Pozdrav drage lavice, trebam misljenja a i iskustva drugih. Radila sam lh trakice 11.dan ciklus i tad je bila svjetlija druga crta pa sam to shvatila kao da jos nije, a onda sam ga ponovila 14. Dan ciklusa i uslikala test trakicu direktno kamerom kroz aplikaciju "moj kalendar" gdje je aplikacija to prepoznala kao vrhunac i tako oznacila taj dan kao vrhunac. E sad posto smo zadnji odnos imali 13. Dan ciklusa po tome ispada da smo poklopili, poslije toga nismo imali odnose do danas jer smo bili razlicite smjene i nismo se uopce vidjeli cijeli tjedan. E sad ono sto mene muci je danas me probada dolje nize kao stipkanje bolovi malo zaboli i stane ali me u par navrata kroz dan bas znalo zabolit i drzat duze. Jel moguce da se poklopilo i da sad osjecam ta probadanja radi mogucnosti da sam trudna?? Ali isto tako me muci sto smo sinoc imali domjenak i popila sam koju casu vina. S obzirom na moju povijest spontanih i gubitaka u ranim tjednima uzasno sam nervozna zbog tih nekoliko casa. Iako ova 4 mj se bas pripremamo i pazimo na sve jer iduci mj trebamo na inseminaciju. Doktori su nam dali zeleno svjetlo da pokusavamo i doma. Nadam se da s ovim vinom ako i je nesto necu sve poremetiti plus sto me pati ta bol i probadanje jel moguce da se ipak nesto desava?? 🤔 i isprike na duzem postu moram negdje ispustiti svoje lude misli.
Ta bol moze biti i ovulacija. Implantacija bude tek 5-6 dana nakon oplodnje jajne stanice. Prije implantacije zametak ne dobiva hranjive tvari od mame i koja casa vina stvarno nema veze. Bez brige 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anica88 napravila sam i jutros trakicu danas je 20.dan ciklusa i meni se cini tamnija nego ove prijasnje a vrlo je moguce s obzirom da mi ciklusi znaju biti i 32-35 dana. Samo mi je cudno zasto mi trakice od 11. Dana pokazuju obje crtice ali opet nisam sigurna ni ja vise . Kad god radim ne mogu ustanoviti kad je tocno ovulacija. Vidjet cemo. Hvala na odgovoru ☺️
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
🧔🏻♂️35 👩 29
doram za najtocnije utvrdjivanje plodnih dana testiranje trakicama bi trebalo raditi svaki dan u isto vrijeme i svaki dan slikati. Ja sam koristila aplikaciju femometer jer sam koristila i njihove trakice. U aplikaciji su slike iz dana u dan jedna ispod druge i tocno se vidi kako testna crtica svaki dan sve vise tamni pa nakon toga blijedi i nestaje. Ovulacija je 24-48h nakon sto trakice pokazu peak
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Doram draga ta bol može biti i Ovulacija .. bilo kako bilo, htjela sam reci nemoj da se zamaraš jer si popila času vina ili pojela neznam šta.. to uopće nema veze, jer jednom ako se popije ne može utjecati na plodnost ili zatrudnjivanje .. a i dokaz su ljudi koji svaki vikend izlaze popiju i svašta rade pa ostanu trudni .. bitno je da u cijelom ovom postupku da ne izgubiš sebe i to vrijedi za svaku od nas, nesmijemo si dopustiti da nas želja za trudnoćom guši i da definira svaki naš korak jer tek onda postajemo zarobljenici samih sebe! Znam da je teško i da mnoge od nas prolaze kroz užasne stvari ali vjerujte da onog dana kad nam je suđeno da ostanemo trudni ne može nam nitko i ništa oduzeti niti čaša vina, niti nervoza niti neispavana noć i dovoljno je jedan jedini odnos da dobijemo plus ! Treba se truditi i treba raditi moguće i nemoguće da dođemo do cilja , ali nesmijemo ispitivati svaki korak, ok je je nekad popiti , ok je nekad se opustiti , ok je tu i tamo iskočiti iz tračnice pa se vratiti, ljudi smo i mislim da je najbitnije vjerovati da ćemo kad tad doći do cilja bez obzira na sve 🫀🫀🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Anica88 gdje nabavljate te trakice ? Ja sam ove koje sad imam "one step" kupila na internetu tipa 60 kom u paketu s 5 testova za trudnocu ostalo mi je jos par trakica pa bi kad potrosim mozda kupovala nove jer ne znam hoce mi trebati u iducem ciklusu posto idem na inseminaciju, ako sad ne uspijem ostat trudna u ovom ciklusu.
eni233 hvala puno na podrsci, da nekad smo same sebi najgori neprijatelj i uvijek sebi kazem kad krenemo u nove borbe da se necu stresirati da mi je dosta piskanja po trakicama i zamaranja kad ce ovulacija, i onda se opet vratim na to. Umjesto da ostavim to sve i prepustim vise sudbini. Ugl ako je i ovulacija imali smo jucer ujutro odnos i jutros ali muz bas nije mogao jutros pa ono ako treba bit bit ce. Stvarno nema smisla ovoliko razbijati glavu, bol se smirila jos me malo ujutro u par navrata probolo sad ne osjecam nista vise. Tako da vidjet cemo. Zadnja tri mj kao nisam ni smjela pokusavati radi spontanog ali na kraju smo i to onako zanemarili ali evo nisam gadala ovulaciju imali smo odnose i sve nismo se brinuli jel je nije ovulacija i bilo je opustenije sad kad je proslo 3 mj i doktor je rekao idem na inseminaciju ja sam se pocela nadati opet kao dijete poklonu za bozic. Umjesto da sam ostala u raspolozenju od posljednja 3 mj jer doslovno tad smo opusteno kad nam dode do odnosa a ne da se silimo i pratimo. Malo me i ovaj period vratio na proslu godinu jer sam 17.12.23. Radila test kad je bio pozitivan i provela bozic u takvoj sreci da bi nakon bozica zavrsila na hitnoj radi krvarenja jer sam znala da sam trudna i bila je beta ok ali se nije duplala vise pravilno tako da sam od stare godine do iza nove bila u bolnici na ciscenju i mozda mi malo i podsvjest radi na taj dogadaj.
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
🧔🏻♂️35 👩 29
doram i ja sam femometer kupila na internetu, isto tako veliko pakovanje s testovima na trudnocu, na gravida.hr. Mislim da je to slicno kao i tvoje, mozda cak s iste stranice 🤭
Ako su ti dobro pokazivale ove koje vec imas, nastavi s njima i dalje. A sto se tice aplikacije, mozes koristiti femometer aplikaciju s bilo kojim trakicama 😉
Bas mi je zao zbog tvojeg gubitka trudnoce u ovo blagdansko vrijeme 😔
Tesko je biti opusten uz takve probleme…
Mi nikad nismo uspjeli dva dana za redom, svaka cast onima koji mogu i imaju vremena i volje…
A trakice mogu pomoci… evo, na primjer, mi smo godinu dana isli opusteno i nista se nije desavalo. Kad sam krenula s trakicama, ispalo je da sam ovulaciju uvijek imala usred tjedna, a odnose smo vecinom imali vikendom…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Doram toliko te razumijem iako nisam upola prošla koliko i ti , ali osjećam tvoju bol čitajući 😢 baš mi je žao što si
Prošla sve to , evo želim ti da te Bog blagoslovi jedinim plusicem i ovaj put i da imaš divnu i školsku trudnoću .. pusti brige bit će kao Bog da ❤️🫀 vjerujem da poslje kiše uvijek dolazi sunce i to ono koje grije na najjače 🫶🏻🥰
.
.Sretno i svim ostalim curama koje čekaju svoja mala čuda 🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Doram Samo zelim da ti pozelim srecu u svemu,jer te razumijem u potpunosti.I ja sam preopterecena sto se tice trudnoce.Prestala sam dosta stvarri,pusisit,trenutno sam na djeti zelim pokusati i smrsati s tim da nisam predebela,ne jedem slatkise,bjeli hljeb,sokove ne pijem.Sve zivo pokusavam da se desi trudnoca opet nece.Vidim ljudi cak i u trudnoci piju,puse i hvala Bogu sve im uredu,ja se ured svega odrekla i opet ne ide.Prosele godine u 7 mj sam bila na ciscenju,pa imala histeroskopiju septuma,pa cekala ta 3 mjseca,pa opet pokusavali,i opet u 7 mj plus i izgleda bila biohemiska jer sam nakon 5 dana prokrvarila.Sad sam opet u 11 mj bila na histeroskopiju,i trebala bi se cuvati 3 mj,al sam odlucila poslije prve menstruacije da pokusamo,pa sta bude bude.Evo ulovila sam mislim ovulaciju,bar se nadam,sad cekam 27,decembar da vidimo sta ce bit.Samo mi koji to prolazimo razumijemo kako je to tesko.Ako te bilo sta muci podjeli sa nama,lakse je kad imas nekom napisat.Svu ti srecu zelim da si uspjela uloviti,pa da cemo zajedno odbrojavati. 🙏🫶🫶🫶🫶
Moj test je danas opet negativan to je 12-14 dana nakon onog sto sam mislila da je ovulacija, 7 dana nakon onog sto sam mislila da je implantacijsko krvarenje…
Ima li smisla opet testirati za par dana ili da se pomirim s time da nista od bebe i da je krvarenje bill menstruacija? 😔
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji