Jesi radila što od pretraga možda?
Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Večer cure, sad sam se baš dobro nasmijala pa sam htjela i vama ispričati 😆 naručila sam po prvi put ovulacijske trakice, one femometer, mislim da mi ih je Anica preporučila, i dobila sam uz njih Pez bombone 😂 je to uobičajena praksa?
Daaa 🤣🤣 ja ih uvijek pojedem sve 🤣 jer me vraćaju u djetinjstvo🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Jesi radila što od pretraga možda?Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?
Ne, bila sam na uzv gdje je potvrdjena ovulacija i to je to. Ja cu pricekati do proljeca, mozda do tad prestanem dojiti, imam osjecaj da mi to koci novu trudnocu blnekako
Jesi radila što od pretraga možda?Nisam. Bas sam nekidan pitala na temi kad je vrijeme za pretrage jer mislim da je praksa da se ide nakon 12 mjeseci pokušavanja. Ali evo taman mi je godina od zadnjeg pregleda, sljedeći tjedan ću do ginekologa pa ću vidjeti. Jesi ti radila neke pretrage?Ne, bila sam na uzv gdje je potvrdjena ovulacija i to je to. Ja cu pricekati do proljeca, mozda do tad prestanem dojiti, imam osjecaj da mi to koci novu trudnocu blnekako
Joj, i ja se bojim da su problemi zbog dojenja 😔 a moja curica skoro nista ne jede, samo bi sisala
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Vidi se mala sjenica jedvo…morala sam zatamniti sliku jer nisam nikako mogla uslikati da se vidi🙈ocu ponovit drugi ili cekat 6 dana
Heej, mozda da ga napravis sutra prekosutra ako ce ti biti lakse? Vjerujem da se uzivo malo vise vidiii, Drzim ti figeeeee 🤞🏼🤞🏼
Ja danas na toaletu, nekakav slaaaabasni bjelkasto rozi iscjedak, ne znam sto je pak sad to, 19dc 😳 Ludog ciklusa, prvo O 11dc, sad ovo, ne znam sta da mislim 🤯🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji