Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    27. Siječanj 2025. 16:03

moonchild

Uniqlo7

Krijesnica206

Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.

Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo?

Baš mi je žao zbog loše gin 😞 i ja sam promijenila gin kad sam saznala da sam trudna jer je ova bila užasna. Sad sam zadovoljna.
    Išla sam na pretrage u Petrovu nakon 11 mjeseci pokušavanja i napisao mi je dr. da planiramo IVF, a ja mjesec dana kasnije zatrudnila. Suprug je u isto vrijeme radio spermiogram. Mislim da inače ne škodi napraviti osnovne pretrage da vidiš na čemu si, hormone i sve što ide uz to.
    Krijesnica206 nemoj gubiti nadu! Sve će doći u pravo vrijeme🤞

I ja sam mijenjala gyna kad sam planirala trudnocu jer ni se tadasnja dr nije javljala na tel ni mail mjesecima

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    27. Siječanj 2025. 17:20

Gdje mogu naručiti LH trakice, da su osjetljive i da mi stignu za 1-2 dana 😂
    Inače naručujem preko njuškala ali u ponudi imaju samo zelene koje nisu toliko osjetljive 🙄

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Zamia
    27. Siječanj 2025. 17:44

jasamja

Inače naručujem preko njuškala ali u ponudi imaju samo zelene koje nisu toliko osjetljive 🙄

CB ima ali su skupe i ima ih samo 10 trakica, Ali kad dobijes smile znas da je to, to 😅 mi smo 3 puta koristili i 3 puta sam ostala T 🤣

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

jasamja
    27. Siječanj 2025. 17:54

Zamia

jasamja

CB ima ali su skupe i ima ih samo 10 trakica, Ali kad dobijes smile znas da je to, to 😅 mi smo 3 puta koristili i 3 puta sam ostala T 🤣

A znam, ako mi ništa drugo ne preostane kupit ću ih makar u dmu. Možda imam nešto bodova pa da smanjim iznos 😉😂
    Upratiti ću još sutra 2 puta sa ovim trakicama, imam ih još samo 5

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Uniqlo7
    27. Siječanj 2025. 18:05

Imam odrađenu papu i UZV, to sam zaboravila, to je okej. Kad god sam pitala za hormone, svaki put mi kaze da mi to ne treba. Dr opce prakse s tim nema nista, rekla mi je da mi gyn daje tu uputnicu, a ona pak ne zeli.. ja sam u zg, sad sam poslala zahtjev za promjenom. Kod kog je muz isao za uputnicu za spermiogram? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• moonchild
    27. Siječanj 2025. 18:27

Uniqlo7

Imam odrađenu papu i UZV, to sam zaboravila, to je okej. Kad god sam pitala za hormone, svaki put mi kaze da mi to ne treba. Dr opce prakse s tim nema nista, rekla mi je da mi gyn daje tu uputnicu, a ona pak ne zeli.. ja sam u zg, sad sam poslala zahtjev za promjenom. Kod kog je muz isao za uputnicu za spermiogram?

Uputnicu za spermiogram mu je pisala dr. opće prakse, samo je nazvao i pustila mu je uputnicu. 😀
    Meni se zahtjev za promjenom obradio preko e-građana u 7 dana, bila sam zapanjena brzinom!
    .
    Jasamja ja sam naručivala preko stranice Gravida, femometer trakice 50 komada i bila sam zadovoljna!

• moonchild
    27. Siječanj 2025. 18:28

Kad dođeš kod nove doktorice, odmah traži za vađenje hormona, amh.  Uniqlo7 

Uniqlo7
    27. Siječanj 2025. 18:32

moonchild

Uniqlo7

Uputnicu za spermiogram mu je pisala dr. opće prakse, samo je nazvao i pustila mu je uputnicu. 😀
    Meni se zahtjev za promjenom obradio preko e-građana u 7 dana, bila sam zapanjena brzinom!
    .
    Jasamja ja sam naručivala preko stranice Gravida, femometer trakice 50 komada i bila sam zadovoljna!

Opaaa nisam znala da su tako brzi, mislila sam e sad sam predala zahtjev, pdgovor cu dobit nikad 😂 top, hocu, nadam se da ce ova dati uputnicu. 🤞🏼🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

• moonchild
    27. Siječanj 2025. 18:47

Jesi gledala jel ima mjesta ta gin? Meni je bilo žute boje, mislim da je pisalo da ima ograničen broj mjesta... Čak možda možeš probati nazvati ordinaciju, reci da si predala zahtjev, pitaj kada možeš očekivati odgovor te da bi se naručila, da dobiješ termin 😀
    Meni je uvijek ljubaznost otvarala vrata, i borila sam se za sebe, a kako ne bi tek za zdravlje.
    Sretno, nadam se da će ti ova gin. biti dobra!

Uniqlo7
    27. Siječanj 2025. 18:54

moonchild

Jesi gledala jel ima mjesta ta gin? Meni je bilo žute boje, mislim da je pisalo da ima ograničen broj mjesta… Čak možda možeš probati nazvati ordinaciju, reci da si predala zahtjev, pitaj kada možeš očekivati odgovor te da bi se naručila, da dobiješ termin 😀
    Meni je uvijek ljubaznost otvarala vrata, i borila sam se za sebe, a kako ne bi tek za zdravlje.
    Sretno, nadam se da će ti ova gin. biti dobra!

E i ova gdje sam se prijavila mi je zuta, ali cu pozvati ambulantu onda tako, hvala ti na savjetuu🥰🥰

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.