Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

srcekokuca

Jesi ikad išla ginekologu da ti potvrdi ovulaciju ultrazvukom

Jesam, kod prosle trudnoce. Sad nisam jer pokusavamo tek 3. ciklus

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Krijesnica206

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista... Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec. 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• Uniqlo7

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

Krijesnica206

Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista… Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec.

Hej hej, no room for negative thoughts 😅🤞🏼 
    Pričekaj i vidi što vještica kaže ako dođe, držim fige da ne dođee! 
    Koliko ti traje ciklus? 

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Uniqlo7

Krijesnica206

Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista… Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec.
    Hej hej, no room for negative thoughts 😅🤞🏼
    Pričekaj i vidi što vještica kaže ako dođe, držim fige da ne dođee!
    Koliko ti traje ciklus?

Uglavnom 29/30 dana. Malo mi kasnije pada ovulacija 15/.16. dan najcesce. Peek sam ulovila 15.dan. 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa... sad je 4. 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• Uniqlo7

Broj poruka: 83

Prijavi adminu

Krijesnica206

Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.

Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo? 

Anica88

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Uniqlo7

Krijesnica206

Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.
    Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo?

Ja sam isla na pretrage prije nego smo uopce poceli raditi na prvoj bebi. Radila sam papa test, ultrazvuk, sve hormone i amh, punu krvnu sliku. Suprug je isao na spermiogram nakon 4 mjeseca pokusavanja. 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Uniqlo7

Krijesnica206

Ne znam odakle si, ja sam zadovoljna sa dr. akšamijom, ali mislim da ne prima vise pacijente. Najbolje mozda otici privatno na uzv i papu pa vidjeti dali je sve u redu. Ja sam na zadnjoj papi u 8/24. Imala laganu upalu, rijesila vaginaletama, ali trebala bih sad opet na kontrolu i planiram otici privatno samo zato da ne cekam nalaz sto godina. 

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• moonchild

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Uniqlo7

Krijesnica206

Baš mi je žao zbog loše gin 😞 i ja sam promijenila gin kad sam saznala da sam trudna jer je ova bila užasna. Sad sam zadovoljna. 
    Išla sam na pretrage u Petrovu nakon 11 mjeseci pokušavanja i napisao mi je dr. da planiramo IVF, a ja mjesec dana kasnije zatrudnila. Suprug je u isto vrijeme radio spermiogram. Mislim da inače ne škodi napraviti osnovne pretrage da vidiš na čemu si, hormone i sve što ide uz to.
    Krijesnica206 nemoj gubiti nadu! Sve će doći u pravo vrijeme🤞

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Hvalaa 🙏🏼🙏🏼🥰

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.