Evo mene opet s mojom boljkom. Ništa od moje O, a bome ni M. Ne pokazuje se na trakicama nista. Ne znam ništa. Samo podsjetnik, 15.11 sam imala biokemijsku, ciscenje je trajalo 8dana i od tad mi moje tijelo ne daje nikakve signale u kojem sam dijelu ciklusa🥹 bas me muci, da bar se mogu orijentirati u ciklusu pa da znam sta i koliko cekam🥹🥹🥹
Hej, meni su ciklusi poslije pobačaja znali biti bez ovulacija.. i kasnila bi mi menstruacija idući mjesec čak i po 7-8 dana. Tako da ne brineš ako ovaj mjesec trakice ne pokažu O.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Eni233dobro sam hvala Bogu, poslozila sam sebi neke stvari u glavi i puno puno sam bolje nego prije❤️
Eto, prije par mj sam bila kod doko na pregledu, radila sam sve nalaze, sve je okej hvala Bogu.. sad ako do 1. mj ne zatrudnim onda me salje specijalisti( ali ja nebi na umjetnu oplodnju i nista od toga, jer nekako nisam spremna za to, i nebi radi nekih sebi stvari), ali ja sve prepustam u ruke dragome Bogu pa cemo vidjeti eto🥰A razumijem te , ja sam išla na jedan postupak potpomognute i to IUI , to je najblaži oblik u nekako nisam se našla u tome i psihički nisam spremna za nešto jače od toga . I zato sam si malo uzela odmora .. puno kritika sam dobila od ljudi, kao zašto ne idem ?! Pa kak mislim zatrudniti ako nisam spremna trpjeti malo. Al sam rekla da je to moja odluka i ako mi bude poslje žao sama ću se time nositi i da nek me puste na miru .. nije to lako , svaka od nas je drugačija , nekima to lakše pada nekima teže, Al eto ja sam do daljnjega na nekoj nadi da neću na to morati .. i da će nam se desiti prirodno , makar ja imam i godine . Napunila sam 35, pa mi vrijeme ide 😱 Al dobro kad se odlučim će to biti moja odluka u ne želim da se itko u to mjesa .
Ajme Eni, kao da citam svoj zivot.. mene isto jako napadaju zasto ne idem na IVF, ali jednostavno u ovom trenutku nisam spremna. I to je moja svjesna odluka... i neki mi govore da samo gubim vrijeme, ali sam rekla da u ovom trenutku vjerujem sebi, tijelu i zivotu.. i ako uspije - ok, ako ne - imam jos koju godinu za razmisliti ako pozelim neku proceduru.
Ali meni tesko pada uopce odlazak na sve moguce preglede, pretrage, svaki put cujem nesto drugo i bas sam jako psihicki iscrpljena od doktora... a kao sve u redu s medicinske strane.. I slazem se - zelim da bude moja odluka.
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Alsuncokret14, ja sam imala uspješan prvi IVF. Iskreno, nista mi nije ostalo u lošem sjećanju, a primila sam maksimalne doze hormona koje daju. Nema te čega biti strah zaista.
Super da je bio uspješan
Nisam imala nikada operativni zahvat i samim tim kada sam pročitala da na dan aspiracije uspavaju 10-15min nešto se nisam osjećala dobro.To je ono što je Eni jednom prilikom rekla osjećaš strah a imas toliku želju da uspiješ, to je nešto unutra jače od tebe!
