Dobar dan cure , nisam nova koristim ovaj forum vec 6 godina ali ne znam da vratim svoj profil zaboravila sam lozinku i ne uspjevam vratiti (ako neko moze pomoc bilo bi super )
Eh sad pitanje , zanima me kad je LH pozitivan 2 dana uzastopno jaca testna od cont. A 3 dan su jednake kad nastupa ovulacija u tom slucaju ?
Ne znam kad nastupa ovulacija, ali ja bi te dane pokrila barem svaki drugi dan pa valjda nesto bude 🤞
Meni nikad nije bila tako jako tamna linija pa sam uspjela ostati trudna
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?
Možete još večeras i sutra imati odnos pa ste sigurni, naškoditi nemože. Sretno i navijamo za plus kroz par dana 😁🤞🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Evoo mene opet po novo pitanjee😔😔 13 dc smo imali odnos,a 14 i 15 nismo to jest juce 15 dana lh trakica mi je bila hajmo rec jednaka,jutros sam opet uradila i bila je testna malo tamnija od kontrolne.Ali posto sam bila na poslu nismo nista uspjeli.Sada sam napravila jos jednu i nema nista negativan test.Zanima me samo jesmo li zakasnili,jel ovulacija prosla a mi nismo stigli imati odnose.Ili imamo jos vremenaa,danas me je bolilo po dnu stomaka i jos malo imam prozirne ljepljive skuzi u tragovima.Molimmm pomoziteee i hvala na svemu do sad💖
Nije još prošla, kad je trakica pozitivna, ovulacija nastupa kroz 24-48 sati :)) imate još vremena!
Hvalaa ti na odgovoru,nadam se da ima.Stvarno se slabo razumijem,sto vise citam sve manje znam 🤣🤣🤣 A oko mene niko nema problema,svima bebica ide od ruke da bi me mogao savjetovat.
Nadam se da cemo i mi sve ubrzo ovdje ugledati svoj plusicc 🙏🙏
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?Možete još večeras i sutra imati odnos pa ste sigurni, naškoditi nemože. Sretno i navijamo za plus kroz par dana 😁🤞🤞
Meni je i ovo bilo previše 3 dana za redom 😂 problem je veličina njegove alatke. Mislim ne bunim se ja inace, ali danas ma nema šanse više ikako. Tako da držite fige da je ovo bilo dovoljno, a ja si za Božić želim jedan plusic 😊
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?Možete još večeras i sutra imati odnos pa ste sigurni, naškoditi nemože. Sretno i navijamo za plus kroz par dana 😁🤞🤞Meni je i ovo bilo previše 3 dana za redom 😂 problem je veličina njegove alatke. Mislim ne bunim se ja inace, ali danas ma nema šanse više ikako. Tako da držite fige da je ovo bilo dovoljno, a ja si za Božić želim jedan plusic 😊
Meni je gyn rekao da je doboljno svaki drugi… treba naci i vremena i energije nakon posla, nema sanse svaki dan 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav drage lavice, trebam misljenja a i iskustva drugih. Radila sam lh trakice 11.dan ciklus i tad je bila svjetlija druga crta pa sam to shvatila kao da jos nije, a onda sam ga ponovila 14. Dan ciklusa i uslikala test trakicu direktno kamerom kroz aplikaciju "moj kalendar" gdje je aplikacija to prepoznala kao vrhunac i tako oznacila taj dan kao vrhunac. E sad posto smo zadnji odnos imali 13. Dan ciklusa po tome ispada da smo poklopili, poslije toga nismo imali odnose do danas jer smo bili razlicite smjene i nismo se uopce vidjeli cijeli tjedan. E sad ono sto mene muci je danas me probada dolje nize kao stipkanje bolovi malo zaboli i stane ali me u par navrata kroz dan bas znalo zabolit i drzat duze. Jel moguce da se poklopilo i da sad osjecam ta probadanja radi mogucnosti da sam trudna?? Ali isto tako me muci sto smo sinoc imali domjenak i popila sam koju casu vina. S obzirom na moju povijest spontanih i gubitaka u ranim tjednima uzasno sam nervozna zbog tih nekoliko casa. Iako ova 4 mj se bas pripremamo i pazimo na sve jer iduci mj trebamo na inseminaciju. Doktori su nam dali zeleno svjetlo da pokusavamo i doma. Nadam se da s ovim vinom ako i je nesto necu sve poremetiti plus sto me pati ta bol i probadanje jel moguce da se ipak nesto desava?? 🤔 i isprike na duzem postu moram negdje ispustiti svoje lude misli.
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
🧔🏻♂️35 👩 29
Sortiraj odgovore
Najstariji