Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna

Broj poruka: 69

Prijavi adminu

eni233

amiiinna

Zdravoo evo opet ja,izvinite ako vam smetam ali bih voljela sa vama ici u ovu borbu za trudnocu.Pisala sam prije za ovulaciju,ali nista od trudnoce nije bilo.kod mene je takva situacija da imam podjeljenu maternicu i pregradu.Prosle godine u 7 mj sam imala kiretrazu,nije bilo ploda pa su me cistili.U 11 sam imala histeroskopiju septuma,pa smo pokusavali u 6 mjesecu opet plus pa za 4 dana prokrvarila,onda sam krvarila mjesec i po.Pa sam opet sad u 11 mjesecu drugi put bila na histeroskopiju i krajem 12 idem na konroli da vidim na cemu sam.U januaru planiram opet kreniti sa trudnocom,da li imate neki savjet da pijem neke tablete ili nesto tako.Mislim da mi je ovulacija oko 20tog dana ciklusa,jeli tad treba svaki dan imat odnose i ako se plod ufati da li postoji nesto da pijem da se jos vise ucvrsti.Izvinite da dugom postu,ali razumijete me i same kroz to prolazite.Imam 29 godina,i polahko gubim nadu da cu uspjeti.Svaki savjet dobro dosao.
    Po meni bez obzira kad je O da svaki drugi ili treći dan imajte odnose a za vrijeme plodnih dana i svaki dan . Jer tako smo sigurni da nismo propustili priliku . A što se tiče tvoje situacije , sad to prvi put čujem 😱 da je to nepravilnost od rođenja ili do toga može doći i naknadno ?

Kupit cu trakice,kad je najbolje da se one rade.A to kod mene je urodjena anomalija,kada je samo septum to se lahko otkloni,ali ta dvoroga maternica ne moze i tako malo iskustava ima sa tim da ne znam vise gdje da se obratim.Zelim svima od srca da dobiju svoju bebu. 💝

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

amiiinna

eni233

amiiinna

Zdravoo evo opet ja,izvinite ako vam smetam ali bih voljela sa vama ici u ovu borbu za trudnocu.Pisala sam prije za ovulaciju,ali nista od trudnoce nije bilo.kod mene je takva situacija da imam podjeljenu maternicu i pregradu.Prosle godine u 7 mj sam imala kiretrazu,nije bilo ploda pa su me cistili.U 11 sam imala histeroskopiju septuma,pa smo pokusavali u 6 mjesecu opet plus pa za 4 dana prokrvarila,onda sam krvarila mjesec i po.Pa sam opet sad u 11 mjesecu drugi put bila na histeroskopiju i krajem 12 idem na konroli da vidim na cemu sam.U januaru planiram opet kreniti sa trudnocom,da li imate neki savjet da pijem neke tablete ili nesto tako.Mislim da mi je ovulacija oko 20tog dana ciklusa,jeli tad treba svaki dan imat odnose i ako se plod ufati da li postoji nesto da pijem da se jos vise ucvrsti.Izvinite da dugom postu,ali razumijete me i same kroz to prolazite.Imam 29 godina,i polahko gubim nadu da cu uspjeti.Svaki savjet dobro dosao.
    Po meni bez obzira kad je O da svaki drugi ili treći dan imajte odnose a za vrijeme plodnih dana i svaki dan . Jer tako smo sigurni da nismo propustili priliku . A što se tiče tvoje situacije , sad to prvi put čujem 😱 da je to nepravilnost od rođenja ili do toga može doći i naknadno ?
    Kupit cu trakice,kad je najbolje da se one rade.A to kod mene je urodjena anomalija,kada je samo septum to se lahko otkloni,ali ta dvoroga maternica ne moze i tako malo iskustava ima sa tim da ne znam vise gdje da se obratim.Zelim svima od srca da dobiju svoju bebu. 💝

Pa sad kako su ti ciklusi dugi ? Ako imaš kraće cikluse , odma po završetku menstruacije kreni sa testiranjem da nebi propustila peak  , ukoliko imaš duže onda kasnije . Evo ja recimo imam cikluse od 33 dana, ja ti tek krenem 14dc  jer uhvatim peak tek oko 17,18 dc .. hvala ti , sretnooo i vama i svima curama tu na forumu ❤️🫶🏻

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• amiiinna

Prijavi adminu

Kod mene su oko 30 dana,nekad bude dan dva kasnjenja al rijetko.Krenit cu od 14 dana pa dalje.Samo me jos zanima ako znas,kad je ona sluz najveca i bolovo u jajnicima recimo jel to znaci da je tad ovulacija,da je bila ili tek dolazi.Jer bas oko 20tog dana mi se zna bas pojaviti sluzi par puta kada odem na wc pa jel to znaci da dolazi ili je vec prosla.I jos samo da li je moguce da ovulacija bude, a ne uspijem je uloviti sa trakicama ako  recimo mjerim samo oko 2 popodne.Hvala na svemu💖

• škorpija

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

amiiinna

Kod mene su oko 30 dana,nekad bude dan dva kasnjenja al rijetko.Krenit cu od 14 dana pa dalje.Samo me jos zanima ako znas,kad je ona sluz najveca i bolovo u jajnicima recimo jel to znaci da je tad ovulacija,da je bila ili tek dolazi.Jer bas oko 20tog dana mi se zna bas pojaviti sluzi par puta kada odem na wc pa jel to znaci da dolazi ili je vec prosla.I jos samo da li je moguce da ovulacija bude, a ne uspijem je uloviti sa trakicama ako recimo mjerim samo oko 2 popodne.Hvala na svemu💖

Tad tek dolazi ovulacija,nije prošla,ja nisam imala potrebe za lh trakicama,kad vidim iscjedak kao bjelanjak onda mi je to znak,i eto ovaj mjesec mi se konačno primilo,prije 3 dana radila test i pozitivan ❤

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Škorpija čestitke!
    Znaš li kada si ostala trudna u odbisu na ovulaciju!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Alsuncokret14, ja sam imala uspješan prvi IVF. Iskreno, nista mi nije ostalo u lošem sjećanju, a primila sam maksimalne doze hormona koje daju. Nema te čega biti strah zaista.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Blondy

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Pozdrav svima, ja sam nova ovdje. Imam već dijete i u prvoj trudnoći i prije nje nisam ni znala za forum. Odmah nam se desila pa nisam ništa ni googlala. Sad se trudimo za drugu trudnoću tri mjeseca i ništa. Počeo novi ciklus. Nadam se da će idući biti dobitan. Pratit ću trakicama ovulaciju ovaj mjesec iako sam poprilično sigurna da znam kad ju imam, ali za svaki slučaj da imam potvrdu. Kako često prakticirate odnose kroz ciklus?
    Također, uma lu tko zavaljenu maternicu? Ne znam može li utjecati na začeće?
    Čitam vas 😀

• mikmik1

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

eni233

mikmik1

Cao zene da i ovdje napisem svoje jako cudno iskustvo.. bar meni tako djeluje a mozda samo ne znam dovoljno.. dakle ja sam od oktobra hvatala ovulaciju lh trakicama ali nije bila niti jedna pozitivna(clear blue digitalne su u pitanju) a ujedno nisam ni imala simptome ovulacije koje sam inace znala imati do prije 2 3 mj. Tako da sam mislila da me samo ovulacija zaobisla taj mjesec i na tome je stalo. Da bi mi nesto kasnije menstruacija izostala sto inace nije slucaj nikad do sad bio, te uradim test a on jasno pozitivan i onda nakon 2 dana i drugi pozitivan. Na pregledu doktorica mi je rekla da ona ne moze vidjeti na jajnicima da je bilo ovulacije.. ali beta mi je visoka negdje oko 423 i na uv se vidi zadebljanje al g. Vrecice nema (ja se nadam da je samo jako rano za to) bila sam na pregledu u 4+6 tt
    U pon idem opet da proverim betu i na pregled
    Mn samo nije jasno kako je do trudnoce doslo ako nije bilo ovulacije i ako je vec bilo da li je moguce da ovulacija bude oskudna ili sta vec….? molim vas ako koja zna nesto o tome ili ima iskustva da mi kaze o cemu se radi?❤️
    To što niste uspjeli uhvatiti O ne znaci da O nije bilo očito ste je imali i došlo je do trudnoće 🥰 .. drugo doktorica MOŽE vidjeti na ultrazvuku dal je bila O i to po žutom tijelu i točno dal na lijevom ili desnom jajniku , pa mi je čudno da ona kaže da ne može vidjeti , treće trudnoća je vrlo vjerojatno premala još pa se možda i ne vidi g. Vreća , ona se negdje vidi u 5 tjednu , a plod 6,7 tjedan . Al to je sve relativno jer nitko nezna sa sigurnošću kad je došlo do trudnoće , a tjedni se računaju po zadnjoj Menstruaciji tako da samo polako i smireno 🫶🏻❤️

Ja sam se krivo izrazila ocito sorry, znam da je ona u mogucnosti to vidjeti i ona isto kaze da bi trebala vidjeti ako bude ovulacije ali taj dan na pregledu mi je rekla da ne vidi nikakve tragove po jajnicima od O. To je to sto me bunilo i jos uvijek ali danas sam "dobila" tako da sumnjam na biohemijsku.🥺🥺
    Sutra idem opet raditi betu i pregled odmah, iskreno ne nadam se previse ali eto vidjet cemo..

• amiiinna

Prijavi adminu

škorpija

amiiinna

Kod mene su oko 30 dana,nekad bude dan dva kasnjenja al rijetko.Krenit cu od 14 dana pa dalje.Samo me jos zanima ako znas,kad je ona sluz najveca i bolovo u jajnicima recimo jel to znaci da je tad ovulacija,da je bila ili tek dolazi.Jer bas oko 20tog dana mi se zna bas pojaviti sluzi par puta kada odem na wc pa jel to znaci da dolazi ili je vec prosla.I jos samo da li je moguce da ovulacija bude, a ne uspijem je uloviti sa trakicama ako recimo mjerim samo oko 2 popodne.Hvala na svemu💖
    Tad tek dolazi ovulacija,nije prošla,ja nisam imala potrebe za lh trakicama,kad vidim iscjedak kao bjelanjak onda mi je to znak,i eto ovaj mjesec mi se konačno primilo,prije 3 dana radila test i pozitivan ❤

Cestitam ti od srca i zelim da ri prodje sve uredu.Sad mi je malo jasnije,ja sam do kad prodje to kad me stomak pocne bolit tada sigurno bude ovulacija ja nemam odnose.Od januara krecem pa se nadam najbolje.Hvala vam puno,citam i dalje mozda nestonnovo naucim.I jos da li ste pile neke tablete ako se primi da bude cvrsce💝💝

• škorpija

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Blondy

Pozdrav svima, ja sam nova ovdje. Imam već dijete i u prvoj trudnoći i prije nje nisam ni znala za forum. Odmah nam se desila pa nisam ništa ni googlala. Sad se trudimo za drugu trudnoću tri mjeseca i ništa. Počeo novi ciklus. Nadam se da će idući biti dobitan. Pratit ću trakicama ovulaciju ovaj mjesec iako sam poprilično sigurna da znam kad ju imam, ali za svaki slučaj da imam potvrdu. Kako često prakticirate odnose kroz ciklus?
    Također, uma lu tko zavaljenu maternicu? Ne znam može li utjecati na začeće?
    Čitam vas 😀

Pozdrav,kod mene je zavaljena maternica ali mi je doktor rekao da to nema veze,i stvarno nema,evo neki dan sam radila test i imam crtice,e sad jedino sam ja imala vaš bolne menstruacije i rekao mi ke da je zbog toga,a što se tiče ovulacije,ako otprlike znaš kad ti nastupa,dan dva prije kreni u akciju i narednih dana,mi smo preko dan

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.