu je 1 DC. Tek kad lrene pravo krvarenje?
Baš sam neki dan pročitala na jednoj twmi6da je prvi dan DC kad krene pravo krvarenje, ovo smeđarenje i rozo prije se ne broji. Možda ti je bila kasnije implantacija 🤞🤞🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ej, cure! Nisam dugo bila na forumu, prebacila sam se na temu ljetnih beba ali sam se došla vama javiti i pitati kako ste! Neću zaboraviti vašu divnu podršku koju pružate, nesebično dijelite savjete i iskustva…
Zamiaajmeeeeeee trudnaaaaa čestitam, nek ti bude najljepša, dosadna i uredna trudnoća 🤩🤩🤩🤩🤩 kad ti je termin, kako se osjećaš?
.
Puno pozdravaeni233, jasamja, Anica88 i svim ostalim curama, nemojte se ljutiti ako sam koga zaboravila. Držim svima fige i sretnoooo 🍀🍀😚😚❤️❤️
Hej, čitam ja vas stalno tamo 🙂 ipak je to bila moja nesuđena tema 😉 ali se nadam da se uskoro pridružujem Zamii i ostaloj ekipi na jesenskim bebama 🤞🤞
Kako si ti?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji