Pozdrav zenice,od 14 do 17 dc sam koristila Lh trakice,ali nisam uspjela uloviti ovulaciju.Jednom mi se pokazal samo blijeda crta mjerila sam oko 2 popodne.Eh sad te dane smo imali odnos i vise nismo.Od 16 do 18 dana sam imala.malo sluzi,i na 22 dc kada sam se obrisala bilo jr malo roze krvi.Znaci samo jedno brisanje i vise nista.Posto ne znam kad mi je bila ovulacija,i da li je bila,je li moguce da je to rozikasto bilo usadjivanje ploda u maternicu.Dugo ves pokusavamo,i svasta je tu bilo da ne dulji i sad je previse.Ugl ako koja zna neki savjet ili je imala nesto slicno bila bih zahvala kada bi posjelila sa mnom.Men. trebam dobiti 24.10.
Pozdrav zenice,od 14 do 17 dc sam koristila Lh trakice,ali nisam uspjela uloviti ovulaciju.Jednom mi se pokazal samo blijeda crta mjerila sam oko 2 popodne.Eh sad te dane smo imali odnos i vise nismo.Od 16 do 18 dana sam imala.malo sluzi,i na 22 dc kada sam se obrisala bilo jr malo roze krvi.Znaci samo jedno brisanje i vise nista.Posto ne znam kad mi je bila ovulacija,i da li je bila,je li moguce da je to rozikasto bilo usadjivanje ploda u maternicu.Dugo ves pokusavamo,i svasta je tu bilo da ne dulji i sad je previse.Ugl ako koja zna neki savjet ili je imala nesto slicno bila bih zahvala kada bi posjelila sa mnom.Men. trebam dobiti 24.10.
Dali su ti ciklusi točni na dan ? Kolko su ti dugi ciklusi ? Jer ta sluz ti može biti i znak ovulacije . Jer nekad ovulacija zakasni a nekad je ranije . Teško nam je zaključiti bilo što jer može biti da je ugnježđivanje ploda a nemora biti .. svaka osoba je drugačija . Al evo od srca ti želim da je trudnoća 🥰❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Hvala ti na odgovoru.Pa kako kad odprilike su mi ciklusi 30 dana,dan dva gore dole.Vidjet cemo,jer trebala bi na hiaterospoiju sljedeci mjesec jer imam pregradu,a gin. mi je reko da se ne cuvamo pa cemo vidjet.Nisam do sad nikad imala tako tu rozu sluz.Nadam se da ce sve biti uredu,vidjet cemo za 7 dana
Hvala ti na odgovoru.Pa kako kad odprilike su mi ciklusi 30 dana,dan dva gore dole.Vidjet cemo,jer trebala bi na hiaterospoiju sljedeci mjesec jer imam pregradu,a gin. mi je reko da se ne cuvamo pa cemo vidjet.Nisam do sad nikad imala tako tu rozu sluz.Nadam se da ce sve biti uredu,vidjet cemo za 7 dana
Meni je znala biti kad sam ovulirala ta sluz , zato pitam . A nije mi bilo svaki ciklus .. mislim da mi je samo jednom bilo tako .. Al eto nismo svi isti može biti da je u vašem slučaju i trudnoća .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Riri jel krenulo? Znas kaj, ak nije ipak ti idi vadit betu da znas na cemu si🤗
Hej draga pa ti kao da me osjetis… ja sam upravo dosla na hitnu cekam da me prime, od jucer samo smeđe izlazi nema krvi, jutros napravim test opet jaka crta ali samo na clear blue, sad sam odlucila da dodem pa nek me pogledaju kako bilo da bilo
RIRI pratim tvoju pricu , i od srca ti zelim da ipak bude sve u redu 🤞🏼 i da Vas ceka jedna slatka mrva ja i dalje iscekujem 10-11dpo da napravin jos jedan test , dns je cerviks i dalje visok pa cemo vidit
iscjedka nema vise nikakvog
jedino jucer ono sto je bilo ujutro ..
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ciklusi uredni ,hormoni uredni
dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
1 Samuel 1:27-28
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Riri jel krenulo? Znas kaj, ak nije ipak ti idi vadit betu da znas na cemu si🤗Hej draga pa ti kao da me osjetis… ja sam upravo dosla na hitnu cekam da me prime, od jucer samo smeđe izlazi nema krvi, jutros napravim test opet jaka crta ali samo na clear blue, sad sam odlucila da dodem pa nek me pogledaju kako bilo da bilo
Ovo je slično kao što sam i ja imala prije 15 dana. Nadam se da će bit sve uredu. Javi nam se 🤞❤️
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji