Puno ti hvala na savjetu.
Stvarno vise neznam sto cinitiTo mi je neki zadnji korak prije IVF -a.
Nemoguce da se bas nista ne dogada godinama.Pijem suplemente,muz takoder.Pazimo na prehranu,bavimo se sportom.
Trakice pozitivne svaki mj,bas pokrijemo.
A nitko te polipe ne shvaca nesto pre ozbiljno,a vrijeme curiii😭 i prazan test svaki mj
Bok cure, čitam vas već neko vrijeme i piškim u trakice, ali nikako se prijavitiMM i ja već par mjeseci pokušavamo (oboje imamo 32g), ja uredno piškim svaki mjesec i trakice uredno pokažu peak (u pravilu DC 12 ili 13, a ciklus mi traje oko 27-28 dana), no M uredno dođe svaki mjesec Paralelno koristim i Clear Blue LH test i Femometer trakice isvaki put se poklope i s pokazivanjem porasta i peaka.Međutim, problem je što se u tom plodnom razdoblju (cca od DC 11 do DC 15) MM i ja pokrijemo najčešće samo jednom (ne pitajte zašto) i to na dan kada trakice pokažu peak, što očito nije dovoljno jer i dalje ne dolazi do trudnoće.
Planiram ovaj mjesec zamoliti ginekologicu da nas pošalje na dodatne pretrage, definitivno bih i da MM obavi spermiogram, no zanima me imate li kakve savjete u vezi najboljeg dana za pokrivanje ako na dan peaka ne uspije?Osim da se pokrivamo svaki dan u tom plodnom razdoblju, što nam nažalost nije moguće.
Probajte kombinirati trakice s mjerenjem bazalne temperature i pracenjem iscjetka. Ja sam ostala trudna na dan kad je iscjedak izgledao kao sirov bjelanjak.
Uz to, ostala sam trudna kad smo oboje posve prestali piti alkohol i on je i prestao pusiti (ja nikad nisam pusila).
Sretno 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Gota trakice ne znače da je došlo do O, bazalna temperatura je jedino može potvrdit. Mislim da vam je svakako bolje nastavit dalje sa pretragama, sretno 🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Anica88
Hvala ti na odgovoru!
Bazalnu sam pokušala mjeriti s onim bazalnim Femometer toplomjerom kojeg sam naručila zajedno s trakicama, ali iz nekog razloga mi stalno pokazuje temperaturu od 34 - 35C što je nemoguće tako da mi očito treba drugiMM nažalost puši ja ne pušim i ne pijem jer alkohol ne podnosim najbolje.
Od dodataka prehrani pijem po preporuci ginićke Elenatal tablete.Xoxo23
Na zadnjem pregledu od prije par mjeseci kad sam ujedno radila i ona 4 ciljana brisa, dr je potvrdila da je taj ciklus bio ovulatoran, pa evo bar nešto pozitivno samo je pitanje je li svaki ciklus ovulatoran
Anica88
Hvala ti na odgovoru!
Bazalnu sam pokušala mjeriti s onim bazalnim Femometer toplomjerom kojeg sam naručila zajedno s trakicama, ali iz nekog razloga mi stalno pokazuje temperaturu od 34 - 35C što je nemogućetako da mi očito treba drugiMM nažalost puši ja ne pušim i ne pijem jer alkohol ne podnosim najbolje.
Od dodataka prehrani pijem po preporuci ginićke Elenatal tablete.Xoxo23
Na zadnjem pregledu od prije par mjeseci kad sam ujedno radila i ona 4 ciljana brisa, dr je potvrdila da je taj ciklus bio ovulatoran, pa evo bar nešto pozitivnosamo je pitanje je li svaki ciklus ovulatoran
Za bazalnu temperaturu je dobar bilo koji digitalni toplomjer iz ljekarne.
Kupi si i gynositol pa ga pij uz elenatal, meni ga je gyn preporucio dok sam imala probleme s ostajanjem trudna. Ne treba ti recept za njega
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anna1992 ja sam imala polip prije vanmaternicne, preporuka moje doktorice je bila ako je do 10 mm okej je uz praćenje i naravno ovisno o mistu, ako bude 10 mm i vise micanje. Isto tako pokušavanje godinama ukazuje na dosta toga. Preporuka je nakon godinu dana krenit na detaljne pretrage i postupke. Sretno ☺️ Gota da točno to, možda da se dog kod svoje za folikulometrije pa da ti je lakše vidit jeli to to. Šta se tiče pušenja moj M puši i ima odlican spermogram tako da mislim da to nije jedini uzrok ni niti da mora biti. 😁 svakako sretno 🙏🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Evo ja prijavljujem 1dc .. ništa od mene ovaj ciklus , ostalim ženama svu sreću želim da dobijete svoja malena čuda. ❤️❤️❤️🫀🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Xoxo23 hvala na savjetu.U mene su manji tipa 3-4mm ali ih ima 3-4 koliko sam skuzila ginekologicu.Jesmo u daljnjim pretragama ali se nista nije pronaslo izuzev nizeg AMH-10 pmol i viseg FSH-13
da napomenem da u sjecnju su i ti nalazi bili ok a nije dolazilo do T. Hsg je skroz uredan,jajnici takoder,M Spermiogram isto.Da li si u postupku u Splitu privatno il bolnica?posto neznam dalje gdje ici?
😊
Bok cure. Trebala bih vas savjet. Imala sam prošli mjesec biokemijsku. Nakon što sam prestala krvariti, bila sam kod svoje ginekologice, to mi je bio 6dc. Rekla je da sve izgleda dobro i da vidi nezrele folikule tako da joj izgleda kao da će biti normalni ciklus ovaj mjesec. Ja sam si kupila CB ovulacijske trakice i počela testirati svako jutro od 8dc. Do danas 13dc je test stalno davao negativno. Pošto je ovo prvi put da koristim trakice ne znam da li sam negdje fulala. Po prošlim postovima vidim da bi ta crta trebala tamniti, a meni je cijelo vrijeme blijeda neka?
Pozdrav, zao mi je zbog Biokemijske, vjerojatno je da ce vam ovulacija malo kasniti ( tako je bilo u mom slicaju dobitni put je O bila 12og a iduci put 19og) nastavite se testirati… iako ono sto bih ja na vašem mjestu napravila je sacekala barem ovaj ciklus da prođe i onda krenula loviti O… cisto da vam se sve do kraja iščistiti i da bude sve dobro za ponovni pokušaj.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji