Pozz svima, dosla pitati jasamja u kojoj si fazi a vidim zadnji post💪💪 imas sliku hcg? Drzim figee za sutra.
Sretno svima cure🤞🤞

6/23 🩷
Pozz svima, dosla pitati jasamjau kojoj si fazi a vidim zadnji post💪💪 imas sliku hcg? Drzim figee za sutra.
Sretno svima cure🤞🤞
Nemam, bijel kao snijeg 😂 mislim da se ni sutra neće ništa na njemu vidjeti 🤷 ujutro budemo pametniji, valjda. A onda ponavljam u ponedjeljak.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Reći ćete da sam luda ali ne mogu si pomoći 😂
Jučer i danas sam radila LH trakice i baš baš imaju jaku testnu crtu, danas je jača nego jučer. Tako da moguće da ipak jesam trudna 😂 jer one bacaju jake crte i kad postoji trudnoća. HCG test je negativan, ali ga ponavljam sutra ujutro po planu 😉
.
https://ibb.co/BV55py6Z
Ajmeee nadam see, sretno 🤞🏻. Koji ti je dpo? I zašto sam ja sad saznala za ovo, nije dovoljno šta piskim svaki dan na hcg kad se približava M, sad ću početi i na LH trakice 🤦🏻♀️😂

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Nije to s lh trakicama bas pouzdano 😅
Meni su bile pozitivne par dana pred m u 12. mjesecu

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
A ja i dalje strepim da li jesam ili nisam trudna nakon onog na hitnoj…
Sutra idem vaditi betu, drzte fige 🤞🤞🤞

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ivyyy neznam što bi rekla na takav glup pristup ginekologa , stvarno su neki užasni i rade tek tako preko one stvari da te se samo rješe. Danas je teško naći dobrog ginekologa , čak i kad platiš ne dobiješ ono što bi trebao . Ja te u potpunosti razumijem, što se tiče potpomognute , samo to guraju niti se tko zeli baviti nikim nego idi ti na to pa ćemo vidjeti . A nismo svi za to, i ne treba ići ukoliko nisi 100% siguran i smiren u to . Ja ću se sigurno na kraju i odlučiti na to s obzirom na moje godine, ali mi je žao što u ovih dvije godine i pol , mi se nitko nije posvetio kako treba, išla sam i privatno i preko uputnice i sve , ali svi su isti. Svi ti govore pa ne vidimo razloga zašto ne bi mogla ostati trudna , samo se opusti i bit će . Kod vas je sve u redu . Baš me to smorilo više jer dovoljno čujem od drugih i ne trebaju mi sad i doktori da mi to govore . Al dobro . Bit će kako bude, mi smo snažne žene i nema te prepreke koje ne prevladamo . Pa i to ćemo ! Ja sam danas dušu isplakala i sad sam odma bolje, i po tome vidim kolko smo mi žene jake , padnemo slomimo se i hop evo nas opet se borimo i neće nas nitko i ništa zaustaviti 🥰🫀🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Reći ćete da sam luda ali ne mogu si pomoći 😂
Jučer i danas sam radila LH trakice i baš baš imaju jaku testnu crtu, danas je jača nego jučer. Tako da moguće da ipak jesam trudna 😂 jer one bacaju jake crte i kad postoji trudnoća. HCG test je negativan, ali ga ponavljam sutra ujutro po planu 😉
.
https://ibb.co/BV55py6Z
Ajmeee nadam see, sretno 🤞🏻. Koji ti je dpo? I zašto sam ja sad saznala za ovo, nije dovoljno šta piskim svaki dan na hcg kad se približava M, sad ću početi i na LH trakice 🤦🏻♀️😂
Vjeruj mi bolje da ne znaš za to 😂 crta mi se odmah pojavila, kako je test krenuo biti rozi. Baš me zanima oće li se nešto vidjeti sutra na HCG testu 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nije to s lh trakicama bas pouzdano 😅
Meni su bile pozitivne par dana pred m u 12. mjesecu
A joj, vidjet ćemo onda u kojem smjeru idem ja 😂😂
Sretno sutra s betom i javi nam rezultate 😁🤞🤞🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja stavi sutra skiku da trazimo sjene😅. Koji si dan?
Anica sretno sutra🤞

6/23 🩷
Jasamjastavi sutra skiku da trazimo sjene😅. Koji si dan?
Anicasretno sutra🤞
Nisam ga uopće slikala.
9dpo po aplikaciji. Samu ovulaciju nisam osjetila ovaj puta 🙄 blažena vrkuta za mene 😉😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji