Kužim sve, hvala vam puno!
Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍Sve što misliš popraviti najbolje i napraviti najbolje Učiniti to sad dok još nisi trudna i onda si mirna dalje jer nedaj boze te uhvati zubobolja u trudnoći bit će ti užasno 😖😖
Ajde sacekat cu ovaj ciklus, sta bog da, a otic cu svakako provjeriti je li za vađenje.. hvala svima!
Biokemijska 10/24 (5tt)
Ponovit ću ako ne dobijem menstruaciju🙈meni je ovulacija bila 22.12 tako da mislim da ti je možda kasno bila implatacija..napravi test ako menstruacija zakasni i sretno nam😁👐
A mozda mi je i tek sad ovulacija s obzirom na visok LH…
Vidjet cemo…
A mozda kod tebe bude malo kasnije + s obzirom na simptome 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Kužim sve, hvala vam puno!
Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍Sve što misliš popraviti najbolje i napraviti najbolje Učiniti to sad dok još nisi trudna i onda si mirna dalje jer nedaj boze te uhvati zubobolja u trudnoći bit će ti užasno 😖😖Ajde sacekat cu ovaj ciklus, sta bog da, a otic cu svakako provjeriti je li za vađenje.. hvala svima!
Smijes u trudnoci lokalnu anesteziju, ali ne smijes brufen. Ja sam u prosloj trudnoci popravljala jedan zub pod lokalnom anestezijom.
A i nakon vadjenja umnjaka neko vrijeme neces moci normalno jesti pa najbolje ne raditi to u trudnoci
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dan dva prije ovulacije je takva crtica😊kao što moonchild kaže testiraj se navečer i sutra popodne😊
Danas sutra i za 2 dana opet najbolje odnos
Jer ipak spermiji mogu 3 do 5 dana preživit
Nadam se da mogu prezivjeti 5 dana jer jucer nije bilo akcije, a nece je biti ni danas ni sutra 😅
Treba mi malo odmora, sinoc nas je 4 puta prekinula beba i na kraju smo odustali
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji