Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild

Broj poruka: 78

Prijavi adminu

Cure, da podijelim s vama, dok čekamo Riri da nam se javi 😀
    Dobili smo rezultate spermiograma, sve je savršeno! 🥳🥳🥳 mislim da mene endo i štitnjača malo zezaju 🫣
    Ali mi je baš ovo sad popravilo raspoloženje i budi mi nadu da će biti sve dobro 🤞

• Martha31

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

moonchild

Cure, da podijelim s vama, dok čekamo Riri da nam se javi 😀
    Dobili smo rezultate spermiograma, sve je savršeno! 🥳🥳🥳 mislim da mene endo i štitnjača malo zezaju 🫣
    Ali mi je baš ovo sad popravilo raspoloženje i budi mi nadu da će biti sve dobro 🤞

Odlicno, bas mi je drago... Bude to sve super onda 🥰

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

• greta10

Broj poruka: 232

Prijavi adminu

Riri pa nisi valjda jos na hitnoj?
    Moonchild super za spermio🎉🎉
    Jasamja srwetno sutra na pregledu🤞🤞 u kolko ti je?

Curica 6/23 🩷

jasamja

Broj poruka: 934

Prijavi adminu

greta10

Riri pa nisi valjda jos na hitnoj?
    Moonchildsuper za spermio🎉🎉
    Jasamja srwetno sutra na pregledu🤞🤞 u kolko ti je?

U 12h 🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Cure moje mene zadrzali u bolnici s sumnjom na vanmaternicu zbog bete koja je nepravilna :( danas je 41,5 , sutra ujutro u 6 ce mi izvaditi jos jednom da vide kako se ponaša , meni je krenula sada prava M… danas su mi htjeli kiretazu ali sam zamolila ako mozemo sačekati do jutra da vidimo betu, prosli put cim sam prokrvarila Testovi su bili sjene… nadam se da ce i ovaj puta 🙏🏻 

• greta10

Broj poruka: 232

Prijavi adminu

Riri jaoo grozno. Evo iskreno sam se nadala da ces nam javiti lijepe vijesti a sad se nadam da nije vanmaternicna. drzi se draga💪💪🥰

Curica 6/23 🩷

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

greta10

Riri jaoo grozno. Evo iskreno sam se nadala da ces nam javiti lijepe vijesti a sad se nadam da nije vanmaternicna. drzi se draga💪💪🥰

Ovo moje je doslovno ko neka agonija , ne vjerujem sta mi se sve izdešavalo , stalno sam gore dolje gore dolje s emocijama i svime , sutra cemo betu raditi i nadam se da ce pastiiii 🙏🏻 

jasamja

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

Cure moje mene zadrzali u bolnici s sumnjom na vanmaternicu zbog bete koja je nepravilna :( danas je 41,5 , sutra ujutro u 6 ce mi izvaditi jos jednom da vide kako se ponaša , meni je krenula sada prava M… danas su mi htjeli kiretazu ali sam zamolila ako mozemo sačekati do jutra da vidimo betu, prosli put cim sam prokrvarila Testovi su bili sjene… nadam se da ce i ovaj puta 🙏🏻

Žao mi je. Drži se, nadam se najboljem 🙏

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

Sinoć prije spavanja otišla sam u wc i nakon brisanja na papiru je ostala jedna roza žila kao, jutros lagano smeđe prilikom brisanja 😔
    Nadam se da je ovo rezultat jučerašnjeg napora na poslu i da je to tzv hematom kojeg je dr. uočio prošli puta. 🤞🙏

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

Riri kako si ti? 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.