Anica88 drago mi je da je na kraju bilo sve dobro! Hvala što si podijelila svoje iskustvo, svakako ću smanjiti intenzitet!
I javim kad izvadim betu :))
Sretnooo 🤗
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Drage cure, pratim vas iz prikrajka i samo bih vam htjela reci da u cijelom ovom procesu ne zaboravite na sebe i svoju psihu. I ja sam bila preopterecena radom na bebici i svaki segmet zivota mi se svodio na poboljsanje mogucnosti da ostvarim trudnocu. I koliko god ljudi govorili da se opustim - nisam mogla. Međutim u trenu kad sam vidjela da sam pocela gubiti sebe, da sam postala previse razdrazljiva, da sam se pocela povlaciti i micati od ljudi, tada sam uzela pauzu. I ne, ne mislim da cete magicno ostati trudne tijekom pauze (evo, ja prva nisam), ali cete vratiti svoj mir.
U jednom trenutku sam mislila da cu izgubiti razum i uzela sam 3 mjeseca mira. Za to vrijeme sam pila suplemente za kvalitetu jajnih stanica, a sve drugo sam stavila po strani. I mislim da mi je to bila najbolja moguca odluka jer sam se smirila i dosla k sebi, pocela sam se opet smijati, duziti, zezati.
Kada sam se vratila natrag u ‘projekt beba’ imala sam puno vise snage za ovu borbu.
Saljem vam svima puse i da do kraja godine svo ostanete trudne❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Martinice dobro sam ☺️ sad sam 13.tt i nestrpljivo cekam nalaze Panorame.
Citam stare ljetne bebe i vidim da je i tebe bas dobrano mucnina namucila 🙁☹️
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Poslalo se prije nego sam zavrsila.
Kako si ti? Kak je malena?
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Lunolina, 13tjedana!! Ajme predivno, bravo. Takoo mi je drago radi tebe☺️❤️
Probala sam te ulovit na drugim temama, al ne stizem i bas mi je drago vidjet da si prakticki do drugog tromjesecja vec dogurala 🥰 doci ce i ti nalazi brzo i bit ce uredni sigurna sam..i onda u lagane prve pripreme ☺️
E da, moja cura je mene dobro namucila sa povracanjem i mucninama..cca do 23.,24.tjedna tako nesto🙈
Kad sam prestala sa povracanjima, pojavila se zgaravica i krvarenje na nos obilno. Bas me nije postedila😂
A bome ni prva 3mj nakon sto se rodila me nije stedila hahaha
Sad je super, ima vec pola godine🙈 predivna je i smijesna, razvija neki svoj karakter i bas je lijepo gledat kako raste
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.
Hej jesi izvadila betu? 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ajme Martina bas si prosla muku 😰 ja se moram polako poceti skidati sa tableta za hipermucnine i vec sam sad u panici jer se bojim ponovnog danonocnog povracanja🙈
Drago mi je da uzivate u malickoj, vjerujem da je to prekrasno🥰🥰
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ajme Martina bas si prosla muku 😰 ja se moram polako poceti skidati sa tableta za hipermucnine i vec sam sad u panici jer se bojim ponovnog danonocnog povracanja🙈
Drago mi je da uzivate u malickoj, vjerujem da je to prekrasno🥰🥰
Koje tablete koristis i zasto se moras skidati s njih?
Da znam za iduci put 🤭
Ja sam cijelo vrijeme bila na reglanima, ali nisu mi nesto pomogli, a cesto sam ih i povratila odmah nakon uzimanja
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.
Hej jesi izvadila betu? 🙂
Ej draga, hvala na pitanju ❤️ nisam stigla, radim jutarnju ovaj tjedan... iako, rekla mi je sestra od gin da ne trebam vaditi betu i naručila me za mjesec dana za pregled 🤔 kaj mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji