I ja imam osjecaj da ce se puno manje pisati, bas je komaaa 😏 vidim da su admini postavili grupu za Feedback o stranici, ali nisam vidjela da je iko komentirao… meni ovaj veliki format smeta, kao da nije dobro prilagođeno za mobitel.

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
I ja imam osjecaj da ce se puno manje pisati, bas je komaaa 😏 vidim da su admini postavili grupu za Feedback o stranici, ali nisam vidjela da je iko komentirao… meni ovaj veliki format smeta, kao da nije dobro prilagođeno za mobitel.
Ja bi napisala da je ovo puno lošije od prije, ali ionako nebi bilo povratka na staro pa je svejedno 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja bi napisala da je ovo puno lošije od prije, ali ionako nebi bilo povratka na staro pa je svejedno 😂
Ja sam im sad napisala, bas me briga 🤭🤣 , barem da nekako prilagode sliku mobilnim uređajima mislim da bi bilo puno bolje vizualno i jednostavnije za korištenje.

➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
jasamja drago mi je da su ti femometer dobre, samo neka pokažu O pa da bude plusićaaaa 🤞
.
Meni se sad normalizirala stranica, u odnosu na jutro kad je bilo koma. Nisam oduševljena, ali sigurno neće vratiti na staro...

Gdje si ovo nasla? Daj nas uputi da ju probamo vratiti😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Odes pod sekciju trudnoca, i imas otvorenu grupu pod nazivom: Redizajn foruma… tu grupu su otvorili bas admini foruma, i vidjet ces samo moj komentar tamo 🤣🤣🤦🏽♀️ a nek znaju da nismo bas prezadovoljni Boze moj…

➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Odes pod sekciju trudnoca, i imas otvorenu grupu pod nazivom: Redizajn foruma… tu grupu su otvorili bas admini foruma, i vidjet ces samo moj komentar tamo 🤣🤣🤦🏽♀️ a nek znaju da nismo bas prezadovoljni Boze moj…
Hvalaaaa🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Meni je stranica sad užas, još kad dođe oglas u sred stranice ne dođe između komentara, nego gurne jedan komentar skroz desno 🤦🏻♀️

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Vi koje koristite Femometer ovulacijske trakice, koliko vam dugo budu ovako vidljive crtice pred peak? https://ibb.co/Y4rZd0dx Ovo mi je tek drugi ciklus da ih koristim, prošli ciklus mi je bila ovako vidljiva crta dan pred peak pa me sad strah da moram odmah danas pokriti, a nisam bas planirala 😅

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Ja ovaj put nisam uspjela uhaviti peak.. tak da neznam niti dal mi je bila O ili ne .. danas sam 19dc po aplikaciji bi mi trebala sutra biti, Al uopće evo neznam imala sam neke čudne bolove pred 2 dana pa mi je možda i prošla .. evo neznam …a trakicu sam zadnju potrošila jučer tako da nemam niti jednu i nisam naručivala a budem naručila ovih dana , sad ovaj ciklus živim u ne znanju 😅

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji