Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marina.25

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Šta mislite ili ako je neko imao slicno, tri dana do (ne)dolaska M i imala sam par puta bas jako probadanje u lijevom jajniku, da li je M u dolasku ili nije, hmm?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Marina.25

Pozdrav svima. Šta mislite ili ako je neko imao slicno, tri dana do (ne)dolaska M i imala sam par puta bas jako probadanje u lijevom jajniku, da li je M u dolasku ili nije, hmm?

Ja bih na vašem mjestu uzela rani test za otkrivanje T 🙈
    Sretnoooo! 🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Za sve koji imaju upite kao ja😂
    Stižem sa zadnjeg pregleda, tj. Konzultacija. Nakon biokemijske, prva M se očekuje od 2-4 tjedna nakon. Ukoliko se M ne pojavi 6 tjedana, napraviti test i obvezno se javiti ginekologu! 

Biokemijska 10/24 (5tt)

Marina.25

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

Zamia

Marina.25

Ja bih na vašem mjestu uzela rani test za otkrivanje T 🙈
    Sretnoooo! 🫶🏻

Ipak ovaj mjesec ništa 🥹 radila sam clearblue za 6 dana ranije i veliko ništa na testu, ali nisam razočarana jer i sama O je bila čudna 😇 Sretno svima koji čekaju svoj dan D 🫶

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

alsuncokret14

Broj poruka: 98

Prijavi adminu

Xoxo23

alauncokretevo da ti se i ja javim, taman ležim u bolnici nakon aspiracije još uru i idem doma. Ja sam imala puno folikula pa me malo boluckalo ali te dobro nadrogiraju a i tu bol odma zaboraviš jer vridi sve žrtvovat za ono šta želimo 🥰🥰🥰 ništa strašno !!

Cure hvala vam svima puno na podrsci 
    Sve ste divne 
    Xoxo kako si sad?
    Mi idemo na jos jednu inseminaciju, predlazu nam ipak jos jednu obzirom da imamo uredne nalaze, da probamo jos jednom. Ako ne uspije onda IVF … 

Anica88

Broj poruka: 639

Prijavi adminu

ružica

Alauncokret14, upravo to, stvarno se čega nemaš bojati, samo hrabro naprijed.
    Žene, molila bih Vas misljenje ako netko zna. Točno 6 dana nakon ovulacije i ciljanog odnosa, malo minimalno smede krvi. Moze li to biti implantacijsko krvarenje imi je vjerojatnije da je od duphastona kojeg pijem od 11-25 dana ciklusa.

Moze biti i implantacijsko 🤞🤞🤞
    Evo, meni je bas danas 6. dan od potencijalne ovulacije i odnosa, isto malo krvarim pa sam isla citati forum 😊

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Xoxo23

Broj poruka: 746

Prijavi adminu

alsuncokret odlično, ipak je to lakši put nego IVF. 🥰❤️ Želim ti svu sreću ! Javi se 🥰 Ja se super osjećam, nakon aspiracije mi je bilo dva dana teško ali  već treći dan ko da sam nova. Čekam sada M jer nismo radili svježi transfer jer sam upala u blagi hiper, imala sam bas dosta jajnih stanica pa nema smisla radit transfer ovaj mjesec, nego ćemo ga napravit kada mi se tilo malo odmori od svega i vrati u normalu. Trenutno čekam da vidim koliko ❄️ imamo. Za sada ih se 12 oplodilo i čekamo krajnji rezultat jer smo išli na freeze all 😁 malo sam sad u tom iščekivanju 🙄🙏🏻 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

Gota

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Bok cure, čitam vas već neko vrijeme i piškim u trakice, ali nikako se prijaviti MM i ja već par mjeseci pokušavamo (oboje imamo 32g), ja uredno piškim svaki mjesec i trakice uredno pokažu peak (u pravilu DC 12 ili 13, a ciklus mi traje oko 27-28 dana), no M uredno dođe svaki mjesec  Paralelno koristim i Clear Blue LH test i Femometer trakice  i svaki put se poklope i s pokazivanjem porasta i peaka.Međutim, problem je što se u tom plodnom razdoblju (cca od DC 11 do DC 15) MM i ja pokrijemo najčešće samo jednom (ne pitajte zašto) i to na dan kada trakice pokažu peak, što očito nije dovoljno jer i dalje ne dolazi do trudnoće. 
    Planiram ovaj mjesec zamoliti ginekologicu da nas pošalje na dodatne pretrage, definitivno bih i da MM obavi spermiogram, no zanima me imate li kakve savjete u vezi najboljeg dana za pokrivanje ako na dan peaka ne uspije?  Osim da se pokrivamo svaki dan u tom plodnom razdoblju, što nam nažalost nije moguće.

• Ana1992

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Bok cure
    MM i ja se trudimo od 09/23 nista se ne događa
    Kupovala sam trakice,pa nisam koji mjesec,pa smo isli taktikom svako 2 dan.Apsolutno nista-svaki mj prazan test😤 toliko sam isfrustrirana od toga.
    Svi oko mene zatrudnjuju a ja🥺
    Hormoni FSH malo visi ,AMH-10 ,HSG  uredan jajovodi prohodni.Ciklusi 28-30 dana
    Spermiogram -uredanJedino sto izaziva sumnju su par polipa koji su jako mali ali se vide samo par dana nakon menstruacije?
    Da li je ikoja zena imala da je izazivalo neplodnost?
    Sretno svima
    👱🏻‍♀️-32 
    🧔🏻‍♂️-34

Zamia

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Ana1992

Bok cure
    MM i ja se trudimo od 09/23 nista se ne događa
    Kupovala sam trakice,pa nisam koji mjesec,pa smo isli taktikom svako 2 dan.Apsolutno nista-svaki mj prazan test😤 toliko sam isfrustrirana od toga.
    Svi oko mene zatrudnjuju a ja🥺
    Hormoni FSH malo visi ,AMH-10 ,HSG uredan jajovodi prohodni.Ciklusi 28-30 dana
    Spermiogram -uredanJedino sto izaziva sumnju su par polipa koji su jako mali ali se vide samo par dana nakon menstruacije?
    Da li je ikoja zena imala da je izazivalo neplodnost?
    Sretno svima
    👱🏻‍♀️-32
    🧔🏻‍♂️-34

Moj savjet izvadite polipe, nekada se plod uhvati za polip i ne moze doci do implementacije.. trudnoca s polipima nije nemoguća ali to je sve otom potom… 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.