Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    11. Prosinac 2024. 07:04

Xoxo23 i Moonchild hvala vam ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    11. Prosinac 2024. 07:49

Sad sam radila test za trudnocu i negativan je 😔
    Mozda je jos prerano za testiranje 🤷‍♀️
    Nego da opisem svoju situaciju.
    Imam veliku srecu i evo pokraj sebe imam svoju bebicu od 8 mjeseci koju sam dobila nakon 7 mjeseci mjerenja bazalne temperature i 3 mjeseca testiranja trakicama.
    Htjeli bi da nasa curica dobije bracu ili seku.
    Kako nam prvi puta nije bilo bas lako i nemam ovulaciju svaki mjesec zbog PCOS-a, a ne postajem mladja (imam 36), odlucili smo poceti pokusavati cim bude moguce.
    Gyn je na zadnjem pregledu dao zeleno svjetlo da mozemo poceti pokusavati.
    Jos nisam dobila prvu menstruaciju nakon poroda, ali imala sam iscjedak koji je izgledao kao bjelanjak, testirala sam se LH trakicama i bilo je nesto blijedo pa smo odlucili pokusati. 6 dana nakon toga me bolio trbuh kao jaka menstruacija i blago sam krvarila pa sam se ponadala da je to mozda implantacijsko krvarenje.
    Napravit cu novi test za trudnocu za dva dana 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    11. Prosinac 2024. 07:52

E, da, imala sam doma samo clear blue test, a te bas ne volim 🙄
    One obicne femometer trakice su mi puno ranije pokazale trudnocu nego clear blue. Morat cu ih kupiti jos…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Uniqlo7
    12. Prosinac 2024. 01:22

TaniaM

Bok cure. Trebala bih vas savjet. Imala sam prošli mjesec biokemijsku. Nakon što sam prestala krvariti, bila sam kod svoje ginekologice, to mi je bio 6dc. Rekla je da sve izgleda dobro i da vidi nezrele folikule tako da joj izgleda kao da će biti normalni ciklus ovaj mjesec. Ja sam si kupila CB ovulacijske trakice i počela testirati svako jutro od 8dc. Do danas 13dc je test stalno davao negativno. Pošto je ovo prvi put da koristim trakice ne znam da li sam negdje fulala. Po prošlim postovima vidim da bi ta crta trebala tamniti, a meni je cijelo vrijeme blijeda neka?

Tako je i meni bilo ovaj mjesec, ista priča. Mislim da malo tko uspije što uloviti prije prve M, a preporučuje se pričeakti jedan ciklus. Ja nakon dugo vremena prvi put sretna jer mi je dosla M, danas 1dc 🥳 napokon se vraćam u normalu ja se nadam, i pratim trakicama nakon M🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Marina.25
    12. Prosinac 2024. 12:46

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana... tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Uniqlo7
    12. Prosinac 2024. 13:11

Marina.25

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana… tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

Marina, jesi radila test nakon onog uranjenog koji je pokazao negativno? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Uniqlo7
    12. Prosinac 2024. 13:12

uniqlo7

Marina.25

Moja M jos nije došla, kasni mi vec 5 dana… tri testa su negativna. Koliko me to cini nervoznom, mislim da jos gore nece doci

Oprosti. Nisam dobro procitala 🥹 Proabj pustiti jos koji dan, pa se opet testirati. Drzim fige🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Uniqlo7
    12. Prosinac 2024. 13:13

uniqlo7

Marina.25

Oprosti. Nisam dobro procitala 🥹 Proabj pustiti jos koji dan, pa se opet testirati. Drzim fige🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Anica88
    12. Prosinac 2024. 13:58

Marina.25

Joooj, sretnooo 🤞🤞🤞
    Prije koliko je bilao?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25
    12. Prosinac 2024. 15:13

uniqlo7

uniqlo7

Marina.25

Mislim da je trudnoca iskljucena nakon ova 3 testa, jer sam radila i nakon izostanka. A prosli mjesec sam radila papu i sve briseve i sve mi je bilo okej. Mislim da je stres glavni krivac ...

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.