Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimix
    11. Ožujak 2025. 08:04

Cure, moram sa nekim da podijelim ovo nekakvo lose raspolozenje :( 
    Toliko sporo mi prolaze dani u iščekivanju vještice, nikad je više nisam čekala a ona nikako da dodje, čini mi se kao da tapkam u mjestu. Ja kako je više čekam ona kao za inat ne dolazi...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔
    + 6/2025

mimix
    11. Ožujak 2025. 08:41

Fizički oporavak je nekako došao brzo, vratila sam se u sve svoje rutine kao i prije trudnoće, i to mi mnogo pomaže.Psihički je situacija malo drugačija ali ni ona nije toliko strašna,prihvatili smo to i krenuli naprijed. Jedino mi je malo teško jer je dosta žena u mojoj porodici trudno i nedavno porodjeno i nisam još smogla snage da vidim bebice. To nam je bio prvi spontani, ali se "primilo" iz prve, pa se nadam da necemo morati čekati dugo i za drugi put :) 
    Danas već imam bolnije grudi, pa se nadam da će uskoro doci, da mogu obaviti osnovne pretrage kod ginekologa i krenuti dalje...
    Tebi takođe želim svu sreću u oviim nadolazećim sunčanim danima...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔
    + 6/2025

alsuncokret14
    11. Ožujak 2025. 09:42

eni233

alsuncokret14

eni233

alsuncokret14

Enii odradila sam danas test za ranu trudnocu… Nije nista pokazao ne znam jel rano?
    28-og bila IUI 🫂🌹🌹

Ovisi kad ti je bila O , jer to što je 28. Bio IUI može biti da je O bila kasnija tipa 1ili2.3 i onda je prerano da se vidi , jer ne dobe svi pozitivan test na 9 dpo . Recimo meni su radili u pon inseminaciju a ovulacija mi je tek bila u utorak navečer jer sam ju tad osjećala jako . Tak da ima još nade ako mene pitaš, čekaj betu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Čekamo 12.03. Ima jos nadee 🫂

A si imala
    Kakve simptome ili ih imaš ? Koja je to tebi inseminacija po redu druga ? A ima sigurno jer nekad folikul pukne dan ili dva kasnije od inseminacije .. zato oni naprave prije da stignu spermici di trebaju

Druga inseminacija. Onaj dan i dan poslije sam imala grceve i bol neki u stomaku kao da cu dobiti, tako nekako …

Uniqlo7
    11. Ožujak 2025. 10:25

Cure, zna li itko za curu koja je osnovala temu (Joli) , je li uspjela na kraju? Bas mi to cesto padne na pamet.. 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x
    3. 7/25 Vinogradska ET ❤️

jasamja
    11. Ožujak 2025. 10:30

mimix

Cure, moram sa nekim da podijelim ovo nekakvo lose raspolozenje :(
    Toliko sporo mi prolaze dani u iščekivanju vještice, nikad je više nisam čekala a ona nikako da dodje, čini mi se kao da tapkam u mjestu. Ja kako je više čekam ona kao za inat ne dolazi…

Znam kako se osjećaš. Evo meni je zadnji ciklus trajalo 50 dana 🙄 ali to je sve razlog stresa i želje da dođe čim prije, da se krenemo testirati i raditi na bebi i da odmah uspije iz prve. Psiha je jako teška stvar, i stvarno treba otpustiti stvari u glavi i onda sve nekako dođe na svoje 🤷

Mi smo pokrili samo danas ujutro. Ali baš osjećam ovulaciju, jer me sve po trbuhu onako steže. Stvarno se nadam da će nam biti uspješno 🤞 kasnije odradim trakicu da vidim u kojem smjeru idemo. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tamara30
    11. Ožujak 2025. 10:41

kako izgleda trakica nakon peak 

• Tamara30
    11. Ožujak 2025. 10:41

poz ili neg 

• eni233
    11. Ožujak 2025. 11:11

https://ibb.co/cc06WQCy
    .
    .
    Cure iz mene štoperica još nije izašla , da napomenem nije prvi jutranji urin i još je ovaj test od 25miu, tako da meni to baš dugo treba da izađe , jer se još sjena vidi 😱

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Tamara30
    11. Ožujak 2025. 11:15

da vidi se 

jasamja
    11. Ožujak 2025. 11:18

eni233

https://ibb.co/cc06WQCy
    .
    .
    Cure iz mene štoperica još nije izašla , da napomenem nije prvi jutranji urin i još je ovaj test od 25miu, tako da meni to baš dugo treba da izađe , jer se još sjena vidi 😱

Vidi se sjena. U kojoj si ti fazi? Sorry zaboravila sam. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI