Evo mene opeeetOdlucila sam da se poslije histeroskopije ne cuvam,dobila sam vec jednu urednu menstruaciju pa mi izgleda puno cekat jos dva ciklus ,odlucila sam od ovog krenuti.Danas mi je 16.dc i oko 9 sam uradila lh trakicu i bile su obadvije jednake rekla bih mogu postaviti i sliku,a vec oko 12 je testna bila blijedja.Ujutro sam imala i onaj providni rastegljivi iscjedak pa sad ne znam sta se desava.Da li mi neka zena moze pojasniti ili da se nastavim testirati do 20dc jer mi i tad zna bit ovulacija,i jos da li trebamo prekriti sve dane do 20dc ili.Stvarno se slabo razumijem u ovo,glava mi je vise u hausu.Nadam se da razumijete 💖💗💗Po ovome mi se cini da su sad plodni dani. Sretno 🤞
Hvala ti ,nadam se da nece biti problema ako uspije jer sam pocela prije vremena.Vidim da spominjes policisticne jajnike,mozes li mi rec kajve simptome imas,meni je prije operacije neki doktor rekao da su mi jajnici policisticni,to mi do sada niko nije rekao uvijek kao jajnici su blistavi ne znam sta je sada u pitanju.Imam menstruacije na 30 dana,izgleda po trakicama i sluzi da imam i ovulaciju,od simptoma imam jedino dlake 🙄
Mozes li mi reci kakvih ti simtoma i teskoca imas sto se tice policisticnih jajnika
Hvalaa ti na podrsci💖💖
Bok cure, čitam vas, ali nemam baš puno za napisati ili ne znam kako pomoći... Mogu vam samo željeti plusiće i uspjehe! 🥰
Nego, htjela sam prijaviti da mi M kasni 2 dana, a inače je precizna , točno 28 dana, kao urica... vidjet ćemo.
Jel bi vi radile test? Ja nikad ne radim test, samo čekam vješticu da dođe... molim vas za savjet! 🙏
Bok cure, čitam vas, ali nemam baš puno za napisati ili ne znam kako pomoći… Mogu vam samo željeti plusiće i uspjehe! 🥰
Nego, htjela sam prijaviti da mi M kasni 2 dana, a inače je precizna , točno 28 dana, kao urica… vidjet ćemo.
Jel bi vi radile test? Ja nikad ne radim test, samo čekam vješticu da dođe… molim vas za savjet! 🙏
I ja sam ista,ne znam mnogo a milion mi pitanja u glavu.Ova stranica mi je jedina utjeha,jer nemam s kim podjeliti svoje muke.Svi oko mene ili su dobili ili cekaju bebu,ja po strani.😔
Ako ti je tacno napravi test,sigurno ce ti pokazat cim ti kasni M.Zelim ti svu srecu,skupi hrabrosti i napravi bolje da znas na cemu si nego da razmisljas.Sretnooo💖💖💖
Bok cure, čitam vas, ali nemam baš puno za napisati ili ne znam kako pomoći… Mogu vam samo željeti plusiće i uspjehe! 🥰
Nego, htjela sam prijaviti da mi M kasni 2 dana, a inače je precizna , točno 28 dana, kao urica… vidjet ćemo.
Jel bi vi radile test? Ja nikad ne radim test, samo čekam vješticu da dođe… molim vas za savjet! 🙏
Heeej pa slobodno napravi test ako kasni sada vec 2 dana!!! Mozes odmah napraviti 🙈 sretnoooo!!!
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Evo mene opeeetOdlucila sam da se poslije histeroskopije ne cuvam,dobila sam vec jednu urednu menstruaciju pa mi izgleda puno cekat jos dva ciklus ,odlucila sam od ovog krenuti.Danas mi je 16.dc i oko 9 sam uradila lh trakicu i bile su obadvije jednake rekla bih mogu postaviti i sliku,a vec oko 12 je testna bila blijedja.Ujutro sam imala i onaj providni rastegljivi iscjedak pa sad ne znam sta se desava.Da li mi neka zena moze pojasniti ili da se nastavim testirati do 20dc jer mi i tad zna bit ovulacija,i jos da li trebamo prekriti sve dane do 20dc ili.Stvarno se slabo razumijem u ovo,glava mi je vise u hausu.Nadam se da razumijete 💖💗💗Po ovome mi se cini da su sad plodni dani. Sretno 🤞Hvala ti ,nadam se da nece biti problema ako uspije jer sam pocela prije vremena.Vidim da spominjes policisticne jajnike,mozes li mi rec kajve simptome imas,meni je prije operacije neki doktor rekao da su mi jajnici policisticni,to mi do sada niko nije rekao uvijek kao jajnici su blistavi ne znam sta je sada u pitanju.Imam menstruacije na 30 dana,izgleda po trakicama i sluzi da imam i ovulaciju,od simptoma imam jedino dlake 🙄
Mozes li mi reci kakvih ti simtoma i teskoca imas sto se tice policisticnih jajnika
Hvalaa ti na podrsci💖💖
Od simptoma policisticnih jajnika imam samo neredovite menstruacije. Nakon sto je gyn na ultrazvuku vidio da imam policisticne jajnike, poslao me jos na hormone od kojih imam samo lagano povisene androgene. Nije strasno, moglo je i gore.
A kad sam krenula planirati trudnocu sam shvatila da ponekad nemam ovulaciju, a dobijem menstruaciju. Ako imas policisticne jajnike, LH trakice mogu pokazivati kao da imas ovulaciju cak i ako je nemas. Treba uz njih i mjeriti bazalnu temperaturu svako jutro i pratiti vrstu iscjetka
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo mene opeeetOdlucila sam da se poslije histeroskopije ne cuvam,dobila sam vec jednu urednu menstruaciju pa mi izgleda puno cekat jos dva ciklus ,odlucila sam od ovog krenuti.Danas mi je 16.dc i oko 9 sam uradila lh trakicu i bile su obadvije jednake rekla bih mogu postaviti i sliku,a vec oko 12 je testna bila blijedja.Ujutro sam imala i onaj providni rastegljivi iscjedak pa sad ne znam sta se desava.Da li mi neka zena moze pojasniti ili da se nastavim testirati do 20dc jer mi i tad zna bit ovulacija,i jos da li trebamo prekriti sve dane do 20dc ili.Stvarno se slabo razumijem u ovo,glava mi je vise u hausu.Nadam se da razumijete 💖💗💗Po ovome mi se cini da su sad plodni dani. Sretno 🤞Hvala ti ,nadam se da nece biti problema ako uspije jer sam pocela prije vremena.Vidim da spominjes policisticne jajnike,mozes li mi rec kajve simptome imas,meni je prije operacije neki doktor rekao da su mi jajnici policisticni,to mi do sada niko nije rekao uvijek kao jajnici su blistavi ne znam sta je sada u pitanju.Imam menstruacije na 30 dana,izgleda po trakicama i sluzi da imam i ovulaciju,od simptoma imam jedino dlake 🙄
Hvalaa ti na podrsci💖💖Od simptoma policisticnih jajnika imam samo neredovite menstruacije. Nakon sto je gyn na ultrazvuku vidio da imam policisticne jajnike, poslao me jos na hormone od kojih imam samo lagano povisene androgene. Nije strasno, moglo je i gore.
A kad sam krenula planirati trudnocu sam shvatila da ponekad nemam ovulaciju, a dobijem menstruaciju. Ako imas policisticne jajnike, LH trakice mogu pokazivati kao da imas ovulaciju cak i ako je nemas. Treba uz njih i mjeriti bazalnu temperaturu svako jutro i pratiti vrstu iscjetka
Ni sama ne znam,zato sam ja odmah pocela sa trudnocom nisam htjela vise cekati mozda je bas ovaj dobitni mjesec.Vidjet cemo sta ce bit 27og,dal ce doc vjesticavili ne ,od danas idem u akciju.
Ii zelim ti srecu za sutra da ugledas svoj plusicc da sve bude uredu 🫶🫶🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji