Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Zamia

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

jasamja

moonchild

Ej, cure! Nisam dugo bila na forumu, prebacila sam se na temu ljetnih beba ali sam se došla vama javiti i pitati kako ste! Neću zaboraviti vašu divnu podršku koju pružate, nesebično dijelite savjete i iskustva…
    Zamiaajmeeeeeee trudnaaaaa čestitam, nek ti bude najljepša, dosadna i uredna trudnoća 🤩🤩🤩🤩🤩 kad ti je termin, kako se osjećaš?
    .
    Puno pozdravaeni233, jasamja, Anica88 i svim ostalim curama, nemojte se ljutiti ako sam koga zaboravila. Držim svima fige i sretnoooo 🍀🍀😚😚❤️❤️
    Hej, čitam ja vas stalno tamo 🙂 ipak je to bila moja nesuđena tema 😉 ali se nadam da se uskoro pridružujem Zamii i ostaloj ekipina jesenskim bebama 🤞🤞Kako si ti?

Ja se isto nadaaam da nam se uskoro pridružujes, drzim fige i iščekujem tvoj plusiiiic 😍😍 , koliko si dana do (ne) dolaska m? 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• moonchild

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

jasamja ajde držim fige da se pridružiš na jesenskim, od srca ti to želim! Neka je sa srećom! 🥰
    Zamia, daaaa, mi smo mjesec razlike, meni je termin 20.8., kasnoljetna beba 😃 drago mi je da se dobro osjećaš, a za pregled razumijem iščekivanje, i ja čekam sljedeći tjedan drugi pregled, imam (nadam se da će biti 'imala' 🤞) neki hematom, uzimam utrogestan i nemam nikakvih krvarenja/smeđarenja.

jasamja

Broj poruka: 973

Prijavi adminu

Zamia

jasamja

moonchild

Ej, cure! Nisam dugo bila na forumu, prebacila sam se na temu ljetnih beba ali sam se došla vama javiti i pitati kako ste! Neću zaboraviti vašu divnu podršku koju pružate, nesebično dijelite savjete i iskustva…
    Zamiaajmeeeeeee trudnaaaaa čestitam, nek ti bude najljepša, dosadna i uredna trudnoća 🤩🤩🤩🤩🤩 kad ti je termin, kako se osjećaš?
    .
    Puno pozdravaeni233, jasamja, Anica88 i svim ostalim curama, nemojte se ljutiti ako sam koga zaboravila. Držim svima fige i sretnoooo 🍀🍀😚😚❤️❤️
    Hej, čitam ja vas stalno tamo 🙂 ipak je to bila moja nesuđena tema 😉 ali se nadam da se uskoro pridružujem Zamii i ostaloj ekipina jesenskim bebama 🤞🤞Kako si ti?
    Ja se isto nadaaam da nam se uskoro pridružujes, drzim fige i iščekujem tvoj plusiiiic 😍😍 , koliko si dana do (ne) dolaska m?

Tek čekam ovulaciju 😂 drugi vikend bi trebala 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

moonchild

jasamja ajde držim fige da se pridružiš na jesenskim, od srca ti to želim! Neka je sa srećom! 🥰
    Zamia,daaaa, mi smo mjesec razlike, meni je termin 20.8., kasnoljetna beba 😃 drago mi je da se dobro osjećaš, a za pregled razumijem iščekivanje, i ja čekam sljedeći tjedan drugi pregled, imam (nadam se da će biti 'imala' 🤞) neki hematom, uzimam utrogestan i nemam nikakvih krvarenja/smeđarenja.

Hvala ti ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Zamia

Prijavi adminu

moonchild

Zamia,daaaa, mi smo mjesec razlike, meni je termin 20.8., kasnoljetna beba 😃 drago mi je da se dobro osjećaš, a za pregled razumijem iščekivanje, i ja čekam sljedeći tjedan drugi pregled, imam (nadam se da će biti 'imala' 🤞) neki hematom, uzimam utrogestan i nemam nikakvih krvarenja/smeđarenja.

Hahah kasnoljetna beba preslatko 🥰🙈 a ovo za hematom nisam popratila da si imala, jesu to samo ovako na uzv vidjeli ili si imala i smedarenja? Vidim da tamo nekad od 6 tjedna pa na dalje najcesce krenu ta kao “krvaruckanja” kod zena, sve mi se vise cini da je to postalo ko pod uobičajeno ne znam. 🤷🏽‍♀️
    Zelim ti najbolji mogući pregled iduci tjedan, i da uživate ti i bebica dan po dan! 🥰❤️

+ 10.1.2025

Anica88

Broj poruka: 671

Prijavi adminu

moonchild

.

Hvala 😊
    Kako si ti? Da li te muce mucnine?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 671

Prijavi adminu

Zamia

moonchild

Hahah kasnoljetna beba preslatko 🥰🙈 a ovo za hematom nisam popratila da si imala, jesu to samo ovako na uzv vidjeli ili si imala i smedarenja? Vidim da tamo nekad od 6 tjedna pa na dalje najcesce krenu ta kao “krvaruckanja” kod zena, sve mi se vise cini da je to postalo ko pod uobičajeno ne znam. 🤷🏽‍♀️
    Zelim ti najbolji mogući pregled iduci tjedan, i da uživate ti i bebica dan po dan! 🥰❤️

Ja sam isto krvarila u 6. tjednu, isto bila na utrogestanu i sve je ispalo dobro. Bas se i meni cini da je cesto…
    @moonchild - sve ce biti ok 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Prijavi adminu

Žene, muku muči sa gljivicama. Imam osjećaj da su mi stalno prisutne. 
    Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Zamia

Prijavi adminu

jasamja

Žene, muku muči sa gljivicama. Imam osjećaj da su mi stalno prisutne.
    Imate možda za preporuku neki probitik ili nešto čime bi ih mogla ublažiti ili riješiti?

Hej draga, zao mi je da te tako muče, sto se tice bas jake upale nemam neki savjet osim da ti gin prepiše vaginalete. Ali imam jedan toliko dobar proizvod koji se moze koristiti i u trudnoći , svakodnevna uporaba kad god osjetis da nesto pecka. Meni je to moja gin savjetovala kad sam bila zadnji put bila kod nje, sada kako sam puno isla mokriti znalo mi je biti bar puta tako peckanje kao pocetak upale i cim namažem to ulje umiri mi cijelo vaginalno područje i peckanje prestane.  Evo slika ulja: https://ibb.co/swm09rr , meni stvarnooo djeluje dusu dalo. 🙈😍 
    Ps. Bas smo malo Greta i ja pricale sada na ljetnim bebama pa pita za tebe kaze da se javis tamo ako stignes 😁

+ 10.1.2025

• eni233

Broj poruka: 1877

Prijavi adminu

moonchild

.

Hvalaaaa ❤️❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.