Kod mene su oko 30 dana,nekad bude dan dva kasnjenja al rijetko.Krenit cu od 14 dana pa dalje.Samo me jos zanima ako znas,kad je ona sluz najveca i bolovo u jajnicima recimo jel to znaci da je tad ovulacija,da je bila ili tek dolazi.Jer bas oko 20tog dana mi se zna bas pojaviti sluzi par puta kada odem na wc pa jel to znaci da dolazi ili je vec prosla.I jos samo da li je moguce da ovulacija bude, a ne uspijem je uloviti sa trakicama ako recimo mjerim samo oko 2 popodne.Hvala na svemu💖Tad tek dolazi ovulacija,nije prošla,ja nisam imala potrebe za lh trakicama,kad vidim iscjedak kao bjelanjak onda mi je to znak,i eto ovaj mjesec mi se konačno primilo,prije 3 dana radila test i pozitivan ❤Cestitam ti od srca i zelim da ri prodje sve uredu.Sad mi je malo jasnije,ja sam do kad prodje to kad me stomak pocne bolit tada sigurno bude ovulacija ja nemam odnose.Od januara krecem pa se nadam najbolje.Hvala vam puno,citam i dalje mozda nestonnovo naucim.I jos da li ste pile neke tablete ako se primi da bude cvrsce💝💝Hvala ti Amina imaš prelijepo ime,meni jedno od najdražiš ja sam Emina 😁,da,i mene boli uvijek stomak kad je O,ja sam samo par dana prije počela piti novalac prenatalne i macin prah jedno mjesec,e sad ti ne mogu reći da li mi je to šta pomoglo,pd macine mi se pomjerila O za dva dana to znam,kupi probaj,imaš u dm,bio macin prah
Eto nasle smo se onda 🥰 Hvala tinpokusat cu i to bas kupit ovaj mjesec pa pocet da sam spremna za januar,pa cemo vidjet.Nema losih misli,nadam se da ce svaka od nas upajeti uz Boziju pomoc.
Evo mene opet s mojom boljkom. Ništa od moje O, a bome ni M. Ne pokazuje se na trakicama nista. Ne znam ništa. Samo podsjetnik, 15.11 sam imala biokemijsku, ciscenje je trajalo 8dana i od tad mi moje tijelo ne daje nikakve signale u kojem sam dijelu ciklusa🥹 bas me muci, da bar se mogu orijentirati u ciklusu pa da znam sta i koliko cekam🥹🥹🥹Hej, meni su ciklusi poslije pobačaja znali biti bez ovulacija.. i kasnila bi mi menstruacija idući mjesec čak i po 7-8 dana. Tako da ne brineš ako ovaj mjesec trakice ne pokažu O.
Okidoki onda, hvala! Daj boze da se vrati u normalu sto prije🙄
Biokemijska 10/24 (5tt)
Alauncokret14, upravo to, stvarno se čega nemaš bojati, samo hrabro naprijed.
Žene, molila bih Vas misljenje ako netko zna. Točno 6 dana nakon ovulacije i ciljanog odnosa, malo minimalno smede krvi. Moze li to biti implantacijsko krvarenje imi je vjerojatnije da je od duphastona kojeg pijem od 11-25 dana ciklusa.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
alauncokret evo da ti se i ja javim, taman ležim u bolnici nakon aspiracije još uru i idem doma. Ja sam imala puno folikula pa me malo boluckalo ali te dobro nadrogiraju a i tu bol odma zaboraviš jer vridi sve žrtvovat za ono šta želimo 🥰🥰🥰 ništa strašno !!
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Bok svima 👋🏻,
prvi puta ovaj mj. sam pratila O s ovim trakicama, upravo sam napravila test i cini mi se da sam dobila testu crtu punoooo tamniju od kontrolne, jel ovo sada PIK? slika na linku:https://ibb.co/wS7cQdZ
Puno hvala svima na odgovorima!
Je, lipo sve pokrijte i sretno 🙏🏻🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Bok svima 👋🏻,
prvi puta ovaj mj. sam pratila O s ovim trakicama, upravo sam napravila test i cini mi se da sam dobila testu crtu punoooo tamniju od kontrolne, jel ovo sada PIK? slika na linku:https://ibb.co/wS7cQdZ
Puno hvala svima na odgovorima!Je, lipo sve pokrijte i sretno 🙏🏻🥰
Hvalaa 🙏🏻❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji