Zamia,odnosno Rita, ajme baš sam mislila na tebe! Kako si? ❤️
Hvala vam svima i od srca svima želim isto!!!! Anica88, jasamja i ostale cure, mislim na vas, neka je svima sa srećom, samo je pitanje vremena… ✨️❤️
Hej, ja sam dobro, puno bolje nego prosli mjesec. Vratila sam se starim obavezama, druženjima Itd... Još uvijek ne smijemo raditi na bebi, ali cim bude zeleno svjetlo probat cemo iznova i nadam se ovaj puta uspješnom ishodu do kraja. 🙏🏻☺️
Pratim i dalje forum i veselim se svakom pozitivnom testu, a tvoj me poseeebno razveselio danas i to jos za Božić, tajming nije mogao biti bolji! Eto sve dođe onda kada treba a ne onda kada mi to planiramo i zato bude jos posebnije.🙏🏻 ❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Dobar dan cure , nisam nova koristim ovaj forum vec 6 godina ali ne znam da vratim svoj profil zaboravila sam lozinku i ne uspjevam vratiti (ako neko moze pomoc bilo bi super )
Eh sad pitanje , zanima me kad je LH pozitivan 2 dana uzastopno jaca testna od cont. A 3 dan su jednake kad nastupa ovulacija u tom slucaju ?
Hej Jasmja baš mi je žao što te zadesilo .. 😭 saljem velike zagrljaje i tebi i svim curama 🫀🫀🫀 doći će i naše vrijeme 🥰
.
.
Moonchild maaaaa bravooooo, predivno i čestitke 😍❤️ želim ti najdosadniju i najljepšu školsku trudnoću 🥰🥰🫀🫀 predivan poklon za Božić ❤️🫶🏻🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Dobar dan cure , nisam nova koristim ovaj forum vec 6 godina ali ne znam da vratim svoj profil zaboravila sam lozinku i ne uspjevam vratiti (ako neko moze pomoc bilo bi super )
Eh sad pitanje , zanima me kad je LH pozitivan 2 dana uzastopno jaca testna od cont. A 3 dan su jednake kad nastupa ovulacija u tom slucaju ?
Ne znam kad nastupa ovulacija, ali ja bi te dane pokrila barem svaki drugi dan pa valjda nesto bude 🤞
Meni nikad nije bila tako jako tamna linija pa sam uspjela ostati trudna
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, a tek nedavno smo ja i partner odlucili raditi na bebi. Ovaj mjesec sam koristila LH trakice i sinoć sam potrefila pik. Dns ujutro je trakica već bila negativna. Sinoć smo imali odnos, kao i prethodna dva dana. Sve mi je ovo novo i vidim da ima tu dosta vas koje se bolje razumijete. Meni bi ovo bila prva trudnoća. Kako sam shvatila ovulaciju bi trebala imati danas/sutra. Da li su dovoljni ovi dani šta smo pokrili?
Možete još večeras i sutra imati odnos pa ste sigurni, naškoditi nemože. Sretno i navijamo za plus kroz par dana 😁🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zamia, samo se oporavi, točno tako kako kažeš, očito ne možemo mi planirati nego se život sam pobrine da dođe sve u svoje vrijeme... pa tako i bebice 🥰 navijam za sve nas
Evoo mene opet po novo pitanjee😔😔 13 dc smo imali odnos,a 14 i 15 nismo to jest juce 15 dana lh trakica mi je bila hajmo rec jednaka,jutros sam opet uradila i bila je testna malo tamnija od kontrolne.Ali posto sam bila na poslu nismo nista uspjeli.Sada sam napravila jos jednu i nema nista negativan test.Zanima me samo jesmo li zakasnili,jel ovulacija prosla a mi nismo stigli imati odnose.Ili imamo jos vremenaa,danas me je bolilo po dnu stomaka i jos malo imam prozirne ljepljive skuzi u tragovima.Molimmm pomoziteee i hvala na svemu do sad💖
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Nije još prošla, kad je trakica pozitivna, ovulacija nastupa kroz 24-48 sati :)) imate još vremena!
Nije još prošla, kad je trakica pozitivna, ovulacija nastupa kroz 24-48 sati :)) imate još vremena!
Hvalaa ti na odgovoru,nadam se da ima.Stvarno se slabo razumijem,sto vise citam sve manje znam 🤣🤣🤣 A oko mene niko nema problema,svima bebica ide od ruke da bi me mogao savjetovat.
Nadam se da cemo i mi sve ubrzo ovdje ugledati svoj plusicc 🙏🙏
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Sortiraj odgovore
Najstariji