Curee, kad se najranije mogu testirati , za 8 dana mi ne treba doci vjestica 😂 nemam nekih simptoma osim sto su mi prije par dana bile uzasno izrazene vene na grudima i sto imam blage grceve po dnu stomaka
Pa 10/11 dana od Ovulacije je znalo curama kazati već trudnoću . Tak da sretno❤️🥰💪
Meni je danas 12 dan od Ovulacije , probat cu ujutro uraditi test nadam se nekom cudu
a kako ti je 12 dpo a tek trebaš dobit za 8 dana ? 🤔😮
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Cure ako sam imala ovaj mjesec ranu ovulaciju
Pokrili smo 7,8,9,10,11 jel prerano da danas odradim test? Mislim, hoce li ista pokazati ako je bar malo Hcg povisen? 🤷🏼♀️
I da li to mora biti onaj za rano otkrivanje trudnoce, moze li obicni clear blue?
Suncokret pa koji ti je dpo?
Xoxo u kojoj si ti fazi, koji ti je dpo? Ja sam bila u nekoj virozi ovih dana pa sam se pogubila.
Eni jel tebi stigla M?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa pa ovulacija je bila 7 ili 8.06. 🤷🏼♀️
Jer 7.06. sam bila na kretanju sa folikulometrijom, i doktor kaze folikul samo sto nije pukao, ti ovaj mjesec imas ranu ovulaciju i krenite odma…
Pa sad me sve buni sa tom ranom ovulacijom 22 dan ciklusa po kalendaru, a 13-ti dan od ovulacije tako dodje 🤷🏼♀️🤣🥰
kawa ja sam danas 7dpo ako san uopće imala O , imam krcato simptoma al nekako iman osjećaj da mi tilo nije uspilo ovulirat
jer me praćenje bbt totalno sludilo i po njoj nisan ovulirala.
jesi krenila sa bockalicama ? 😬😬😬 svi oko mene su se isto razbolili..
alsuncokret ako si danas 12 dpo vjerovatno će ti pokazat test već makar malu sjenu, nabolje ujutro napravi
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Xoxo a nije te dr popratila kasnije da potvrdi da je bila O? To je i meni islo na zivce kod mog dr, samo prvi ciklus bez lijekova sam dosla na provjeru 3dpo, a poslije od 3 puta na klomifenu nijednom nije provjerio kasnije je li folikul puknuo, a nisam primala stopericu.. vidi ja vjerujem da je kod tebe ok bas zbog klomifena, mozda samo malo kasnija O? Mozda i zbog promjene vremena ti bbt zeza, tko zna.. Drzim fige da te ipak iznenadi plus za koji dan 🥰
Da ja sam danas na humanoj primila prvu bockalicu, od sutra krecem sama 😄 u srijedu mi je uzv pa cemo vidit koliko smo folikula uzgojili 🤣🤞🏼

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa Upravo sam dobila .. danas mi je 32dc , sutra ću računati kao prvi , s obzirom da je 18h .. baš sam malo zbunjena da je tako dugo trebalo da mi dođe s obzirom da sam zadnju terapiju popila prosli petak 😏😏😏 imam osjećaj da je moje tijelo debil i dok je na nećemu on i dalje po svom radi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ al dobro bitno da je tu 💪 i da ovaj ciklus nisam apsolutno imala simptome pms-a , tako da niti sam sigurna da je O bila nešto kvalitetna…
.
uglv , dragi i ja smo odlučili tek u 9 mjesecu ići u postupak dalje.. morat ću ponoviti neke nalaze jer su mi istekli .. pa ono , vidjet ćemo kako i šta . Vama curama želim svu sreću ovog svijeta , i da mi sve u međuvremenu ostanete trudne 🥰🙏 ja ću Vas pratiti ali malo ću manje biti aktivna jer stvarno nemam što pametno za reči , ali ako ću imati ću se svakako javiti ! Mislim na vas sve .. i šta god trebate tu sam za Vas za pozitivne vibre i riječi utjehe, jer ovaj put je užasno težak i bolan, al vjerujte naše vrijeme je tu pred vratima, samo još malo strpljenja treba 🥰🥰🤞
.
i samo jedan mali savijet, radite sve što volite i nemojte da vas ovaj ttc preuzme i da se ograničavate jer stvarno ako je suđeno će se desiti pa makar imali jedan jedini odnos, ili dizale teško , bile bolesne ili ne , dok je suđeno je suđeno, nitko vam vašu sreću i sudbinu nemože oduzeti 🫶🏻❤️ sve se dešava s razlogom, a kad ostanete trudne će te znati da je bilo vrijedno čekanja 🫀 volim vas sveeee i budite mi dobre i pozitivneee 🧘🏻♀️🤗❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
kawa ja sam danas 7dpo ako san uopće imala O , imam krcato simptoma al nekako iman osjećaj da mi tilo nije uspilo ovulirat
alsuncokret ako si danas 12 dpo vjerovatno će ti pokazat test već makar malu sjenu, nabolje ujutro napravi
Radim ujutro sa onim Clear Blue 6 dana ranije sto pise.
Pa cemo da vidimo ima li ikakve sjene 😛
Radim ujutro sa onim Clear Blue 6 dana ranije sto pise.
Pa cemo da vidimo ima li ikakve sjene 😛
Sretno!
Eni 😘 uživaj, odmori, napuni baterije za dalje.
Ja ova dva tjedna do bete samo mislim odmarati i uživati. Pa onda kako bude, sve u Božje ruke.
Kawa sretno, neka bude uspješan. U kojoj si bolnici?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Xoxo a nije te dr popratila kasnije da potvrdi da je bila O? To je i meni islo na zivce kod mog dr, samo prvi ciklus bez lijekova sam dosla na provjeru 3dpo, a poslije od 3 puta na klomifenu nijednom nije provjerio kasnije je li folikul puknuo, a nisam primala stopericu.. vidi ja vjerujem da je kod tebe ok bas zbog klomifena, mozda samo malo kasnija O? Mozda i zbog promjene vremena ti bbt zeza, tko zna.. Drzim fige da te ipak iznenadi plus za koji dan 🥰
Da ja sam danas na humanoj primila prvu bockalicu, od sutra krecem sama 😄 u srijedu mi je uzv pa cemo vidit koliko smo folikula uzgojili 🤣🤞🏼
Sretnoooo dragaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji