Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

Anica88

Koliko dana prije ovulacije vam bude ovakav LH test?
    https://ibb.co/cr6yDXf
    Meni je vec 2. dan za redom… i vec jucer nista od odnosa zbog nervozne bebe, a danas mi se ne da opet muciti

Meni nebe uopće tako .. bude ful svijetla i onda bude peak i to je ro opet svijetla … sad neznam kod svih nas je drugačije ..

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Anica88

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

eni233

Anica88

Meni je vec 2. dan za redom… i vec jucer nista od odnosa zbog nervozne bebe, a danas mi se ne da opet muciti
    Meni nebe uopće tako .. bude ful svijetla i onda bude peak i to je ro opet svijetla … sad neznam kod svih nas je drugačije ..

Tako je i kod mene bilo prije. Ovo mi je sad prvi put ovako i to dva dana za redom… bas mi je cudan cijeli ovaj ciklus. Lovim visoki LH, a M bi trebala doci sutra… jucer u jutro me par minuta bolilo nesto malo tamo gdje mislim da bi mogao biti lijevi jajnik pa se nadam da je to bilo to… 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Zamia

Broj poruka: 46

Prijavi adminu

Anica88

eni233

Anica88

Tako je i kod mene bilo prije. Ovo mi je sad prvi put ovako i to dva dana za redom… bas mi je cudan cijeli ovaj ciklus. Lovim visoki LH, a M bi trebala doci sutra… jucer u jutro me par minuta bolilo nesto malo tamo gdje mislim da bi mogao biti lijevi jajnik pa se nadam da je to bilo to…

A mozda je trudnoca u pitanju! 😉🙈🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒 16.9.2023

• moonchild

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Anica88

eni233

Anica88

Držim fige da M ne dođe 🤞🤗

jasamja

Broj poruka: 926

Prijavi adminu

Zamia

Anica88

eni233

Anica88

A mozda je trudnoca u pitanju! 😉🙈🫶🏻

Ne želim davati lažne nade ali baš ovo sam i ja htjela reći. Lh trakice mogu biti pozitivne kada je trudnoća u pitanju. Sutra ujutro sa prvim urinom predlažem da napraviš test za trudnoću 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Meni danaa valjda završava menga. Nekako mi se čini da su mi duže nakon poroda. Mislila sam da je jučer gotovo a danas opet kod brisanja  neka kao crvena sluz i krv. Možda bih trebala pitati doktora za to. Danas je 7. Dan. Ima  netko iskustva?

• uniqlo7

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Blondy

Meni danaa valjda završava menga. Nekako mi se čini da su mi duže nakon poroda. Mislila sam da je jučer gotovo a danas opet kod brisanja neka kao crvena sluz i krv. Možda bih trebala pitati doktora za to. Danas je 7. Dan. Ima netko iskustva?

Ne znam za takav specifičan slučaj, ali meni od spontanog traje 8-9 dana🤯

Biokemijska 10/24 (5tt)

Anica88

Prijavi adminu

U zadnjih mjesec dana sam radila 4 testa na trudnocu i svi su bili negativni 🤣
    Zadnji prekjucer….

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

Blondy

Meni danaa valjda završava menga. Nekako mi se čini da su mi duže nakon poroda. Mislila sam da je jučer gotovo a danas opet kod brisanja neka kao crvena sluz i krv. Možda bih trebala pitati doktora za to. Danas je 7. Dan. Ima netko iskustva?

Koliko ti je proslo od poroda? Meni su sve prijateljice rekle da su im nakon poroda bolnije, duze i obilnije, ali s vremenom se vecinom skratilo. Ja bi rekla gynu ako traje dulje…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Godina dana je prošla. Vidjet ću idući mjesec još pa ću ići opet. Bila sam nedavno na pregledu i sve je bilo ok 🙈 a valjda sad sve analiziram i previše budući da radimo na bebi br. 2 🤦‍♀️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.