Cure kaj mislite, jel vi ovo mogao biti peak?https://ibb.co/QK4r40M
Nadam se da nije, jer danas radimo drugačije smjene, a svaki put se stresiram ak se ne bacimo odmah u akciju 😂🙈Ovo je pozitivna trakica , znaci peak može biti večeras akcija odma danas sutra prekosutra 👍🤌 sretnooooo🫀
slazem se s eni! sretno moonchild
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Pozz cure
Ja sutra vadim Betu
Nemam nikakvih simptoma osim da imam neke malo ostrije bolove po dnu stomaka, ponekad ovako naleti.
Jel rano uopste za ikakve sinptome? Sutra je 13-ti dan nakon IUI
Nije rano , nekima se jave simptomi prije nekim kasnije .. Al Beta će sigurno pokazati ako je trudnoća u pitanju 🥰 tako da sretno i držim palčeve na najjače da bude pozitvno🫶🏻🤞🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Pozz cure
Ja sutra vadim Betu
Nemam nikakvih simptoma osim da imam neke malo ostrije bolove po dnu stomaka, ponekad ovako naleti.
Jel rano uopste za ikakve sinptome? Sutra je 13-ti dan nakon IUINije rano , nekima se jave simptomi prije nekim kasnije .. Al Beta će sigurno pokazati ako je trudnoća u pitanju 🥰 tako da sretno i držim palčeve na najjače da bude pozitvno🫶🏻🤞🤞🤞🤞
slazem se, beta je najbolji pokazatelj! ja kad sam ostala trudna prvi put osjecala sam grceve kao da cu dobiti mjesecnicu, skoro isto... i imala sam iste simptome kao PMS tako da nije rano ni za sto, sretnooo!
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Cure samo da vam javim nije uspjelo.
Doktor predlaze odma IVF da se ne gubi vrijeme sa IUI.
Ovaj mjesec pauze pa dalje …
Vama koje ste u procesu puno srece
😢😢a šteta, Al nema veze idemo dalje .. što se tiče IVF-a to moraš sa dragim odlučiti i što god odlučila bit će to dobro i nadam se da ćeš ma pauzi dobiti svoj plusic 🫀🫀🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Mjesec pauze sigirno…
Jel neka od vas radila IVF? Ne znam kako je ovo sa ovom punkcijom folikula, usisavanje jajnih celija jel bolnoKako ide, citala sam nesto kao pod anestezijom se radi…
ja nisam prosla IVF, ali sam cula da je ta aspiracija jajasca bolna i da se radi pod anestezijom i da jos moras ostati lezati, ali mislim da ti tu na forumu bas ima dosta tema/grupa oko toga pa mozes naci super informacije...bas mi je zao da nije uspjelo znam kakav je to osjecaj izgubiti jos jedan mjesec i razocarati se jos jednom, ali nemoj se predati.. ja sam zbog toga dosla ovdje da kad klonem da me drugi ohrabre i da jedni drugima pomognemo sa zeljom da se ostvarimo kao mame
alsuncokret došla sam vidit šta ima s tobom, jesi se testirala zaj mi je sto nije insemenacija uspijela .. 🫂🫂❤️😔 vezano za IVF evo ja sam u procesu stimulacije i čekam dan aspiracije. Meni ti je dosta pomogla druga tema Potpomognuta oplodnja vol.9 ja msn, tu na prve dvi tri stranice teme imaš objašnjeno lipo postupak i sto te čeka plus neke savjete a i ima dosta aktivnih cura ako imaš pitanja. 🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji