Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

eni233

uniqlo7

Kužim sve, hvala vam puno!
    Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍
    Sve što misliš popraviti najbolje i napraviti najbolje Učiniti to sad dok još nisi trudna i onda si mirna dalje jer nedaj boze te uhvati zubobolja u trudnoći bit će ti užasno 😖😖

Ajde sacekat cu ovaj ciklus, sta bog da, a otic cu svakako provjeriti je li za vađenje.. hvala svima! 

Biokemijska 10/24 (5tt)

Anica88

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

srcekokuca

Ponovit ću ako ne dobijem menstruaciju🙈meni je ovulacija bila 22.12 tako da mislim da ti je možda kasno bila implatacija..napravi test ako menstruacija zakasni i sretno nam😁👐

A mozda mi je i tek sad ovulacija s obzirom na visok LH…
    Vidjet cemo…
    A mozda kod tebe bude malo kasnije + s obzirom na simptome 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

uniqlo7

eni233

uniqlo7

Kužim sve, hvala vam puno!
    Nažalost, meni rijetko što pomogne kao brufen 600, takonda mislim da cu probati to odgoditi ako je ikako moguce ako se t dogodi kroz par mj 🤞🏼 hvala puno cure! 🤍
    Sve što misliš popraviti najbolje i napraviti najbolje Učiniti to sad dok još nisi trudna i onda si mirna dalje jer nedaj boze te uhvati zubobolja u trudnoći bit će ti užasno 😖😖
    Ajde sacekat cu ovaj ciklus, sta bog da, a otic cu svakako provjeriti je li za vađenje.. hvala svima!

Smijes u trudnoci lokalnu anesteziju, ali ne smijes brufen. Ja sam u prosloj trudnoci popravljala jedan zub pod lokalnom anestezijom.
    A i nakon vadjenja umnjaka neko vrijeme neces moci normalno jesti pa najbolje ne raditi to u trudnoci

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• srcekokuca

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Pričekati ću još 2 dana do menstruacije 🙈imam još jedan test u kući 

Anica88

Prijavi adminu

srcekokuca

Pričekati ću još 2 dana do menstruacije 🙈imam još jedan test u kući

Meni je u prosloj trudnoci bio pozitivan test tek dan prije ocekivane m i to jako jako svjetlo, muz nije vidio. Kad je kasnila 1 dan se bolje vidjelo

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• srcekokuca

Prijavi adminu

Meni je u prošloj trudnoci bio 3 dana prije menstruacije pozitivan 🙈pa sam se ponadala i ovaj put😁al eto 
    Nema veze šta je tu je..premda smo samo jednom imali odnos točno na dan ovulacije prema kalendaru menstrualnom tako da možda i dođe menstruacija🙄

Anica88

Prijavi adminu

Koliko dana prije ovulacije vam bude ovakav LH test?
    https://ibb.co/cr6yDXf
    Meni je vec 2. dan za redom… i vec jucer nista od odnosa zbog nervozne bebe, a danas mi se ne da opet muciti

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• moonchild

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Meni je takva crtica obično dan prije, a može biti i da je ujutro takva a navečer jača. Svakako se testiraj još popodne/predvečer i sretno 🤞

• srcekokuca

Prijavi adminu

Dan dva prije ovulacije je takva crtica😊kao što moonchild kaže testiraj se navečer i sutra popodne😊
    Danas sutra i za 2 dana opet najbolje odnos
    Jer ipak spermiji mogu 3 do 5 dana preživit 

Anica88

Prijavi adminu

srcekokuca

Dan dva prije ovulacije je takva crtica😊kao što moonchild kaže testiraj se navečer i sutra popodne😊
    Danas sutra i za 2 dana opet najbolje odnos
    Jer ipak spermiji mogu 3 do 5 dana preživit

Nadam se da mogu prezivjeti 5 dana jer jucer nije bilo akcije, a nece je biti ni danas ni sutra 😅
    Treba mi malo odmora, sinoc nas je 4 puta prekinula beba i na kraju smo odustali 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.