Jutro curke, samo da javim i kod mene - na 11dpo, nisam primila stopericu.. cekam 2dc da izvadim hormone, i najvjerojatnije cim stigne nalaz krecem sa bockanjem 😄
Neki los niz nas je potrefio, eni planiras odmah iduci ciklus dalje na iui ili odmaras ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
cure zao mi je zbog vaših minusa .. 😌 kawa koji je daljnji plan sada ?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Xoxo nadam se da ce bar tvoja kupovina rublja urodit plodom 🤣
Meni su odmah nakon proslog iui na humanoj dali okviran plan za dalje za ivf, necemo vise na iui zbog malo losijeg spermiograma. moram 2dc vadit hormone i cim dobijem nalaz doc kod njih da mi daju inekcije/ lijekove. Najvjerojatnije krecem sa Bemfolom 150, kao skroz blaga doza jer imam pcos. Iskreno bas se veselim, pitao me doktor zelim li cekat jesen ali zbog posla mi više paše ljeto.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawa zao mi je da ni tebi nije uspjelo 😭😭
Meni su na kraju Izvadili betu u jutro beta 0 , nema veze nije moj ciklus .. pa neznam ako ću uspjesti odmah jer mi je suprug na terenu do 31.7 sad sve ovisi o M .. ali ako ne uspijem onda idem tek 9 mj ponovno. Držite se curke , ja i dalje navijam za sve vas ❤️❤️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni su odmah nakon proslog iui na humanoj dali okviran plan za dalje za ivf, necemo vise na iui zbog malo losijeg spermiograma. moram 2dc vadit hormone i cim dobijem nalaz doc kod njih da mi daju inekcije/ lijekove. Najvjerojatnije krecem sa Bemfolom 150, kao skroz blaga doza jer imam pcos. Iskreno bas se veselim, pitao me doktor zelim li cekat jesen ali zbog posla mi više paše ljeto.
E pa odlično super je to sto odmah možete šibat dalje 🙏🏻 .. nisam upućena u te inekcije i kako točno ti postupci idu. To je isto nešto za poticanje rasta folikula ili ? Bas mi javljaj sve i objašnjavaj jer mislim da i mene to čeka, neznan nekako san bas bas pesimistična i znan da je prerano jer mi je tek O bila jučer ali nekako osjećam da nije ovo nas ciklus..
Eni ja ću isto ako ne uspijemo tek krenit radit sve te pretrage i na humanu nakon lita, mislim da mi je ovo sve nekako trenutno na psihu previše, bas se osjećam overwhelmed 😞
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
E pa odlično super je to sto odmah možete šibat dalje 🙏🏻 .. nisam upućena u te inekcije i kako točno ti postupci idu. To je isto nešto za poticanje rasta folikula ili ? Bas mi javljaj sve i objašnjavaj jer mislim da i mene to čeka, neznan nekako san bas bas pesimistična i znan da je prerano jer mi je tek O bila jučer ali nekako osjećam da nije ovo nas ciklus..
Eni ja ću isto ako ne uspijemo tek krenit radit sve te pretrage i na humanu nakon lita, mislim da mi je ovo sve nekako trenutno na psihu previše, bas se osjećamoverwhelmed 😞
A nemoj tako , tebi je tek prošla O , i nikad neznaš mozda bude uspjesno ❤️❤️🫀💪 ja držm 🤞🤞🤞 na max , tako da samp glavu gore ❤️🥰🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Kawazao mi je da ni tebi nije uspjelo 😭😭
Meni su na kraju Izvadili betu u jutro beta 0 , nema veze nije moj ciklus .. pa neznam ako ću uspjesti odmah jer mi je suprug na terenu do 31.7 sad sve ovisi o M .. ali ako ne uspijem onda idem tek 9 mj ponovno. Držite se curke , ja i dalje navijam za sve vas ❤️❤️❤️
Eni i Kawa zao mi je zbog neuspjelog pokusaja, drzite se i dalje hrabro. Navijam za vas 🙏❤️
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Eni ja ću isto ako ne uspijemo tek krenit radit sve te pretrage i na humanu nakon lita, mislim da mi je ovo sve nekako trenutno na psihu previše, bas se osjećamoverwhelmed 😞
A nemoj tako , tebi je tek prošla O , i nikad neznaš mozda bude uspjesno ❤️❤️🫀💪 ja držm 🤞🤞🤞 na max , tako da samp glavu gore ❤️🥰🫶🏻
Hvala ti na lijepim riječima i utjehama..bas uvik nekako izvučeš kada triba neko ❤️❤️ nadam se i ja al možda mi je i lakše ovako se odma pripremit na najgore a to je da neće bit ništa 🤷🏻♀️😞
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Kawazao mi je da ni tebi nije uspjelo 😭😭
Meni su na kraju Izvadili betu u jutro beta 0 , nema veze nije moj ciklus .. pa neznam ako ću uspjesti odmah jer mi je suprug na terenu do 31.7 sad sve ovisi o M .. ali ako ne uspijem onda idem tek 9 mj ponovno. Držite se curke , ja i dalje navijam za sve vas ❤️❤️❤️Eni i Kawa zao mi je zbog neuspjelog pokusaja, drzite se i dalje hrabro. Navijam za vas 🙏❤️
Hvalaaa ❤️❤️❤️
.
.
Xoxo točno te razumijem ali ti si mlada osoba , i vjerujem da ćeš imati dobitan ciklus ❤️ tako da nemoj odma razmišljati negativnoo , pusti sve kako je i nemoj ništa očekivati i samo vjeruj da će sve biti kako trebaaa i kad treba ❤️❤️❤️❤️🫂

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji