Pozz cure, dugo vas nisam posjetila! Kad ono imam sto za vidjet, -BikMikcestitam!!! 🙏🏼❤️ jako mi je drago. Zelim ti urednu trudnocu 🍼
-ostale cureeee drzim fige i vama uvijek, staroj ekipi posebno 😅🙏🏼🤞🏽🫶🏽
❤️❤️❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
eni prekrasno si nam prenijela poruku s mise ja sam isto vjernica i stvarno vjerujem da samo Bog moze utjecat na sve to, medicina nam moze pomoci ali nitko osim njega ne zna kad ce se pogoditi dobitna jajna stanica i spermij
nadam se da nas svih to čeka uskoro. i ja sam bila jučer na misi i pomolila se svetom Anti, zastitniku djece za jedan veliki plus sto prije.
sutra radim test, 11dpo , pa cemo vidit je li to to ili krecemo s bockanjem iduci tjedan.. simptoma nemam osim pojacanih izvinite vjetrova i boli u maternici na 7dpo, ali to pripisujem progesteronu.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
eni prekrasno si nam prenijela poruku s miseja sam isto vjernica i stvarno vjerujem da samo Bog moze utjecat na sve to, medicina nam moze pomoci ali nitko osim njega ne zna kad ce se pogoditi dobitna jajna stanica i spermij
nadam se da nas svih to čeka uskoro. i ja sam bila jučer na misi i pomolila se svetom Anti, zastitniku djece za jedan veliki plus sto prije.
sutra radim test, 11dpo , pa cemo vidit je li to to ili krecemo s bockanjem iduci tjedan.. simptoma nemam osim pojacanih izvinite vjetrovai boli u maternici na 7dpo, ali to pripisujem progesteronu.
Ja nemam ništa od simptoma ni bolova ni apsolutnooo ništaaaa čak ni klasični pms simptoma nemam😏😱. Tak da sutra radim test 12 dan od IUI i ako bude negativno nemam se više čemu nadati nažalost. U pon idem na vađenje bete čisto da zatvorim ovaj ciklus . Al drage moje ovaj ciklus sigurno nije moj , jednostvano znam da ništa od toga … nešto unutranje mi govori da nije dobitan ciklus ali nema veze bilo kako bilo idemo dalje🙏🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
e pa o tome i ja cesto razmisljam, dosta zena znam da su mi pricale da su bas imale 'osjecaj' da su trudne, da su znale i prije testa.. bas me zanima statistika je li to stvarno tako u vecini slucajeva, je li ta intuicija uvijek proradi ili nekad i nije.. vise ne znam razlikovati nadu i intuiciju
super onda smo nas dvije sutra testuše drzim nam najjace fige da se obje prebacimo uskoro u zimske bebe !!

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa i eni233 cure idemo jako, držim fige na najjače. Da se pridružite meni i manjini uspješnosti IUI 🙏❤️
U dobitnom sam imala menstrualne bolove kao da ću dobiti, svaki čas letila u wc. I imala sam spoting dva dana pred kad sam trebala dobiti.
A inače inseminaciju mi je radila neka pripravnica i tako je bila nekako nesigurna dok je radila, vidjelo joj se na faci. Da sam ja pomislila ovo nema šanse da uspije, sva sam se rastužila. Na kraju me demantovala, priznajem 😊
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Kawa i eni233 cure idemo jako, držim fige na najjače. Da se pridružite meni i manjini uspješnosti IUI 🙏❤️
U dobitnom sam imala menstrualne bolove kao da ću dobiti, svaki čas letila u wc. I imala sam spoting dva dana pred kad sam trebala dobiti.
A inače inseminaciju mi je radila neka pripravnica i tako je bila nekako nesigurna dok je radila, vidjelo joj se na faci. Da sam ja pomislila ovo nema šanse da uspije, sva sam se rastužila. Na kraju me demantovala, priznajem 😊
Ja neznam dal je meni radila pripravnica ili što je ali je bila odlična 🥰 čak ne zagrijala instrumente da meni bude ugodno , našalila se da se opustim , vjeruješ da nisam ni osjetila . Jedino sat vremena nakon inseminacije su me ubijala leđ i jajnici baš me sve boljelo pa pretpostvaljam da je tad bila i O jer me boljelo do navečer kasno i onda
Sam zaspala drugi dan me ništa više nije boljelo, ja trenutno nemam nikakve bolove, a inace bi ih u ovoj fazi već trebala imati . A spotting imam dan prije M , bude mi svijetlo rozi i onda drugi dan se M spusti , baš sam zbunjena . Kad si radila test ? Ili si čekala betu ?
Hvalaaa ti na podršci do nebaaa ❤️❤️🫀🫀🫀

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala curke puno na ovome i sto ste tu, veliko je olaksanje kada znam da se nekom mogu pojadati a da znam da cu biti shvacena❤️
Evo dosli su nalazi spermograma radjeni su u Srbiji,
Mislim da bas i nije najbolji nalaz ali bas se i ne razumem.
Pa evo slika ako od vas neka zna otprilike sta znaci ovaj nalaz 😇
https://ibb.co/JHFz099

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
Ja neznam dal je meni radila pripravnica ili što je ali je bila odlična 🥰 čak ne zagrijala instrumente da meni bude ugodno , našalila se da se opustim , vjeruješ da nisam ni osjetila . Jedino sat vremena nakon inseminacije su me ubijala leđ i jajnici baš me sve boljelo pa pretpostvaljam da je tad bila i O jer me boljelo do navečer kasno i onda
Sam zaspala drugi dan me ništa više nije boljelo, ja trenutno nemam nikakve bolove, a inace bi ih u ovoj fazi već trebala imati . A spotting imam dan prije M , bude mi svijetlo rozi i onda drugi dan se M spusti , baš sam zbunjena . Kad si radila test ? Ili si čekala betu ?
Hvalaaa ti na podršci do nebaaa ❤️❤️🫀🫀🫀
Kad trebaš (ne) dobiti?
Radila sam test dan po kašnjenju. Ovde se beta vadi kad je vantjelesna.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Hvala curke puno na ovome i sto ste tu, veliko je olaksanje kada znam da se nekom mogu pojadati a da znam da cu biti shvacena❤️
Vidim da je morfologija ispod granice i progresivno pokretni ako dobro vidim ali Blago , nije to ništa strašno , neznam su napisali koji komentar ? Dijagnozu? Može se to popraviti suplimentima, tuširanje u hladnoj vodi, uravnotežena prehrana, fizicka aktivnost , izbaciti alkohol, energetske napitke ako pije itd. Ali spermiogram , varira iz mjeseca u mjesec tak da nek napravi sitne promjene i za dva mjeseca nek ponovi ❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Vidim da je morfologija ispod granice i progresivno pokretni ako dobro vidim ali Blago , nije to ništa strašno , neznam su napisali koji komentar ? Dijagnozu? Može se to popraviti suplimentima, tuširanje u hladnoj vodi, uravnotežena prehrana, fizicka aktivnost , izbaciti alkohol, energetske napitke ako pije itd. Ali spermiogram , varira iz mjeseca u mjesec tak da nek napravi sitne promjene i za dva mjeseca nek ponovi ❤️
Pa nisu nista napisali, od ponedeljka jedan dan ce ici kod doktora da on pogleda, pa ce mu vjerovatno napisati neki suplement da pije, ali i meni se cinilo da nije bas kako bi trebalo da bude, ali vidjet cemo
Hvala ti puno na odgovoru❤️❤️

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji