Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

TaniaM

Bok cure. Trebala bih vas savjet. Imala sam prošli mjesec biokemijsku. Nakon što sam prestala krvariti, bila sam kod svoje ginekologice, to mi je bio 6dc. Rekla je da sve izgleda dobro i da vidi nezrele folikule tako da joj izgleda kao da će biti normalni ciklus ovaj mjesec. Ja sam si kupila CB ovulacijske trakice i počela testirati svako jutro od 8dc. Do danas 13dc je test stalno davao negativno. Pošto je ovo prvi put da koristim trakice ne znam da li sam negdje fulala. Po prošlim postovima vidim da bi ta crta trebala tamniti, a meni je cijelo vrijeme blijeda neka?

Tako je i meni bilo ovaj mjesec, ista priča. Mislim da malo tko uspije što uloviti prije prve M, a preporučuje se pričeakti jedan ciklus. Ja nakon dugo vremena prvi put sretna jer mi je dosla M, danas 1dc 🥳 napokon se vraćam u normalu ja se nadam, i pratim trakicama nakon M🤞🏼

Biokemijska 10/24 (5tt)

Marina.25

Broj poruka: 103

Prijavi adminu

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana... tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• uniqlo7

Prijavi adminu

Marina.25

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana… tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

Marina, jesi radila test nakon onog uranjenog koji je pokazao negativno? 

Biokemijska 10/24 (5tt)

• uniqlo7

Prijavi adminu

uniqlo7

Marina.25

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana… tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

Oprosti. Nisam dobro procitala 🥹 Proabj pustiti jos koji dan, pa se opet testirati. Drzim fige🤞🏼

Biokemijska 10/24 (5tt)

• uniqlo7

Prijavi adminu

uniqlo7

Marina.25

Oprosti. Nisam dobro procitala 🥹 Proabj pustiti jos koji dan, pa se opet testirati. Drzim fige🤞🏼

Biokemijska 10/24 (5tt)

Anica88

Broj poruka: 639

Prijavi adminu

Marina.25

Joooj, sretnooo 🤞🤞🤞
    Prije koliko je bilao?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25

Broj poruka: 103

Prijavi adminu

uniqlo7

uniqlo7

Marina.25

Mislim da je trudnoca iskljucena nakon ova 3 testa, jer sam radila i nakon izostanka. A prosli mjesec sam radila papu i sve briseve i sve mi je bilo okej. Mislim da je stres glavni krivac ...

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Evo mene opeeet Odlucila sam da se poslije histeroskopije ne cuvam,dobila sam vec jednu urednu menstruaciju pa mi izgleda puno cekat jos dva ciklus ,odlucila sam od ovog krenuti.Danas mi je 16.dc i oko 9 sam uradila lh trakicu i bile su obadvije jednake rekla bih mogu postaviti i sliku,a vec oko 12 je testna bila blijedja.Ujutro sam imala i onaj providni rastegljivi iscjedak pa sad ne znam sta se desava.Da li mi neka zena moze pojasniti ili da se nastavim testirati do 20dc jer mi i tad zna bit ovulacija,i jos da li trebamo prekriti sve dane do 20dc ili.Stvarno se slabo razumijem u ovo,glava mi je vise u hausu.Nadam se da razumijete 💖💗💗

Anica88

Prijavi adminu

Marina.25

uniqlo7

uniqlo7

Marina.25

Mislim da je trudnoca iskljucena nakon ova 3 testa, jer sam radila i nakon izostanka. A prosli mjesec sam radila papu i sve briseve i sve mi je bilo okej. Mislim da je stres glavni krivac …

I ja mislim da nije trudnoca 😔
    Kad sam bila trudna, vidjelo se i prije izostale m, a o mi je bila negdje 18. ili 19. dan…
    A sve mi se vise cini da i meni sad nije trudnoca nego da sam imala jako oskudnu menstruaciju iako je za ocekivati da prva nakon poroda bude obilna…
    S policisticnim jajnicima je sve to drugacije…
    Svejedno cu se sutra testirati u nadi da ipak nesto je 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Prijavi adminu

amiiinna

Evo mene opeeetOdlucila sam da se poslije histeroskopije ne cuvam,dobila sam vec jednu urednu menstruaciju pa mi izgleda puno cekat jos dva ciklus ,odlucila sam od ovog krenuti.Danas mi je 16.dc i oko 9 sam uradila lh trakicu i bile su obadvije jednake rekla bih mogu postaviti i sliku,a vec oko 12 je testna bila blijedja.Ujutro sam imala i onaj providni rastegljivi iscjedak pa sad ne znam sta se desava.Da li mi neka zena moze pojasniti ili da se nastavim testirati do 20dc jer mi i tad zna bit ovulacija,i jos da li trebamo prekriti sve dane do 20dc ili.Stvarno se slabo razumijem u ovo,glava mi je vise u hausu.Nadam se da razumijete 💖💗💗

Po ovome mi se cini da su sad plodni dani. Sretno 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.