Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦♀️
A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦♀️A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost
Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar
Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦♀️A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnostDa, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar
Jos je vjerojatno rano, ali nista ne kosta pitati gyna za svaki slucaj
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷♀️
Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷♀️
Nadam se da M neće doći i da nije ni O u pitanju. Čekamo te sa sretnim vijestima sutra 😁🤞🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Anica88 i srcekokuca žao mi je zbog negativnih testova 😢 Al nema predaje novi ciklus nova nada 🤞🫶🏻 ja sam nekako mišljena da ako već vještica mora doći bolji da urani nego zakasni jer mogu prije početi s LH trakicama tako sa samo hrabro dalje 🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