Da, tako je 6 dana do menstruacije
Prošli put sam napravila 4 dana prije i bio je pozitivan🙈😂pa sam se eto malo ponadala
Očito nam je najbolje cekat dan menstruacije ovi Testovi samo me u trošak bace hahah
Kako se vi osjećate?
Ma mozes dan-dva prije ocekivane m ako ovulacija nije bila jako kasno. 6 dana prije m je stvarno jako rano.
Meni su pak clear blue testovi bas losi, a i skupi 🤷♀️
Najranije su mi pokazale trudnocu trakice koje su bile u paketu s testovima na ovulaciju.
A clear blue je za slikanje kad vec kasni m pa za objave na drustvenim mrezama (tko to voli)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja cekam o… danas sam 16dc i za sada nista unatoc laganim grcevima vec 3 dana… krenuli smo s odnosima svaki drugi dan, odlucni da cemo se ovaj mjesec vise potruditi koliko god me bolila o… drzite fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞
Ja ti držim na najjače 🤞🤞🤞 pratiš i sa trakicama?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja cekam o… danas sam 16dc i za sada nista unatoc laganim grcevima vec 3 dana… krenuli smo s odnosima svaki drugi dan, odlucni da cemo se ovaj mjesec vise potruditi koliko god me bolila o… drzite fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞Ja ti držim na najjače 🤞🤞🤞 pratiš i sa trakicama?
Hvala 😊
Da, ovaj ciklus se testiram trakicama 3x dnevno jer prosli nisam uspjela uloviti peak
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, tako je 6 dana do menstruacije
Prošli put sam napravila 4 dana prije i bio je pozitivan🙈😂pa sam se eto malo ponadala
Očito nam je najbolje cekat dan menstruacije ovi Testovi samo me u trošak bace hahah
Kako se vi osjećate?Ma mozes dan-dva prije ocekivane m ako ovulacija nije bila jako kasno. 6 dana prije m je stvarno jako rano.
Meni su pak clear blue testovi bas losi, a i skupi 🤷♀️
Najranije su mi pokazale trudnocu trakice koje su bile u paketu s testovima na ovulaciju.
A clear blue je za slikanje kad vec kasni m pa za objave na drustvenim mrezama (tko to voli)
Po ovome svemu ovulacija je bila 15.ili16.1
Ja cekam o… danas sam 16dc i za sada nista unatoc laganim grcevima vec 3 dana… krenuli smo s odnosima svaki drugi dan, odlucni da cemo se ovaj mjesec vise potruditi koliko god me bolila o… drzite fige da je ovaj ciklus dobitan 🤞🤞🤞Ja ti držim na najjače 🤞🤞🤞 pratiš i sa trakicama?Hvala 😊
Da, ovaj ciklus se testiram trakicama 3x dnevno jer prosli nisam uspjela uloviti peak
E pa onda ćeš ga sigurno uhvatiti 🤞👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji