Napravili su mi kiretazu sad jos prate betu ako padne mogu ici kuci , nadam se da je to.. otklonili su mi 2 polipa sada koja su nasli, mozda je to cijelo vrijeme smetalo kod implementacije, ne znam ali se nadam…
Sada pravimo pauzu minimalno 4-5mj. Malo fokus na druge stvari… cure puno hvala jos jednom na podršci i svemu
Sve je moguce, polipi nekada znaju smetati nekada ne. Sve ovisi od zene do zene isto. Uzmi si vremena za sebe malo da dodes k sebi od šokova. Najbolje da napravis kako ti osjecas da bi trebala.
Drzi se ♥️🙏
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Evo me, mirovanje 2 i pol tjedna do pregleda, 3x2 duphaston.
Srce se vidjelo i sa plodom je sve uredu 🙏Bravooo, odlicno🎉🎉
A jel rekla od kud smedjarenje? Jel hematom?
Od hematoma da, prošli puta je bio 18x6 a danas 24x10,znatno je porastao i jučer sam pretjerala na poslu i to je rezultat. Samo mi nije jasno zašto mi odmah prošli puta nije dao tablete.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Napravili su mi kiretazu sad jos prate betu ako padne mogu ici kuci , nadam se da je to.. otklonili su mi 2 polipa sada koja su nasli, mozda je to cijelo vrijeme smetalo kod implementacije, ne znam ali se nadam…
Sada pravimo pauzu minimalno 4-5mj. Malo fokus na druge stvari… cure puno hvala jos jednom na podršci i svemu
Odmori, maknite se negdje na par dana, izdvojite vrijeme za vas dvoje, i za čas će stići vrijeme za novi pokušaj. Stvarno se nadam da su polipi bili problem za mogućnost održavanja trudnoće 🤞 i da je to sada riješeno.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
A ja sam evo jucer dobila M 🥺
Od sutra sam opet na letrozolu pa na folikulometrije pa cemo vidjeti kako bude ovaj ciklus sve islo.Žao mi je da je došla vještica 😔 nadam se da će vam idući ciklus biti dobitan 🤞
Hvala ti i ja se nadam, a ako ne bude idemo dalje u borbu kao i svaki puta do sada. Trudim se bit sto pozitivnija svaki puta ..jednog dana bude sigurno se isplatilo sve☺️
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Sortiraj odgovore
Najstariji