Bok cure! Kako ste? Pročitala sam malo vaše postove, Doram, žao mi je što si to proživjela prošle godine, ali ne daj se, glavu gore 💪
Anice, ne znam kaj da odgovorim, nisam pametna...
Za Osijek isto ne znam.
Molim vas samo za još jedan savjet: ginekolog mi se ne javlja, da se naručim privatno za pregled ili odem privatno izvaditi betu ili neku drugu pretragu? Muči me to kaj idem na put i ne znam kad ću napraviti prvi pregled, sad bi mi trebao biti 5.tjedan... samo da bude sve u redu u tom periodu 🙏🙈
Sve je ok za sad, nemam nikakva krvarenja, samo bijeli iscjedak.
Hvala puno!
Bok cure! Kako ste? Pročitala sam malo vaše postove, Doram,žao mi je što si to proživjela prošle godine, ali ne daj se, glavu gore 💪
Anice, ne znam kaj da odgovorim, nisam pametna…
Za Osijek isto ne znam.
Molim vas samo za još jedan savjet: ginekolog mi se ne javlja, da se naručim privatno za pregled ili odem privatno izvaditi betu ili neku drugu pretragu? Muči me to kaj idem na put i ne znam kad ću napraviti prvi pregled, sad bi mi trebao biti 5.tjedan… samo da bude sve u redu u tom periodu 🙏🙈
Sve je ok za sad, nemam nikakva krvarenja, samo bijeli iscjedak.
Hvala puno!
Do 6tt se otkucaji srca ne vide, tako da ako sada odeš samo ti mogu reć vidi li se žumanjčana i razvija li se trudnoća u maternici. Za ostalo će te ponovno naručiti za tjedan dana pa si ponovno na trnju do pregleda. Jedino možeš napraviti betu danas i za dva dana ponovno i ako se dupla znači da je sve uredu. Nadam se da sam pomogla 🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.
Ne bi te htjela plasiti, ali nemoj se bas intenzivno baviti sportom. Ja sam u svojoj trudnoci na pocetku radila sve kao i ranije pa sam prokrvarila u 6. tjednu dok sam kosila travu. Nakon toga sam zavrsila na 2 tjedna strogog mirovanja i utrogestanu. S bebom je na svu srecu sve bilo ok. Savjet gyna je bio da u trudnoci treba usporiti. Dobro je kretati se, vjezbati, ali nista intenzivno i ne dizati teske stvari
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Drage cure, pratim vas iz prikrajka i samo bih vam htjela reci da u cijelom ovom procesu ne zaboravite na sebe i svoju psihu. I ja sam bila preopterecena radom na bebici i svaki segmet zivota mi se svodio na poboljsanje mogucnosti da ostvarim trudnocu. I koliko god ljudi govorili da se opustim - nisam mogla. Međutim u trenu kad sam vidjela da sam pocela gubiti sebe, da sam postala previse razdrazljiva, da sam se pocela povlaciti i micati od ljudi, tada sam uzela pauzu. I ne, ne mislim da cete magicno ostati trudne tijekom pauze (evo, ja prva nisam), ali cete vratiti svoj mir.
U jednom trenutku sam mislila da cu izgubiti razum i uzela sam 3 mjeseca mira. Za to vrijeme sam pila suplemente za kvalitetu jajnih stanica, a sve drugo sam stavila po strani. I mislim da mi je to bila najbolja moguca odluka jer sam se smirila i dosla k sebi, pocela sam se opet smijati, duziti, zezati.
Kada sam se vratila natrag u ‘projekt beba’ imala sam puno vise snage za ovu borbu.
Saljem vam svima puse i da do kraja godine svo ostanete trudne❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore