Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anica88

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Blondy

Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦‍♀️

A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Anica88

Blondy

Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦‍♀️
    A vjerojatno je to jos dosta svjeze onda… evo, meni je proslo 9 mjeseci od poroda i tek sam dobila m i to je trajala samo 2 dana, u drugu krajnost

Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar

Anica88

Prijavi adminu

Blondy

Anica88

Blondy

Da, ja sam dobila 7 mj od poroda pa onda jedan mjesec preskočilo i od tad su redovne s ovulacijama potvrđenim uzvom. Ali ocito je moguce da se jos nesto poremetilo. Imam i maternicu u RVFu nakon poroda, mozda je i u tome stvar

Jos je vjerojatno rano, ali nista ne kosta pitati gyna za svaki slucaj

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• srcekokuca

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Evo došla menstruacija😪😪😪dan uranila

Anica88

Prijavi adminu

srcekokuca

Zao mi je 😢
    Vise srece iduci ciklus 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷‍♀️
    Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
    A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Broj poruka: 925

Prijavi adminu

srcekokuca

Žao mi je 😔 više sreće u idućem ciklusu 🙂🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Broj poruka: 925

Prijavi adminu

Anica88

Danas opet imam isti LH test kao zadnja 2 dana 🤷‍♀️
    Danas bi i trebala dobiti m pa cu sutra u jutro raditi test na trudnocu 🤞🤞🤞
    A ako bude negativno i ne dodje m, ponavljam za 2 tjedna jer mozda je ovih dana O 🤷‍♀️

Nadam se da M neće doći i da nije ni O u pitanju. Čekamo te sa sretnim vijestima sutra 😁🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88

Prijavi adminu

Test za trudnocu je negativan 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

Anica88 i srcekokuca žao mi je zbog negativnih testova 😢 Al nema predaje novi ciklus nova nada 🤞🫶🏻  ja sam nekako mišljena da ako već vještica mora doći bolji da urani nego zakasni jer mogu prije početi s LH trakicama tako sa samo hrabro dalje 🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.