Cao cure evo mene opet, 05.06 sam bila kod ginica i rekla je da bi trebala ovulirati 10.06. , ali tada je muz apstinirao zbog onog spermiograma i nismo uspjeli imati odnose tada kada je bila ovulacija.
Ja ovaj mjesec nisam pratila LH trakicama ovulaciju pa nisam sigurna da li je uopce bila 10.06 tj u ponedeljak, bas zbog tog apstiniranja.
Nisam uopce pratila kada treba vjestica doci da bih sada vidjela da je trebala danas, od simptoma vjestice nemam nista osim bolnih grudi, inace me pocnu zigati jajnici dva dana pred mengu ali ovaj put nista.
Imali smo odnose 3 dana posle navodne ovulacije, da li je moguce da mi je ovulacija dosla kasnije dan-dva?
Ne razumjem bas kako to sazrevanje funkcionira, da li nekad treba vise vrijemena da dostigne potrebnu velicinu pa da dodje da pucanja, pa da je mozda ginicka omasila dan za navodnu ovulaciju😒
Inace vjestica mi je tocna kao sat
Oprostite na poduzem postu❤️
Gink mogu pretpostaviti kad će biti O, ali nemogu biti sigurni 100 posto da će biti tad . Jer folikuli ne pucaju uvijek na istoj veličini . Zato treba imati odnose i van plodnog prozora a ne samo pratiti O . Recimo meni nikad nisu pucali folikuli kak su mi rekli nego uvijek puno kasnije . Nadam se da ste imali odnose i nakon spermiograma i da se možeš necemu nadati 🙏🤞🤞🤞
Okej hvala ti❤️
Inace pratim sa trakicama pa se tako orjentisemo ali ovaj put nismo uopce pazili na to, unatoc losem spermiogramu, i jucer sam imala nade da je mozda nekako moguce, ali evo vjestica se sprema doci, krenulo braonkasto😒
Mislila sam da ce ovaj mjesec opusteno proci i bez stresa sto se tice iscekivanja vjestice zbog apstiniranja i svega, ali na kraju opet isto, jucer se ponadala danas razocarala 😔
A taman se nekako u glavi pomirila da u narednih par mjeseci nece biti trudnoce dok se njemu ne popravi spermiogram, kako je ovo nadanje bezveze😵💫

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
moj test na 11 dpo bijel. Eni koliko nakon HSG si krenila san IUI?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
xoxo jebemu, bas mi je zao.. mozda jos ima nade ? imala si one bolove nekidan, mozda je tek to bila implantacija ? ja bi ti ponovila za dva dana..
ja sam hsg odradila u 1/2024 a na iui sam isla tek u 4/2024. izgubila sam vrijeme na dogovaranje s doktorom, i jedan ciklus smo isli samo s klomifenom i folikulometrijama da vidimo hocu li reagirati prije iui, ali ti si to vec odradila. mislim da u principu mozes odmah ciklus nakon hsg.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Nakon hsg , su mi rekli 3 mj nek još probam prirodno i onda 4 mj sam krenula na iui .. al meni hsg nije pomogao jer su mi jajovodi bili i onako prohodni .
Žao mi je za negativan test 😏😏😭😭 nadam se da je prerano rađen test 🤞🙏❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
xoxo jebemu, bas mi je zao.. mozda jos ima nade ? imala si one bolove nekidan, mozda je tek to bila implantacija ? ja bi ti ponovila za dva dana..
ja sam hsg odradila u 1/2024 a na iui sam isla tek u 4/2024. izgubila sam vrijeme na dogovaranje s doktorom, i jedan ciklus smo isli samo s klomifenom i folikulometrijama da vidimo hocu li reagirati prije iui, ali ti si to vec odradila. mislim da u principu mozes odmah ciklus nakon hsg.
da bas me dosta bolilo, mislila san da je slipo crivo u jednom momentu 🙄 al pretpostavljam da je prije neka cista bila ili da možda uopće nisan ovulirala.. e odlično, a u slučaju da su jajovoda začepljeni koja je onda procedura jeli znate ?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Nakon hsg , su mi rekli 3 mj nek još probam prirodno i onda 4 mj sam krenula na iui .. al meni hsg nije pomogao jer su mi jajovodi bili i onako prohodni .
ma mislim da možda i nije jer nisan ni sigurna da sam ovulirala bazalna mi je krenila rast tek nakon šta sam krenila sa utrogestanom i to treći dan nakon navodne O .. ❤️❤️❤️ bit će neki drugi put 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
xoxo pa da onda je moguce da ti je folikul prerastao u cistu, koja ce ili puknit sama od sebe ili ce otici sa mengom.. naravno nista se ne moze tocno znati bez uzv..
ako su ti jajovodi zacepljeni hsg postupak ih moze 'prozračit', odnosno postupak ima i dijagnosticki i terapijski ucinak.. ako i to ne pomogne onda ivf, nema druge, jer js ne moze proc kroz jajovod odnosno spermici ne mogu doci do js ako su zacepljeni...
sjecam se cim sam dosla na temu da sam te pitala za tvoju vanmatericnu, je li bila u jajovodu ili ? zaboravila sam tvoj odgovor

♂️ astheno
sin 💙
ma mislim da možda i nije jer nisan ni sigurna da sam ovulirala bazalna mi je krenila rast tek nakon šta sam krenila sa utrogestanom i to treći dan nakon navodne O .. ❤️❤️❤️ bit će neki drugi put 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
Ako su jajovodi zacepljeni i nemogu se odcepiti , onda ideš automatski na IVF, jer se onda trudnoća prirodno nemoze niti desiti . A ukoliko se mogu odcepiti onda super mozda se poslje toga trudnoća odma desi .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
kawa pa to sam sve i ja pretpostavila, je na samom početku jajovoda put jajnika .. 😌 dobro kako bude vidit ćemo sad sve pomalo, da krenem sa svim u 9 ti ja zadovoljna.. opet mislim da sam imala sreće sa normalnom ginekologicom jer me nije zavlačila i odmah me sad šalje dalje. Nadam se da se neću razočarat u KBC Split 🤣🙏🏻❤️
Eni hvala ❤️❤️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
kawa pa to sam sve i ja pretpostavila, je na samom početku jajovoda put jajnika .. 😌 dobro kako bude vidit ćemo sad sve pomalo, da krenem sa svim u 9 ti ja zadovoljna.. opet mislim da sam imala sreće sa normalnom ginekologicom jer me nije zavlačila i odmah me sad šalje dalje. Nadam se da se neću razočarat u KBC Split 🤣🙏🏻❤️
Enihvala ❤️❤️
moj ti je savjet da možda odmah nazoves i probas se narucit za konzultacije na humanu za 9.mj, da ne bi ti dosla u 9mj pa ti kazu da cekas jos koji mjesec.. ja se isto nadam da se neces razocarat, moje iskustvo je stvarno predivno od sestara do doktora, doduse nekad se stvarno dosta čeka za pregled , ali sve je to od dana do dana. ja ti mogu savjetovat dr Mimicu, a znam i da Budimir ima bas masu pacijentica. U svakom slučaju probaj se dotad resetirat i nakupat, ako te jos sta zanima pitaj

♂️ astheno
sin 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji