Zdravo svima imam potable za vas ja neznam kad mije ovulacija dal moze neko da mi kaze jer zadnjih lese I menstruacija mi tacna varirala od 21 dana Pa do 28 dana ovaj mesec sam imala 7.3.2024 n’a 28 dana trajala mi do 10 jedan es-tu se vec pomalo zavrsavala
Zdravo ovulacija ti je bila 31.02.oko 11:33 h tad ti je pomalo zapocinjala. Ako imas jos pitanja tu smo
Zdravo svima imam potable za vas ja neznam kad mije ovulacija dal moze neko da mi kaze jer zadnjih lese I menstruacija mi tacna varirala od 21 dana Pa do 28 dana ovaj mesec sam imala 7.3.2024 n’a 28 dana trajala mi do 10 jedan es-tu se vec pomalo zavrsavala
Nitko ti sa točnošću ne može reci kad vam je ovulacija , morali bi ste ići na folikulometriju kod svog ginekologa da vam utvrdi ovulaciju ako je imate i pratiti trakicama .. Al očito imate rane ovulacije s obzirom da su vam ciklusi kratki , tako da čim M završi pokrivajte i mirni ste . Lp
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Jutro cure
Molim vas pitanje, radila folikulometriju i kaze doktor od subote pocnite.Mi jucer nismo uspjeli, jedan dan izostanka 😕 da li to sprecava sav taj proces … 😢
Jutro cure
Molim vas pitanje, radila folikulometriju i kaze doktor od subote pocnite.Mi jucer nismo uspjeli, jedan dan izostanka 😕 da li to sprecava sav taj proces … 😢
Obicno doktori predloze pocetak odnosa prije ovulacije pa je za pretpostaviti da O jos nije bila. Pokrijte od danas i bit ce dobro🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure
Obicno doktori predloze pocetak odnosa prije ovulacije pa je za pretpostaviti da O jos nije bila. Pokrijte od danas i bit ce dobro🥰
Kaze suprug pritisak mu ovo i odma mu stvori blokadu, osjeca se ko robot … Reko vi imate samo to a mi se borimo sa svim da bi dobile pozitivan rezultat…
Krecemo od veceras valjda sa uspjehom😏
Jutro cure
Kaze suprug pritisak mu ovo i odma mu stvori blokadu, osjeca se ko robot … Reko vi imate samo to a mi se borimo sa svim da bi dobile pozitivan rezultat…
Krecemo od veceras valjda sa uspjehom😏
A da, muski su dosta osjetljivi po tom pitanju. Probaj mu reci - ajmo danas probati, ne zbog trudnoce nego zbog nas, da mi uzivamo u tome.
Nama obicno tako nekakav razgovor pomogne.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure
Ne , samo dalje pokrivajte , nema veze jedan dan . Što niste . Sretno ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
sanya, čestitam ti! Test jako lijepo izgleda za 3 dana prije menstr. Želim ti da sve bude kako treba! 🤗❤️
Lunolina, ja bih rekla da je malo rano za porast temp zbog trudnoće, jer teško da se implantacija dogodila već 3. ili 4.dpo, ali sve je valjda moguće! Imaš veliku šansu s obzirom na par jajnih stanica! Želim ti puno sreće!
eni, sretno, nadam se da će tvoja inseminacija biti uspješna pa da ne treba razmišljati dalje o IVFu uopće ❤️
I ostale cure, sretno u hvatanju ovulacije i pokrivanjima! Moja menga je stigla, sutra zovem bolnicu za sljedeću inseminaciju. Zadnji put sam na prvu folikulometriju trebala doći na 8.dc, sad u to vrijeme još neću biti doma. Nadam se da ću moći doći 9. ili 10.dc. 🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Bok cure evo saljem svoje bazalne temeperature u obje moje uspjesne trudnoce mozda nekome pomogne ..
https://ibb.co/fnmY9Mz
https://ibb.co/wz4cnDN
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ps..mjerila sam vaginalno u obje trudnoce i u obje koristila uz to i lh trakice....svaki dan u isto vrijeme bez odstupanja jrr sam se dizala za posao pa sam uvijek mjerila na alarm eventualno ako bise ranije probudila max 20 min...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji