Jasamja i sama imam smedjarenje pa znam koji je to strah kad vidis al vjerojatno je to od rastezanja maternice ili taj hematom. Drzim fige da je sve u redu i da ces za par sati cuti najljepsi zvuk na svijetu.
Riri kakve su vijesti ujutro? Jel stigla nova beta🤞
Hvala ti na riječima utjehe, stvarno se nadam da je tako ❤️ Kako je tebi? Priješ neke tablete? Toliko je informacija ovdje, da ne mogu više zapamtiti ko ima kakvu dijagnozu 🙄
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Jasamja i sama imam smedjarenje pa znam koji je to strah kad vidis al vjerojatno je to od rastezanja maternice ili taj hematom. Drzim fige da je sve u redu i da ces za par sati cuti najljepsi zvuk na svijetu.
Riri kakve su vijesti ujutro? Jel stigla nova beta🤞Hvala ti na riječima utjehe, stvarno se nadam da je tako ❤️ Kako je tebi? Priješ neke tablete? Toliko je informacija ovdje, da ne mogu više zapamtiti ko ima kakvu dijagnozu 🙄
Duphaston 3x1 do oregleda pa cemo vidjet za dalje. I u prvoj trudnoci sam imala smedjarenja i pravi jedan izljev i trajalo je do sigurno 9 tjedana pa se nadam da je i sada tako. Onda se njje vidio uzrok krvarenja🤷♀️
Curica 6/23 🩷
Napravili su mi kiretazu sad jos prate betu ako padne mogu ici kuci , nadam se da je to.. otklonili su mi 2 polipa sada koja su nasli, mozda je to cijelo vrijeme smetalo kod implementacije, ne znam ali se nadam…
Sada pravimo pauzu minimalno 4-5mj. Malo fokus na druge stvari… cure puno hvala jos jednom na podršci i svemu
Sortiraj odgovore
Najstariji