Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Blondy

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Makarena

Blondy znaci obje radimo na bebi #2 već 5 ciklusa. Bas mi je zao, nadam se da je sljedeći ciklus nas 🤞🏻
    Krijesnica bas tako, glavno da bude. Uvijek sam govorila da ne bih zimsku bebu, a sad mi je svejedno, samo da dođe i da sve bude dobro 🙏🏻

Jesi radila što od pretraga možda?

Makarena

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Blondy

Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233

Broj poruka: 1874

Prijavi adminu

Nikita206

Večer cure, sad sam se baš dobro nasmijala pa sam htjela i vama ispričati 😆 naručila sam po prvi put ovulacijske trakice, one femometer, mislim da mi ih je Anica preporučila, i dobila sam uz njih Pez bombone 😂 je to uobičajena praksa?

Daaa 🤣🤣 ja ih uvijek pojedem sve 🤣 jer me vraćaju u djetinjstvo🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Blondy

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Makarena

Blondy

Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?

Ne, bila sam na uzv gdje je potvrdjena ovulacija i to je to. Ja cu pricekati do proljeca, mozda do tad prestanem dojiti, imam osjecaj da mi to koci novu trudnocu blnekako

Anica88

Broj poruka: 656

Prijavi adminu

Blondy

Makarena

Blondy

Ne, bila sam na uzv gdje je potvrdjena ovulacija i to je to. Ja cu pricekati do proljeca, mozda do tad prestanem dojiti, imam osjecaj da mi to koci novu trudnocu blnekako

Joj, i ja se bojim da su problemi zbog dojenja 😔 a moja curica skoro nista ne jede, samo bi sisala

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Ako vas šta tješi ja ne dojim već skoro godinu dana pa svejedno ništa 😪 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵

srcekokuca

Broj poruka: 229

Prijavi adminu

Ja sam napravila jučer test i vidjela sam sjenu ..još 6 dana do menstruacije znam da je ranoo🙈🙈🙈https://ibb.co/m0k08Yd
    Jel je i vi vidite malo 
    Test je gravig.mini

• Krijesnica206

Prijavi adminu

srcekokuca

Ja sam napravila jučer test i vidjela sam sjenu ..još 6 dana do menstruacije znam da je ranoo🙈🙈🙈https://ibb.co/m0k08Yd
    Jel je i vi vidite malo
    Test je gravig.mini

Mogućeeee vidi se nešto iako ti je slika dosta mračna pa mi je jako teško procijeniti. Držim palčeve da je to to!! 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵

srcekokuca

Broj poruka: 229

Prijavi adminu

Vidi se mala sjenica jedvo…morala sam zatamniti sliku jer nisam nikako mogla uslikati da se vidi🙈ocu ponovit drugi ili cekat 6 dana

• Uniqlo7

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

srcekokuca

Vidi se mala sjenica jedvo…morala sam zatamniti sliku jer nisam nikako mogla uslikati da se vidi🙈ocu ponovit drugi ili cekat 6 dana

Heej, mozda da ga napravis sutra prekosutra ako ce ti biti lakse? Vjerujem da se uzivo malo vise vidiii, Drzim ti figeeeee 🤞🏼🤞🏼 
    Ja danas na toaletu, nekakav slaaaabasni bjelkasto rozi iscjedak, ne znam sto je pak sad to, 19dc 😳 Ludog ciklusa, prvo O 11dc, sad ovo, ne znam sta da mislim 🤯🤯

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.