Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista... Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec.
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista… Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec.
Hej hej, no room for negative thoughts 😅🤞🏼
Pričekaj i vidi što vještica kaže ako dođe, držim fige da ne dođee!
Koliko ti traje ciklus?
Bokić cure, da se updejtam i pozalim da opce nisam entuzijasticna oko plusica ovaj mjesec iako ga silno zelim. Jos 5 dana do M. Ja imam samo osjetljive grudi nista specijalno i tu i tamo me grci ali tako je i inace prije M. Tako da mislim da ovaj mjesec opet nista… Iako smo pokrili ovulaciju i dobro sam ulovila peek ovaj mjesec.Hej hej, no room for negative thoughts 😅🤞🏼
Pričekaj i vidi što vještica kaže ako dođe, držim fige da ne dođee!
Koliko ti traje ciklus?
Uglavnom 29/30 dana. Malo mi kasnije pada ovulacija 15/.16. dan najcesce. Peek sam ulovila 15.dan.
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.
Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo?
Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo?
Ja sam isla na pretrage prije nego smo uopce poceli raditi na prvoj bebi. Radila sam papa test, ultrazvuk, sve hormone i amh, punu krvnu sliku. Suprug je isao na spermiogram nakon 4 mjeseca pokusavanja.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sve znaaam i pokusavam ostat pozitivna, ali ovo iscekivanje bas izluduje. Prvi put nam isto uspjelo iz 5.ciklusa… sad je 4.Znam sve🥹 meni je sad ovo 7. Ciklus.. ja btw nemam nista od nalaza, bas sam poslala zahtjev za novom dr obzirom da je moja gyn jako azurna, nakon mjesec dana i 3 maila o spontanom kada sam dosla na pregled cestitala mi je na trudnoci..nakon tog me nije pregledala i samo rekla ma ne brinite 🙄 cure, ne znam je li praksa ista raditi prije godinu dana, i ako da, sto bi bilo prvo?
Ne znam odakle si, ja sam zadovoljna sa dr. akšamijom, ali mislim da ne prima vise pacijente. Najbolje mozda otici privatno na uzv i papu pa vidjeti dali je sve u redu. Ja sam na zadnjoj papi u 8/24. Imala laganu upalu, rijesila vaginaletama, ali trebala bih sad opet na kontrolu i planiram otici privatno samo zato da ne cekam nalaz sto godina.
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Baš mi je žao zbog loše gin 😞 i ja sam promijenila gin kad sam saznala da sam trudna jer je ova bila užasna. Sad sam zadovoljna.
Išla sam na pretrage u Petrovu nakon 11 mjeseci pokušavanja i napisao mi je dr. da planiramo IVF, a ja mjesec dana kasnije zatrudnila. Suprug je u isto vrijeme radio spermiogram. Mislim da inače ne škodi napraviti osnovne pretrage da vidiš na čemu si, hormone i sve što ide uz to.
Krijesnica206 nemoj gubiti nadu! Sve će doći u pravo vrijeme🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji