Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Zamia

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Uniqlo7

Zamia

Uniqlo7

Hej cure, nisam imala mira pa sam napravila uranjeni test. Imam 5 dana do menge, nekako aam bila sigurna da je trudnoca u pitanju, imam sve neke neobicne simptome ali je test ipakkk negativan🤷🏻‍♀️ nema veze, nekako sam si okej to ovaj put primila, idemo dalje🤘🏼
    Heeej pa koji si test radila? Imas mozda slikicu da zajedno vidimo?… a i znas staa nije kraj sve dok ne dođe M. Drzim fige da ipak bude plusic do kraja, a ako i ne biti ce uskoro sigurnooo! 🙏🏻❤️

Hvala ti na pozitivii😂🤍
    Ma nema veze, znam da će biti, skroz sam okej stvarno..
    e nisam ga slikala, sad sam ga uzela iz smeca ali je evaporacijska na njemu, CB za 6 dana prije 😅
    https://ibb.co/4Mh06LK
    Znam da mogu pogriješiti ti testovi, ali evo, kazem stv sam okej tako da sam spremna i za iduci ciklus💪🏼

Da ovo je nazalost evaporacijska 😏 ali dobro vidjet ces jos do kraja sto ce biti, ako i ne bude ovaj iduci ciklus držimo placeve na najjace da bude dobitni. ❤️❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Anica88

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

moonchild

Zamia, Anica88Nisam imala nikakva krvarenja, vidjela je gin. na ultrazvuku pa mi je preventivno dala 2x1 utrogestan. Vidjet ćemo sad u četvrtak.
    Od simptoma samo umor i bolnije grudi, mučnine uopće nisam imala! Oko 6tt su mi počeli grčevi, kao da ću dobiti M, par puta dnevno, ali kratko su trajali…
    Jedino mi je stalno u glavi jel sve ok s bebom jer ju naravno još ne osjetim, a dugo je čekati 4 tjedna na pregled 🙈
    Jasamja nadam se da ćeš brzo riješiti gljivice, to je baš davež… 🤞

Onda imas bas srece da su blagi simptomi 😊
    Uzivaj 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Nikita206 brzo ozdravi 🤞Mene pak muci ovulacija… danas sam 17dc i po testovima je i dalje negativno, a vec 3 dana me boli kao pred m i od danas imam sluzavi iscjedak po cemu bi inace zakljucila da je ovulacijska bol i ovulacija 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Broj poruka: 974

Prijavi adminu

Uniqlo7

Zamia

Uniqlo7

Hej cure, nisam imala mira pa sam napravila uranjeni test. Imam 5 dana do menge, nekako aam bila sigurna da je trudnoca u pitanju, imam sve neke neobicne simptome ali je test ipakkk negativan🤷🏻‍♀️ nema veze, nekako sam si okej to ovaj put primila, idemo dalje🤘🏼
    Heeej pa koji si test radila? Imas mozda slikicu da zajedno vidimo?… a i znas staa nije kraj sve dok ne dođe M. Drzim fige da ipak bude plusic do kraja, a ako i ne biti ce uskoro sigurnooo! 🙏🏻❤️

Hvala ti na pozitivii😂🤍
    Ma nema veze, znam da će biti, skroz sam okej stvarno..
    e nisam ga slikala, sad sam ga uzela iz smeca ali je evaporacijska na njemu, CB za 6 dana prije 😅
    https://ibb.co/4Mh06LK
    Znam da mogu pogriješiti ti testovi, ali evo, kazem stv sam okej tako da sam spremna i za iduci ciklus💪🏼

Da, izgleda kao evaporacijska. Ali kao što Zamia kaže, nije kraj dok vještica ne dođe 😉
    Sretno u svakom slučaju 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Broj poruka: 974

Prijavi adminu

Anica88

Nikita206 brzo ozdravi 🤞Mene pak muci ovulacija… danas sam 17dc i po testovima je i dalje negativno, a vec 3 dana me boli kao pred m i od danas imam sluzavi iscjedak po cemu bi inace zakljucila da je ovulacijska bol i ovulacija 🤷‍♀️

Hmmm skroz čudno 🧐 vi svejedno pokrijte danas i sutra pa si na miru i nadam se lijepim vijestima kroz 10ak dana 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

srcekokuca

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Uniqlo7 Nije kraj imaš još 5 dana do menstruacije✌️meni treba stići za 3 dana od sutra😌

srcekokuca

Prijavi adminu

Anica88

Još Nikako ti se ovulacija nije pokazala na testu? 
    Možda će nastupit kroz par dana
    Koje testove koristiš? To mi je malo čudno jer ipak simptomi ovulacije su sluz ,bol ovulacijska,pojačana seksualna želja itd

Anica88

Prijavi adminu

Jasamja i Srcekokuca naravno, pokrivamo sve ove sad dane, ali po svemu ovom mi je proletilo glavom da mozda imam cikluse bez ovulacija 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

srcekokuca

Prijavi adminu

Jesi ikad išla ginekologu da ti potvrdi ovulaciju ultrazvukom 

Anica88

Prijavi adminu

Koristim femometer trakice, bile su mi dobre kod prosle trudnoce…
    Da, jos da napomenem da sam prosli ciklus imala poviseni LH pred menstruaciju (ne peak, ali jako tamno) 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.