Hvala Luna, pogledam baš i te!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Anica88 - hvala ti puno, ovo super izgleda!
A bas sam se nasmijala, isto smo godište nas dvije, al očito su nam i muževi 😂
Isto ste 88. i 91.? 😂
Da da 🤣
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ima na amazonu i femometer, jos povoljnije od easy@home - ako sam dobro izracunala 😆
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hej, je li netko ima iskustva s bazalnim toplomjerima? Na koji način pratite ovulaciju, gdje ju zapisujete (graf, aplikacija i sl).i kako znate odrediti peekO? Istraživala sam, ali nekak imam filing da mi fali informacija😳
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Hej, je li netko ima iskustva s bazalnim toplomjerima? Na koji način pratite ovulaciju, gdje ju zapisujete (graf, aplikacija i sl).i kako znate odrediti peekO? Istraživala sam, ali nekak imam filing da mi fali informacija😳
Kako sam dugo ma ovom forumu cure su se znale dopisivati , pa koliko sam upamtila . Znaci mjeri se oralno ili vaginalno čim otvoriš oči bez da ustaneš iz kreveta. Mjeri se svaki dan u isto vrijeme pa su si cure tak složile da si mjere kad se bude za posao npr. Ako se budiš u 6 onda tad i mjeriš . I trebaš minimalno imati 3/4h sata neprekidnog sna da bude mjerodavno .. i cure su si pisale u menstrualni kalendar imaš unos simptoma pa i bazalne temperature . Ja sam si nekad mjerila , ali meni je to previše bilo pa sam odustala . Što se tiče peak, ja sam do sad uvijek uhvatila pravi kad mi je testna jača od kontrolne pa mi je to peak a jer meni poslje bude svijetlija testna a sad neznam kak je tebi ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Super, hvala ti puno na odgovoru! Evo, tako nekako sam i ja skužila.
Ja sam dva puta ulovila T tamniju od C, ali ostalih puta su bile nekako jednake, pretpostavljam da sam testirala opet kroz 1h-2h da bi bila tamnija. Ali eto, uvijek nekako samu sebe zbediram da sam mogla još nešto napraviti kad god ulovim peak i pokrijem, a nista se ne dogodi 🙄 mislim cak da cu kroz ciklus-dva uzeti pauzu od svega😅
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Ja sam mjerila obicnim digitalnim toplpmjerom ispod ruke svako jutro prije nego bi se digla iz kreveta i sve podatke upisivala u femometer aplikaciju gdje imas i pracenje iscjetka i drugih simptoma.
Dobra je dopuna trakicama i dobro se nadopunjavalo
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja ni danas nemam simptome 😔
Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja ni danas nemam simptome 😔
Mislim da nista od pvog ciklusa nego cekam m 15.1. 😔
Ma ja imam simptome da menga dolazi 😭😢 tako da ću i ovaj put dobiti nažalost .. baš imam grčeve i grudi me manje bole .. i to je to😏 sigurno ću dobiti sutra ili za vikend …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Anica88 i eni233, mozda nema simptoma jer ih mentalno vise ne ocekujemo, ono kao kad radis test pa “znas” da ce biti - jer nikad nije + 🙄, bar je meni tako.. pustite da bude kako treba, držim fige objema🤞🏼 i Anice hvala na savjetima za app, tako ću🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Sortiraj odgovore
Najstariji