Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    15. Prosinac 2024. 20:52

Doram Samo zelim da ti pozelim srecu u svemu,jer te razumijem u potpunosti.I ja sam preopterecena sto se tice trudnoce.Prestala sam dosta stvarri,pusisit,trenutno sam na djeti zelim pokusati i smrsati s tim da nisam predebela,ne jedem slatkise,bjeli hljeb,sokove ne pijem.Sve zivo pokusavam da se desi trudnoca opet nece.Vidim ljudi cak i u trudnoci piju,puse i hvala Bogu sve im uredu,ja se ured svega odrekla i opet ne ide.Prosele godine u 7 mj sam bila na ciscenju,pa imala histeroskopiju septuma,pa cekala ta 3 mjseca,pa opet pokusavali,i opet u 7 mj plus i izgleda bila biohemiska jer sam nakon 5 dana prokrvarila.Sad sam opet u 11 mj bila na histeroskopiju,i trebala bi se cuvati 3 mj,al sam odlucila poslije prve menstruacije da pokusamo,pa sta bude bude.Evo ulovila sam mislim ovulaciju,bar se nadam,sad cekam 27,decembar da vidimo sta ce bit.Samo mi koji to prolazimo razumijemo kako je to tesko.Ako te bilo sta muci podjeli sa nama,lakse je kad imas nekom napisat.

Svu ti srecu zelim da si uspjela uloviti,pa da cemo zajedno odbrojavati. 🙏🫶🫶🫶🫶

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Anica88
    16. Prosinac 2024. 07:59

Moj test je danas opet negativan to je 12-14 dana nakon onog sto sam mislila da je ovulacija, 7 dana nakon onog sto sam mislila da je implantacijsko krvarenje…
    Ima li smisla opet testirati za par dana ili da se pomirim s time da nista od bebe i da je krvarenje bill menstruacija? 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• curka2312
    16. Prosinac 2024. 11:44

Cure, znate li da li se spermiogram radi gdje privatno u Osijeku i okolici? Tnxx

*rani spontani- 01.24

• moonchild
    16. Prosinac 2024. 12:02

Bok cure! Kako ste? Pročitala sam malo vaše postove, Doram, žao mi je što si to proživjela prošle godine, ali ne daj se, glavu gore 💪
    Anice, ne znam kaj da odgovorim, nisam pametna...
    Za Osijek isto ne znam.
    Molim vas samo za još jedan savjet: ginekolog mi se ne javlja, da se naručim privatno za pregled ili odem privatno izvaditi betu ili neku drugu pretragu? Muči me to kaj idem na put i ne znam kad ću napraviti prvi pregled, sad bi mi trebao biti 5.tjedan... samo da bude sve u redu u tom periodu 🙏🙈
    Sve je ok za sad, nemam nikakva krvarenja, samo bijeli iscjedak.
    Hvala puno!

jasamja
    16. Prosinac 2024. 12:06

moonchild

Bok cure! Kako ste? Pročitala sam malo vaše postove, Doram,žao mi je što si to proživjela prošle godine, ali ne daj se, glavu gore 💪
    Anice, ne znam kaj da odgovorim, nisam pametna…
    Za Osijek isto ne znam.
    Molim vas samo za još jedan savjet: ginekolog mi se ne javlja, da se naručim privatno za pregled ili odem privatno izvaditi betu ili neku drugu pretragu? Muči me to kaj idem na put i ne znam kad ću napraviti prvi pregled, sad bi mi trebao biti 5.tjedan… samo da bude sve u redu u tom periodu 🙏🙈
    Sve je ok za sad, nemam nikakva krvarenja, samo bijeli iscjedak.
    Hvala puno!

Do 6tt se otkucaji srca ne vide, tako da ako sada odeš samo ti mogu reć vidi li se žumanjčana i razvija li se trudnoća u maternici. Za ostalo će te ponovno naručiti za tjedan dana pa si ponovno na trnju do pregleda. Jedino možeš napraviti betu danas i za dva dana ponovno i ako se dupla znači da je sve uredu. Nadam se da sam pomogla 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• moonchild
    16. Prosinac 2024. 13:34

Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada... A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.

• moonchild
    16. Prosinac 2024. 13:34

intenzivno se bavim* 

jasamja
    16. Prosinac 2024. 13:43

moonchild

Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.

Sretno i javi nam rezultate. Sigurno je sve uredu, a normalno je da se brineš 🤞❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    16. Prosinac 2024. 14:12

moonchild

Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.

Ne bi te htjela plasiti, ali nemoj se bas intenzivno baviti sportom. Ja sam u svojoj trudnoci na pocetku radila sve kao i ranije pa sam prokrvarila u 6. tjednu dok sam kosila travu. Nakon toga sam zavrsila na 2 tjedna strogog mirovanja i utrogestanu. S bebom je na svu srecu sve bilo ok. Savjet gyna je bio da u trudnoci treba usporiti. Dobro je kretati se, vjezbati, ali nista intenzivno i ne dizati teske stvari

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• moonchild
    16. Prosinac 2024. 15:35

Anica88 drago mi je da je na kraju bilo sve dobro! Hvala što si podijelila svoje iskustvo, svakako ću smanjiti intenzitet!
    I javim kad izvadim betu :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.