Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    17. Prosinac 2024. 19:27

moonchild

jasamja

moonchild

Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.

Hej jesi izvadila betu? 🙂

Ej draga, hvala na pitanju ❤️ nisam stigla, radim jutarnju ovaj tjedan… iako, rekla mi je sestra od gin da ne trebam vaditi betu i naručila me za mjesec dana za pregled 🤔 kaj mislite?

Aha, pa iskreno možda je pre dugo za mjesec dana ali samo za tvoj mir. Ako osjećaš da ti je to predugi period za biti u iščekivanju naruči se privatno, ali opet da ti nisu preblizu pregledi jedan za drugim da te previše ne čačkaju jer ni to nije baš...
    Znam da je teško biti u neznanju, napravi onako kako se osjećaš i misliš da je za vas najbolje. Svakako nam javi što si odlučila 🙂😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• moonchild
    17. Prosinac 2024. 20:30

Naručena sam 17.1., to će biti 9tt. Da, najgore je to iščekivanje, ali se dobro osjećam i imam dobar osjećaj, pa neka tako i ostane. 🤞
    Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu... Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim? 
    Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci... da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️

jasamja
    17. Prosinac 2024. 20:57

moonchild

Naručena sam 17.1., to će biti 9tt. Da, najgore je to iščekivanje, ali se dobro osjećam i imam dobar osjećaj, pa neka tako i ostane. 🤞
    Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu… Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim?
    Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci… da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️

To je super tjedan za pregled onda, već će se vidjet beba i srce 🙂 
    Betu možeš vaditi za svoj mir, čisto da vidiš se pravilno dupla i da se trudnoća odvija uredno. Ali svakako mora biti izvađena danas i ponovno za 48h, kako bi se uplatio pravilan rast. 
    Joj i meni je ovaj forum presuper. Mogu slobodno reći da sam zbog njega svoj gubitak u 7tt podnijela kao normalnu stvar i odradili do smireno i staloženo, jer ovdje stvarno skupiš neke informacije koje ti nisu dostupne ili za koje ni ne znaš da ti mogu olakšati određene procese. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    17. Prosinac 2024. 20:58

moonchild

Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu… Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim?
    Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci… da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️

Beta se vadi da se potvrdi trudnoca. Indikacije su pozitivan test na trudnocu. Mene je moj gyn odmah slao na to, cim sam mu se prvi put javila da sam trudna

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    17. Prosinac 2024. 20:59

Ja sam danas krenula s LH trakicama jer je test za trudnocu jucer bio negativan…
    I vec se vidi neka svijetla crtica na testu, sad drzte fige da potamni 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• moonchild
    17. Prosinac 2024. 21:33

jasamja izvadit ću onda sutra i u petak. U nedjelju ne mogu, mogu još u ponedjeljak ili su dva puta dosta? Ne volim se pikat 🙈
    Da, sjećam se da si pisala... lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe...
    Anica88, sretno, držim ti fige!! 🍀🍀

Anica88
    17. Prosinac 2024. 22:13

moonchild

jasamja izvadit ću onda sutra i u petak. U nedjelju ne mogu, mogu još u ponedjeljak ili su dva puta dosta? Ne volim se pikat 🙈
    Da, sjećam se da si pisala… lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe…

Hvala ♥️
    Sto se tice bete, isla sam samo jednom, a cure koje su u strahu znaju ici i vise puta da se umire i privatno si placati

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    17. Prosinac 2024. 22:41

moonchild

Da, sjećam se da si pisala… lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe…

Dva nalaza su dovoljna. 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    17. Prosinac 2024. 22:44

Anica88

Ja sam danas krenula s LH trakicama jer je test za trudnocu jucer bio negativan…
    I vec se vidi neka svijetla crtica na testu, sad drzte fige da potamni 🤞

A jesi imala M?
    Mislim znam da i LH trakice znaju pokazivati trudnoću 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    18. Prosinac 2024. 06:22

jasamja ne koristim LH trakice kao test na trudnocu nego sam nakon 3 negativna testa za trudnocu zakljucila da ono sto sam mislila da je implantacijsko krvarenje je vjerojatno bila menstruacija. I LH trakica jucer je imala blijedu crticu pa se nadam skoroj ovulaciji 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.