TaniaM nakon biokemijske krvarenje u kojoj se tijelo cisti nije menstruacija (prava), prava prva M stiže nakon šta krvarenje amo rec od čišćenja stane, ako ne dođe u roku od 6 tjedana treba se javiti svom ginekologu. Može se dogoditi O između ali rijetko. Šta se tiče trakica CB ti bas nisu omiljene, bolje da uzmeš neke trakice bas gdje možeš pratit kako tamni linija. Sretno ☺️ Eni sretno u novom ciklusu 🤞🏼
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Bok svima, evo i mene ponovno na ovoj temi, nažalost.
2.10. pozitivan test, od početka je stalno bilo prisutno smeđarenje, na uzv 18.10. uočen mi je hematom i određeno mirovanje, međutim na redovnom pregledu 5.11. više nema srčane aktivnosti. Idući dan odlazim u bolnicu na dogovor za medikamentozni prekid trudnoće ali mi nakon sat vremena sve kreće samo od sebe. Nakon toga 11.11. odlazim ponovno u bolnicu na pregled, rečeno je da ima još nešto malo u maternici pa su mi dali prvu tabletu i da se vratim za 2 dana, a svo to vrijeme sam se čistila. Druge dvije tablete nisu bile potrebne, nakon 5.11. nitko više nije ni spominjao moj hematom.
29.11. kreće mi ponovno oskudno krvarenje - smeđarenje, ja se poveselila evo stigla prva M, međutim mi je to sve nekako sumljivo bilo.
Sada sam napravila test za O i ovo je moj rezultat, pratim idućih dana da vidim u kojem smjeru to ide pa ću se morati javiti za pregled vjerojatno. Sretno nam svima u našim "borbama" 🤞
https://ibb.co/0Yy5nP1
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
2.10. pozitivan test, od početka je stalno bilo prisutno smeđarenje, na uzv 18.10. uočen mi je hematom i određeno mirovanje, međutim na redovnom pregledu 5.11. više nema srčane aktivnosti. Idući dan odlazim u bolnicu na dogovor za medikamentozni prekid trudnoće ali mi nakon sat vremena sve kreće samo od sebe. Nakon toga 11.11. odlazim ponovno u bolnicu na pregled, rečeno je da ima još nešto malo u maternici pa su mi dali prvu tabletu i da se vratim za 2 dana, a svo to vrijeme sam se čistila. Druge dvije tablete nisu bile potrebne, nakon 5.11. nitko više nije ni spominjao moj hematom.
29.11. kreće mi ponovno oskudno krvarenje - smeđarenje, ja se poveselila evo stigla prva M, međutim mi je to sve nekako sumljivo bilo.
Sada sam napravila test za O i ovo je moj rezultat, pratim idućih dana da vidim u kojem smjeru to ide pa ću se morati javiti za pregled vjerojatno. Sretno nam svima u našim "borbama" 🤞
Sretno 🤞
Ja bi na tvojem mjestu pricekala barem jednu pravu M prije novog pokusaja, da se tijelo oporavi.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
https://ibb.co/0Yy5nP1Sretno 🤞
Ja bi na tvojem mjestu pricekala barem jednu pravu M prije novog pokusaja, da se tijelo oporavi.
Da da to i je u planu, odnosno vidjet ćemo što će doktor reć.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Imala sam ja već jednu biokemijsku i u 9. mjesecu. Kako mi je doktorica objasnila kad počne to čišćenje može se računati kao 1. dan ciklusa. Tad sam kod nje bila 10 dc i već je bilo zuto tijelo, tako da je odmah nakon bila ovulacija. Također i sad nakon pregleda je rekla da se sve fino pocistilo i da se jajnik sprema za novu. Nisam sad ni planirala trudnocu, htjela sam više zbog sebe popratiti kad će ovulacija, jer mi je i objasnila da zbog hormona može ciklus biti pomaknuti. Hvala na odgovorima 🤗
Čudno jer je meni moja tada objasnila da to krvarenje nije menstruacija nego nakon tog krvarenja dolazi prava M ukoliko ne dođe nakon 6 tjedana od prestanka krvarenja obavezno se javiti a prethodno su mi tako i na hitnoj objasnili 😳 na kraju meni nije bila biokemijska ali kada su mi objašnjavali pretpostavka je bila na njoj. Nisam medicinsko osoblje tako da možda griješim ali meni je tako objašnjeno. Isto tako je čudno šta vam se na 10 dc već vidi žuto tijelo. Po tome ste imali biokemijsku pa nakon par dana ovulirali. Sretno svakako i zao mi je zbog biokemijskih 😔🫂
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
jasamja zao mi je zbog gubitka, sretno dalje 🫂❤️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Draga, jako mi je žao, brzo se oporavi i držim fige da sljedeći put bude sve dobro ❤️
Sad sam radila test za trudnocu i negativan je 😔
Mozda je jos prerano za testiranje 🤷♀️
Nego da opisem svoju situaciju.
Imam veliku srecu i evo pokraj sebe imam svoju bebicu od 8 mjeseci koju sam dobila nakon 7 mjeseci mjerenja bazalne temperature i 3 mjeseca testiranja trakicama.
Htjeli bi da nasa curica dobije bracu ili seku.
Kako nam prvi puta nije bilo bas lako i nemam ovulaciju svaki mjesec zbog PCOS-a, a ne postajem mladja (imam 36), odlucili smo poceti pokusavati cim bude moguce.
Gyn je na zadnjem pregledu dao zeleno svjetlo da mozemo poceti pokusavati.
Jos nisam dobila prvu menstruaciju nakon poroda, ali imala sam iscjedak koji je izgledao kao bjelanjak, testirala sam se LH trakicama i bilo je nesto blijedo pa smo odlucili pokusati. 6 dana nakon toga me bolio trbuh kao jaka menstruacija i blago sam krvarila pa sam se ponadala da je to mozda implantacijsko krvarenje.
Napravit cu novi test za trudnocu za dva dana 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji