Makarena, Anica88, EllaMS, Zamia, Greta10 cure hvala na podršci, javim se u ponedjeljak sa pozitivnim testom nadam se 😉🤞😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Makarena, Anica88, EllaMS, Zamia, Greta10 cure hvala na podršci, javim se u ponedjeljak sa pozitivnim testom nadam se 😉🤞😁
Sretno u ponedjeljak! Nek se nastavi niz koji je Anica pokrenula 🥰

Anice, jesi vadila betu danas? Sorry ako sam krivo zapamtila, cini mi se da si rekla da ces danas

Sretno u ponedjeljak! Nek se nastavi niz koji je Anica pokrenula 🥰
Hvala ti😘 zaboravih te napisat jer ekran ode u desno 🙄🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Tu smo da se međusobno bodrimo. 🤗
Ja sam baš napeta dosta. Kad krenem razmišljati o onom testu i kako mi kasni pomislim ma to mora biti to. A onda taj osjećaj da trebam dobiti me nekako obeshrabri. Strepim svaki put kad odem na wc. I ja ću ponoviti svoj test u pon, ako glupaca već ne dođe. 😂

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Tu smo da se međusobno bodrimo. 🤗
Ja sam baš napeta dosta. Kad krenem razmišljati o onom testu i kako mi kasni pomislim ma to mora biti to. A onda taj osjećaj da trebam dobiti me nekako obeshrabri. Strepim svaki put kad odem na wc. I ja ću ponoviti svoj test u pon, ako glupaca već ne dođe. 😂
Pozitivne vibracije do ponedjeljka 😁😁🤞
Koji test imaš, opet CB?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ma da, imam onaj isti. Ja sam se testirala na 9dpo, a u pon sam na 14dpo.
Ajde ja se nadam da će nam objema biti najbolji ponedjeljak ikad 😂

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ma da, imam onaj isti. Ja sam se testirala na 9dpo, a u pon sam na 14dpo.
Ajde ja se nadam da će nam objema biti najbolji ponedjeljak ikad 😂
I ja se testiram u pon. Imam od 10 osjetljivost 🤣

kakva vam je sluz bila nakon ovulacije ??? meni je nesto kao nesto provifno zuto ili rose neznam sta je ovo sada
Nisam danas vadila betu. Bila sam sigurna da rade do 10, cak sam nasla na proslim nalazima vrijeme vadjenja krvi 9:20. Kad sam dosla tamo sam saznala da vade krv do 9. Bez veze sam potrosila 2h zivota i namucila i sebe i bebu 😔
Onda sam odlucila da cu ici privatno jer s bebom nema sanse da igdje stignem prije 9. Pa sam zaspala popodne s njom i probudila se u 17h 😂
Ici cu u ponedjeljak privatno, vozit ce me muz nakon posla.

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji