Cestitke na plusicima 😀Meni je danas 25DC, 9DPO. Nekako me krenulo boluckati kao pred mengu tako da mi se cini da nista ni od ovog ciklusa 😐Nije kraj dok nije kraj 🤞 nadam se da ipak M neće stići. Kad imaš u planu napraviti test?
Pa ne znam. U prvoj trudnoci sam radila kad mi je kasnila par dana. Sad cu vjerojatno prije jer sam nestrpljiva, a i imam testica. Doduse 25 im je osjetljivost pa ne znam kad bi mogli ocitati nesto 🙈
Čestitke curke na plusićima!!
I držim palčeve svima nama koji brojimo dane do ne dolaska M.
Mi smo ovaj mjesec dobro ulovili peek i nadam se pokrili… Trebam čekati još cca 11 dana 😪
Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?
Nama je u prvoj uspjelo u petom ciklusu, a trenutno smo u četvrtom ciklusu pokušavanja 😭
Držim 🤞 na najjače da ne dođe.
Mi smo i drugi put uspjeli iz prve ali je nažalost trudnoća završila u 7tt cca.
Ovaj ciklus smo ponovno krenuli, lovim O sa trakicama a i možda ćemo odnose imati svaki drugi dan.
Nadam se da ćemo i sada uspjeti iz prve. Baš sam danas razmišljala da ja uopće neznam kakav je to osjećaj kada test ne pokaže plus 🥺
Nadam se da vam je ovo dobitan ciklus 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Cestitke na plusicima 😀Meni je danas 25DC, 9DPO. Nekako me krenulo boluckati kao pred mengu tako da mi se cini da nista ni od ovog ciklusa 😐Nije kraj dok nije kraj 🤞 nadam se da ipak M neće stići. Kad imaš u planu napraviti test?Pa ne znam. U prvoj trudnoci sam radila kad mi je kasnila par dana. Sad cu vjerojatno prije jer sam nestrpljiva, a i imam testica. Doduse 25 im je osjetljivost pa ne znam kad bi mogli ocitati nesto 🙈
Na ovo neznam odgovor. Ja imam doma one od 10mlu.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?
Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻
Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
Koliko vam je inače trebalo da drugi put zatrudnite ako imate iskustva?Evo nama 5. neuspjeli ciklus. Nadam se da će biti šesta sreća 😂. Prva beba je proljetna, ostatak obitelji svi ljetni i planirala nadobudno da će i beba #2 biti ljetna. Prošlo ljeto, nadam se jednom jesenskom bebacu 🤞🏻Tako sam se i ja nadala ljetnoj bebi jer je prvi bebac zimski, ali nista od toga hahah. Ali samo neka bude kad god da bude 🙏🏼
Ja sam prizeljkivala proljetnu, nista, prvi bebac mi je isto zimski. Prvi plus smo inali odmah orvi mjedec, ovo nam je sad 5. ciklus i izgleda nista. Testirala sam danas i -
Sortiraj odgovore
Najstariji