Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Krijesnica206

Ako vas šta tješi ja ne dojim već skoro godinu dana pa svejedno ništa 😪

Ne tjesi me 😆
    A neke zene uspiju slucajno ostati trudne dok doje 🤷‍♀️ blago njima…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

srcekokuca

Da, tako je 6 dana do menstruacije
    Prošli put sam napravila 4 dana prije i bio je pozitivan🙈😂pa sam se eto malo ponadala
    Očito nam je najbolje cekat dan menstruacije ovi Testovi samo me u trošak bace hahah
    Kako se vi osjećate?

Ma mozes dan-dva prije ocekivane m ako ovulacija nije bila jako kasno. 6 dana prije m je stvarno jako rano.
    Meni su pak clear blue testovi bas losi, a i skupi 🤷‍♀️
    Najranije su mi pokazale trudnocu trakice koje su bile u paketu s testovima na ovulaciju.
    A clear blue je za slikanje kad vec kasni m pa za objave na drustvenim mrezama (tko to voli)

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

srcekokuca

Ponovit ću test sada..nisam piskila od podne …bila sam cijeli dan u pokretu te sam jednostavno zaboravila…malo glupo zvuci ali imam takav mjehur gdje jednostavno iden 2 puta na wc i po noći se nikad u životu nisam digla🙈🙈🙈

Promijenit ce ti se to u trudnoci 🤭

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Ja cekam o… danas sam 16dc i za sada nista unatoc laganim grcevima vec 3 dana… krenuli smo s odnosima svaki drugi dan, odlucni da cemo se ovaj mjesec vise potruditi koliko god me bolila o… drzite fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Broj poruka: 975

Prijavi adminu

Anica88

Ja cekam o… danas sam 16dc i za sada nista unatoc laganim grcevima vec 3 dana… krenuli smo s odnosima svaki drugi dan, odlucni da cemo se ovaj mjesec vise potruditi koliko god me bolila o… drzite fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞

Ja ti držim na najjače 🤞🤞🤞 pratiš i sa trakicama? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88

Prijavi adminu

jasamja

Anica88

Hvala 😊
    Da, ovaj ciklus se testiram trakicama 3x dnevno jer prosli nisam uspjela uloviti peak

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

srcekokuca

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Uhh🙈3 puta dnevnooo
    Nadam se da ćeš ulovit ovaj put peak❤️

srcekokuca

Prijavi adminu

Anica88

srcekokuca

Da, tako je 6 dana do menstruacije
    Prošli put sam napravila 4 dana prije i bio je pozitivan🙈😂pa sam se eto malo ponadala
    Očito nam je najbolje cekat dan menstruacije ovi Testovi samo me u trošak bace hahah
    Kako se vi osjećate?
    Ma mozes dan-dva prije ocekivane m ako ovulacija nije bila jako kasno. 6 dana prije m je stvarno jako rano.
    Meni su pak clear blue testovi bas losi, a i skupi 🤷‍♀️
    Najranije su mi pokazale trudnocu trakice koje su bile u paketu s testovima na ovulaciju.
    A clear blue je za slikanje kad vec kasni m pa za objave na drustvenim mrezama (tko to voli)

Po ovome svemu ovulacija je bila 15.ili16.1

srcekokuca

Prijavi adminu

Znaci ima cca 9 dana

jasamja

Broj poruka: 975

Prijavi adminu

Anica88

jasamja

Anica88

Hvala 😊
    Da, ovaj ciklus se testiram trakicama 3x dnevno jer prosli nisam uspjela uloviti peak

E pa onda ćeš ga sigurno uhvatiti 🤞👍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.