Žene, muku muči sa gljivicama. Imam osjećaj da su mi stalno prisutne.
Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?Hej draga, zao mi je da te tako muče, sto se tice bas jake upale nemam neki savjet osim da ti gin prepiše vaginalete. Ali imam jedan toliko dobar proizvod koji se moze koristiti i u trudnoći , svakodnevna uporaba kad god osjetis da nesto pecka. Meni je to moja gin savjetovala kad sam bila zadnji put bila kod nje, sada kako sam puno isla mokriti znalo mi je biti bar puta tako peckanje kao pocetak upale i cim namažem to ulje umiri mi cijelo vaginalno područje i peckanje prestane. Evo slika ulja:https://ibb.co/swm09rr, meni stvarnooo djeluje dusu dalo. 🙈😍
Ps. Bas smo malo Greta i ja pricale sada na ljetnim bebama pa pita za tebe kaze da se javis tamo ako stignes 😁
Baš ću naručiti hvala 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?Hej draga, zao mi je da te tako muče, sto se tice bas jake upale nemam neki savjet osim da ti gin prepiše vaginalete. Ali imam jedan toliko dobar proizvod koji se moze koristiti i u trudnoći , svakodnevna uporaba kad god osjetis da nesto pecka. Meni je to moja gin savjetovala kad sam bila zadnji put bila kod nje, sada kako sam puno isla mokriti znalo mi je biti bar puta tako peckanje kao pocetak upale i cim namažem to ulje umiri mi cijelo vaginalno područje i peckanje prestane. Evo slika ulja:https://ibb.co/swm09rr, meni stvarnooo djeluje dusu dalo. 🙈😍
Ps. Bas smo malo Greta i ja pricale sada na ljetnim bebama pa pita za tebe kaze da se javis tamo ako stignes 😁Baš ću naručiti hvala 🙂
Ja sam svoj kupila u ljekarni tak da imas i tamo, sig neces pogrjesit s tim 🙏🏻🤗
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?
Ja nikad nisam imala problema s gljivicama, bakterijama ma ništa .. od kad smo počeli raditi na bebu svako toliko bi nešto pokupila, užas .. i od kad pijem probiotike hvala Bogu mi se smirilo evo od 5 mj prošle godine nemam nikakvih problema pa mislim da mi pomažu .. reko mi ginić da je to od stresa..ja sam iz hrvatske pa pijem neke od brusnice Herbiotic baš su za žene , cijelo vrijeme ih reklamiraju i meni stvarno pomažu . Sad neznam odakle si ti .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?
Hej, ja sam isto muku mucila s gljivicama i nista nije pomagalo. 4 mjeseca sam svako malo isla kod gyna i dobivala razlicite kombinacije vaginaleta i krema. Na kraju su mi pomogle Diflucan tablete, idu na recept. Nakon toga se gljivice vise nisu vracale
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?Ja nikad nisam imala problema s gljivicama, bakterijama ma ništa .. od kad smo počeli raditi na bebu svako toliko bi nešto pokupila, užas .. i od kad pijem probiotike hvala Bogu mi se smirilo evo od 5 mj prošle godine nemam nikakvih problema pa mislim da mi pomažu .. reko mi ginić da je to od stresa..ja sam iz hrvatske pa pijem neke od brusnice Herbiotic baš su za žene , cijelo vrijeme ih reklamiraju i meni stvarno pomažu . Sad neznam odakle si ti .
Da tako se i meni čini da nakon svakog odnosa bude skoro još i gore. Jutros su bili baš zeleni komadi (isprike na detaljima). Naručila sam ovo što mi je Zamia preporučilo a ovo ostalo si screenshotam da imam ako mi ovo ne pomogne.
Hvala vam žene drage ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Zamia, Anica88 Nisam imala nikakva krvarenja, vidjela je gin. na ultrazvuku pa mi je preventivno dala 2x1 utrogestan. Vidjet ćemo sad u četvrtak.
Od simptoma samo umor i bolnije grudi, mučnine uopće nisam imala! Oko 6tt su mi počeli grčevi, kao da ću dobiti M, par puta dnevno, ali kratko su trajali...
Jedino mi je stalno u glavi jel sve ok s bebom jer ju naravno još ne osjetim, a dugo je čekati 4 tjedna na pregled 🙈
Jasamja nadam se da ćeš brzo riješiti gljivice, to je baš davež... 🤞
Hej cure, nisam imala mira pa sam napravila uranjeni test. Imam 5 dana do menge, nekako aam bila sigurna da je trudnoca u pitanju, imam sve neke neobicne simptome ali je test ipakkk negativan🤷🏻♀️ nema veze, nekako sam si okej to ovaj put primila, idemo dalje🤘🏼
Heeej pa koji si test radila? Imas mozda slikicu da zajedno vidimo?… a i znas staa nije kraj sve dok ne dođe M. Drzim fige da ipak bude plusic do kraja, a ako i ne biti ce uskoro sigurnooo! 🙏🏻❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Hej cure, nisam imala mira pa sam napravila uranjeni test. Imam 5 dana do menge, nekako aam bila sigurna da je trudnoca u pitanju, imam sve neke neobicne simptome ali je test ipakkk negativan🤷🏻♀️ nema veze, nekako sam si okej to ovaj put primila, idemo dalje🤘🏼Heeej pa koji si test radila? Imas mozda slikicu da zajedno vidimo?… a i znas staa nije kraj sve dok ne dođe M. Drzim fige da ipak bude plusic do kraja, a ako i ne biti ce uskoro sigurnooo! 🙏🏻❤️
Hvala ti na pozitivii😂🤍
Ma nema veze, znam da će biti, skroz sam okej stvarno..
e nisam ga slikala, sad sam ga uzela iz smeca ali je evaporacijska na njemu, CB za 6 dana prije 😅
https://ibb.co/4Mh06LK
Znam da mogu pogriješiti ti testovi, ali evo, kazem stv sam okej tako da sam spremna i za iduci ciklus💪🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji