Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Blondy

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

jasamja

Blondy

Cestitke na plusicima 😀Meni je danas 25DC, 9DPO. Nekako me krenulo boluckati kao pred mengu tako da mi se cini da nista ni od ovog ciklusa 😐
    Nije kraj dok nije kraj 🤞 nadam se da ipak M neće stići. Kad imaš u planu napraviti test?

Pa ne znam. U prvoj trudnoci sam radila kad mi je kasnila par dana. Sad cu vjerojatno prije jer sam nestrpljiva, a i imam testica. Doduse 25 im je osjetljivost pa ne znam kad bi mogli ocitati nesto 🙈

jasamja

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Krijesnica206

Čestitke curke na plusićima!!
    I držim palčeve svima nama koji brojimo dane do ne dolaska M.
    Mi smo ovaj mjesec dobro ulovili peek i nadam se pokrili… Trebam čekati još cca 11 dana 😪
    Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?
    Nama je u prvoj uspjelo u petom ciklusu, a trenutno smo u četvrtom ciklusu pokušavanja 😭

Držim 🤞 na najjače da ne dođe.
    Mi smo i drugi put uspjeli iz prve ali je nažalost trudnoća završila u 7tt cca. 
    Ovaj ciklus smo ponovno krenuli, lovim O sa trakicama a i možda ćemo odnose imati svaki drugi dan. 
    Nadam se da ćemo i sada uspjeti iz prve. Baš sam danas razmišljala da ja uopće neznam kakav je to osjećaj kada test ne pokaže plus 🥺
    Nadam se da vam je ovo dobitan ciklus 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Broj poruka: 956

Prijavi adminu

Blondy

jasamja

Blondy

Cestitke na plusicima 😀Meni je danas 25DC, 9DPO. Nekako me krenulo boluckati kao pred mengu tako da mi se cini da nista ni od ovog ciklusa 😐
    Nije kraj dok nije kraj 🤞 nadam se da ipak M neće stići. Kad imaš u planu napraviti test?
    Pa ne znam. U prvoj trudnoci sam radila kad mi je kasnila par dana. Sad cu vjerojatno prije jer sam nestrpljiva, a i imam testica. Doduse 25 im je osjetljivost pa ne znam kad bi mogli ocitati nesto 🙈

Na ovo neznam odgovor. Ja imam doma one od 10mlu. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Krijesnica206

Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88

Broj poruka: 656

Prijavi adminu

Nama je s prvom bebom trebalo 6 ciklusa od cega su zadnja 3 bila s trakicama

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Ready2beAMom

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav, znam da ću ispasti glupa i neuka, ali zanima me nešto- ima li šanse za oplodnju ako se ejakulat iz usta špricom prebaci u vaginu? Dakle, kao neka kućna inseminacija? 

• Krijesnica206

Prijavi adminu

Makarena

Krijesnica206

Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻

Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵

Blondy

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Krijesnica206

Makarena

Krijesnica206

Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼

Ja sam prizeljkivala proljetnu, nista, prvi bebac mi je isto zimski. Prvi plus smo inali odmah orvi mjedec, ovo nam je sad 5. ciklus i izgleda nista. Testirala sam danas i -

Makarena

Prijavi adminu

Blondy znaci obje radimo na bebi #2 već 5 ciklusa. Bas mi je zao, nadam se da je sljedeći ciklus nas 🤞🏻
    Krijesnica bas tako, glavno da bude. Uvijek sam govorila da ne bih zimsku bebu, a sad mi je svejedno, samo da dođe i da sve bude dobro 🙏🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Nikita206

Broj poruka: 631

Prijavi adminu

Večer cure, sad sam se baš dobro nasmijala pa sam htjela i vama ispričati 😆 naručila sam po prvi put ovulacijske trakice, one femometer, mislim da mi ih je Anica preporučila, i dobila sam uz njih Pez bombone 😂 je to uobičajena praksa?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.