A ja sam evo jucer dobila M 🥺
Od sutra sam opet na letrozolu pa na folikulometrije pa cemo vidjeti kako bude ovaj ciklus sve islo.
Žao mi je da je došla vještica 😔 nadam se da će vam idući ciklus biti dobitan 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Napravili su mi kiretazu sad jos prate betu ako padne mogu ici kuci , nadam se da je to.. otklonili su mi 2 polipa sada koja su nasli, mozda je to cijelo vrijeme smetalo kod implementacije, ne znam ali se nadam…
Sada pravimo pauzu minimalno 4-5mj. Malo fokus na druge stvari… cure puno hvala jos jednom na podršci i svemu
Odmori, maknite se negdje na par dana, izdvojite vrijeme za vas dvoje, i za čas će stići vrijeme za novi pokušaj. Stvarno se nadam da su polipi bili problem za mogućnost održavanja trudnoće 🤞 i da je to sada riješeno.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Od sutra sam opet na letrozolu pa na folikulometrije pa cemo vidjeti kako bude ovaj ciklus sve islo.
Hvala ti i ja se nadam, a ako ne bude idemo dalje u borbu kao i svaki puta do sada. Trudim se bit sto pozitivnija svaki puta ..jednog dana bude sigurno se isplatilo sve☺️
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Hvala ti i ja se nadam, a ako ne bude idemo dalje u borbu kao i svaki puta do sada. Trudim se bit sto pozitivnija svaki puta ..jednog dana bude sigurno se isplatilo sve☺️
Sigurno da hoće, mora 🤞❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Napravili su mi kiretazu sad jos prate betu ako padne mogu ici kuci , nadam se da je to.. otklonili su mi 2 polipa sada koja su nasli, mozda je to cijelo vrijeme smetalo kod implementacije, ne znam ali se nadam…
Sada pravimo pauzu minimalno 4-5mj. Malo fokus na druge stvari… cure puno hvala jos jednom na podršci i svemu
Bitno da nije bila vanmaternicna...sretno i polako dalje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Riri drži se draga i grlim te 🫀❤️
Martha baš mi je žao radi M , Al nema veze novi ciklus nova nada ❤️🫀🤞🥰😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Riridrži se draga i grlim te 🫀❤️
Da tako je... Vidim u opisu da je tvoj dragi imao prvo oligozoospermiu pa ste popravili...sta je koristio kako ste popravili nalaz?
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Da tako je… Vidim u opisu da je tvoj dragi imao prvo oligozoospermiu pa ste popravili…sta je koristio kako ste popravili nalaz?
Da , uzimao je selen, cink i DAA, to je naručio preko gymbeam-a uzimao sve posebno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Riri kako si? Ako zelis i mozes napisati, kad ces bit bolje, sto su rekli sto se dogodilo? Di je bio zametak i zasto su se dr odmah odlucili na kiretazu?
Curica 6/23 🩷
Da tako je… Vidim u opisu da je tvoj dragi imao prvo oligozoospermiu pa ste popravili…sta je koristio kako ste popravili nalaz?
Da , uzimao je selen, cink i DAA, to je naručio preko gymbeam-a uzimao sve posebno .
Okej, hvala ti.. moj sad trenutno uzima Catafertyl tu kao ima svega. Ali ako se ne poboljsa od toga budemo probali onda sve zasebno.
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Sortiraj odgovore
Najstariji